Palun jälgida oma server protsessori ja mälu kasutust ala ja määrata, milline ressurss on vaja.
Pea meeles keelamise kohta mõned keeled, kui sinu server ei saa teha teda kogu (start vähe, ja lisada veel aeg-ajalt, kui server hoiab seda).
Ka - ma näen meie andmebaasis, et sa kunagi alla laadinud tahes vBET all oma litsentsi. Kuidas sa tead, et sinu server ei piisa vBET? ...
Mul on väga kahju - see on minu viga. Ma kontrollisin meie andmebaasist, kus me näeme, millised failid on alla laaditud meie klientidele. Just nüüd ma kontrollisin tellimuse ja ma näen, et sa ostsid paigaldamise teenuse - see on miks ma ei näinud ühtegi allalaetud fail.
Veelkord - väga vabandan. Olin kontrollimiseks, et näha, milline on teie foorumi aadressi ja mis versiooni vBET sa töötab.
Kas te palun saatke oma foorum URL ja ütle mis vBET versioon sul töötab.
Viimati muutis vBET; 22-04-10 juures 20:35.
Me aitame teil naudinguga. Selleks, et meil on vaja rohkem infot. Palun vastust minu viimane küsimustele. Ka, millist versiooni vBET kasutad?
Ma näen, et tõlked on üsna kiiresti. Veel ...
Just nüüd ma võib lõplikult öelda, et teil on kaotada palju jõudlust, sest teil on topelt ümbersuunamised, mis on juba elimineeritud uusim vBET versioon. Palun uuendage, et uusim vBET versioon ja ei vBSEO integratsiooni uuesti (siin on teavet uue integratsiooni meetmeid: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Kui te ei tunne end hästi uuendused ja integratsioon, saame seda teha teie jaoks - lihtsalt vaja yo osta meie upgrade teenus.
Üks asi veel - ma näen, et teil on raske küsimus tõlgitud URL. Teie server ei tööta lingid, mis on erilised tähed.
St see üks poola töötab sest ei ole erilist tähtedest:
Nowa definicja magnetyzm
Ja see üks on eriline tähti (AZ) ja see ei tööta:
Szkoły - Tags Forum przez Zoints
See on väga tähtis - just nüüd keeltes nagu araabia või jaapani (ja mõned teised) ei tööta üldse oma serverisse, kuna seal on ainult erisümbolid neile.
Viimati muutis vBET; 23-04-10 juures 03:11.
Me ei kogu juurdepääsu andmetele oma kasutajate turvalisuse eesmärgil. Ka neid saab muuta igal ajal. Sellepärast me küsime iga kord tegelikku juurdepääsu andmetele.
Pakiline: Palun vaadake meie kirju teavet.