Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 22

Thread: Probleem mõned sõnad accens

Hi,
    Sa ütlesid:
    vBET toetab kõiki kodeeringuid, kuid see on parim, kui teie foorum kasutab utf-8 kodeeringus, muidu iga tõlge vBET pea uuesti kodeerida kogu leht ja teha muid täiendavaid trikke (ka erimärke võtab palju rohkem koht EP põhjustavad need on muutunud & # kood; märkus). Kui sa oled juba töötab foorum, ei ole lihtne minna encoding (ikka see on olemas), aga kui loote uue, siis palun kaaluda kasutada seda utf-8 kodeeringut, mis on mõeldud mitmekeelse toetust.

Ma arvan, et ümber minu foorum UTF-8 lahendab probleemi. Kas sa tead, kuidagi seda teha? Lugesin et keegi, kes tegi seda probleemi lahendanud.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Ma leidsin selle artikli: Converting vBulletin UTF-8

tere pepito69, kuidas on see niidid?

Ma arvan, et on viimase asju proovida on konverteeriva foorum UTF-8 põhjustada palju sõnu ei saa tõlkida tingitud vead accens ja sümboleid nagu: ñ
    Michal ütles kord see:
    Muuda kodeering kogu vB foorum - kuidas? - VBulletin.org Foorum

Ma ei saa seda teha test nüüd põhjustada pean backup ja testida eritingimused ja mul ei ole piisavalt aega võibolla augustis.

ok, ma saan aru. Sa vastad kui sa seda

Senior liige

veenduge, et varukoopia oma foorumi, sest kui tema suur siis võib tekkida custom bbcode vead, mis "Enamuse ajast" saab kinnitada tools.php

EDIT
    Sul võib olla probleeme oma e-posti teateid ja muud väikesed asjad, mis peavad olema fikseeritud.
    Viimati muutis mario06; 19-07-10 juures 11:36.

Michał Podbielski (vBET Staff)

Quote Algselt postitas pepito69 View Post
    Ma arvan, et ümber minu foorum UTF-8 lahendab probleemi. Kas sa tead, kuidagi seda teha? Lugesin et keegi, kes tegi seda probleemi lahendanud.

Tänu Michal, mul on hea meel Sind taas siin näha.

Enne konverteeriva midagi ma proovida erinevaid asju, kuid tean, et on uus probleem blankett, peamine foorumid lehekülge on halb ette ja ma ei midagi uut.
    Thanks a lot Mario06 oma nõuanded.

Senior liige

vBET toetab täielikult kõiki kooditabeliga kuid UTF8 charset seal on vähem päringuid

Michał Podbielski (vBET Staff)

Isegi mitte vähem päringuid. Päringud number on sama, kuid nõid utf-8 CPU kasutus on väiksem, sest me ei pea reencode tulemusi, nii et ka tulemused on kiiremad.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •