Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 22

Тема: Проблем с няколко думи с accens

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Здравейте,
    Ти каза:
    vBET поддържа всички кодировки, но най-добре е, ако вашия форум използва кодиране UTF-8, в противен случай за всеки превод vBET да кодира отново цялата страница и да правят други допълнителни трикове (също така и специални символи отнема много повече място в DB, за да предизвика с това са се променили, & # код; нотация). Ако вече сте форум, не е лесен начин да превключвате на кодиране (все още съществува), но ако създавате нова, тогава моля, помисли за да я изпълните на UTF-8 кодиране, която е предназначена да многоезична поддръжка.

Мисля, че преминаването ми форум за UTF-8 ще реши проблема. Знаете ли някакъв начин да направите това? Четох, че някой, който го е направил решава проблема.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Открих тази статия: Конвертиране на Еврофутбол UTF-8

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте pepito69, какво да кажем за този конци?

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Мисля, че на последните неща, да се опита, е конвертирането на форума, в UTF-8 кауза, много думи не могат да бъдат преведени поради грешки в accens и специални символи, като: -
    Михал веднъж го е казал:
    Промяна на кодирането на цялата Автоматични форум - как да? - VBulletin.org Форум

Не мога да направя този тест сега, защото трябва да направите резервно копие и изпитване при специални условия и аз не са достатъчно време, може би през август.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Добре, аз разбирам. Можете отговор, ако го направя

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Уверете се, че не архивирате вашите форум, защото ако си голям можете да се натъкнете на потребителски грешки BBCode, че "Голямата част от времето" може да бъде фиксиран с tools.php

EDIT
    Може да имате проблеми с вашия имейл уведомления и други малки неща, които трябва да бъдат фиксирани.
    Последната промяна е направена от mario06; 19-07-10 В 11:36.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    Мисля, че преминаването ми форум за UTF-8 ще реши проблема. Знаете ли някакъв начин да направите това? Четох, че някой, който го е направил решава проблема.
    Това не е необходимо - vBET напълно поддържа не UTF-8 форуми. Лично аз съм собственик на един не UTF-8 форум (на полски), който работи добре. Така че въпросът е на друго ниво. Промяната на кодирането може да помогне във вашия случай - но не е необходимо да стартирате vBET. Съветваме ви да потърсите източник на проблема или дори да ни пуснете във вашия форум, за да го проверите. Защото, ако това е някакъв проблем на друго ниво, се препоръчва да се излекува раната - не само да се постави превръзка

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Благодарение Михал, радвам се да ви видя тук отново.

Преди конвертиране нещо, аз ще се опитам различни неща, но знаят, аз имам нов проблем с шаблон, в основните страници форуми е лошо, и аз не са нищо ново.
    Благодаря много Mario06 за вашите съвети.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

vBET напълно подкрепя всички charsets, но с UTF8 Charset има по-малко запитвания

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Дори не по-малко запитвания. Заявки номер е един и същ, но вещица UTF-8 използването на процесора е по-ниска, защото ние не трябва да reencode резултати, така и резултатите са по-бързи.

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •