Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 13 kohta 13

Thread: Power serverid

Michał Podbielski (vBET Staff)

OK - update valmis. Teile ka saata e-posti mõned vihjed, kuidas diagnoosida mis juhtub, kui küsimus on endiselt olemas.

Veel üks vihje: mõelda välja lülitada mõned keeled, kui teie tegelik foorumis ei oska kõiki neid.

Samuti väga tähtis! Palun kesa vihjed all linki. Ma näen kohe, et sa ei plokk asjakohatu lehekülgi robots.txt, et sa lõplikult saab parandada oma tulemuslikkust. Detailid siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Liige

Text automatically translated from: Italian to: Estonian
    Translated text
    Tere,
    Ma ei ole teinud midagi veel teada, kuid on juba kaks probleemi:
    1. Mul on juba aru sadu vigu sedalaadi mysql_connect () [function.mysql-connect <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Liiga palju samaaegseid ühendusi / home / kool / domeenid / scuo.la / public_html / includes / class_core.php on line 311
    2. URL tõlgitud töö hästi firefox kuid mitte explorer. Näiteks see lehekülg
      tiivad .. e-książki?
      kõlab nii hästi, Firefox, kuid mitte lugema.

Sa ei saa kinnitada teile, eh?
    Minu host ja mu webmaster nii palju, et nad ei testi, kuid ei suuda neid probleeme lahendada.
    Ma maksan teenuse, ärge muretsege.
    tänan
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff)

Tere,

Sinu küsimustele:
    1. See on MySQL konfiguratsiooni probleem. Lubate rohkem Apache niidid kui MySQL ühendused, nii et kui teie server on palju kliente ja kõik Apache niidid on hõivatud pole piisavalt MySql ühendusi. Palun muutke MySQL fongiuration. Siin on käsitsi: MySQL: MySQL 5.1 Reference Manual: B.5.2.7 Liiga palju samaaegseid ühendusi
    2. Ma kontrollisin selle URL-kiosk IE ja Opera ja putka see toimib hästi. Pange tähele, et all IE seda linki tundub kummalisena, kuid see on asjakohane link - IE on lihtsalt ainus brauser selles sõna, mis ei toeta väljapaneku tähti% märke. See on ikka sama link - lihtsalt vaadake HTML väljundi all Opera ja sa näed sama% märke. Opera (ja kõik teised brauserid va IE) lihtsalt näitavad seda kenasti. Samuti pange tähele, et see on maailma standard, et Google (ja teiste robotitega) teadma, kuidas seda tõlgendada ja indeks neid andmeid sobivalt. Ei ole küsimus siit (Või ma ei mõista, mis see on )

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •