Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Korea tõlkimine

Senior liige

Default Korea tõlkimine

Seda teemat ei näe välja nagu see tõlgitud väga hästi:
    I • OEE ¸ € ïƒ € i 'i • "

Kas see, et selle saidi kodeering? Kas ma saan midagi puudu puuet, et keelt?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ei - see ei tõlgita üldse, sest see on prügi sisu. Tõenäoliselt seal läks midagi valesti kodeerimise ja algne sõnum oli katki (mida näete). Kas sa tead, mille brauser ja kuidas täpselt oli saata selle sõnumi? Kas te kirjutada mõned test sõnumeid Korea erinevate brauserite oma foorum? (Võid võtta mõned Korea fraas st Wikipedia - ma arvan). Äkki saate PM autorile ja küsi temalt, mis brauseri kasutati?

Pange tähele, et vBET hoolib foorumeid ei utf-8 ja lisab asjakohase teabe brauserid tõelisi kodeeringus. Kahjuks mitte kõik brauserid töötavad nõuetekohaselt vastavalt HTML standard. In vBET 4.x me lahendada see küsimus, viies selle serveripoolne. Me teeme seda ka järgmisel vabastamist vBET 3.x

PS.
    Praegu saab eemaldada ainult see teema - see on katki kodeeringut algne sõnum: /

Senior liige

Nii et kuigi kodeeringu foorum ei ole utf-8, vBET ikkagi hakkama korea märgid õigesti?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Jah - need on asendatud "ohutu utf-8" nagu # &CODE; kuid vBET 3.x brauser peab asjakohaselt saadab vormi andmed (vastavalt kodeering, mida me seatud vorm). Me avastasime, et IE eirab seda ja sellepärast sa selle prügi sõnum. Tegime serveripoolne re-kodeeringu IE, kuid tundub, et me ei pane mõned konfiguratsioon.

Nagu ma kirjutasin on meil juba lahendus seda vBET4.x - uuesti kodeerida kõike serveripoolne - ja see lisatakse järgmisel vBET3.x versiooni. Me lihtsalt hoolitseda selle kohta ka serveri asemel usaldav brauserid sellega.

Senior liige

oh ma näen - tänu selgitamise

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •