Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 20

Thread: Pärast upgrade rankbadges saab ära võtta.

Senior liige

Exclamation Pärast upgrade rankbadges saab ära võtta.

Ma olen nüüd millel on tohutu probleeme minu liiget. Kuna upgrade igaüks hoiab kaotada oma ekstra rankbadges. Need saad oma käsitsi lisatud täiendava nimekiri. Aga hetkel cron jookseb uuendada auastmed igaüks kaotab käsitsi sisestatud ones. Seda ei juhtunud enne seda update.

Palun nõu!

Aitäh.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi. Enne selle värskenduse vBET ei kasutanud rühmad üldse. vBET4.3.0 versioon oficially peetakse ebastabiilse beetaversiooni, nii et küsimusi uue functionalisies võib juhtuda. Vabandame mured, me töötame selle lahendamiseks.

Palun anna rohkem informatsiooni rankbadges. Kas see on emakeel vB funktsionaalsust või mõnest mod? In putka juhtudel - kust leida? Mis cron eemaldab selle? Ei mõjuta muid täiendavaid Kasutajagrupid või lihtsalt seotuid rankbadges? Kas see juhtub, kui cron jookseb vBET dissabled?

Senior liige

See on lihtsalt vaikimisi seadistatud vBulletin nimekiri. Ridadesse, jne nr mod. Ma tõesti ei mõista, miks vBET kasutab nüüd kasutajagrupid?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Mis cron eemaldab selle? Ei mõjuta muid täiendavaid Kasutajagrupid või lihtsalt seotuid rankbadges? Kas see juhtub, kui cron jookseb vBET dissabled?

Kui see on vB vaikimisi valik - palun kirjutage, milliseid seadeid ma pean seatud repoduce see minu test alafoorumisse? Kui te seda kirjeldada minu jaoks - ma püüan teha sama tulemuse nagu sina.

Tänan

Senior liige

Uuendada kasutaja auastmed ja pealkirjad cron eemaldab selle. Mis vBET puudega see on hea.

Kuidas seda seletada? hmmmmm

Olen loonud üsna vähe täiendav nimekiri ja need saab ka rankbadge (mis on seotud kasutajagrupid) Nüüd tundub, et kui on rohkem kui üks või kaks täiendavat nimekiri lisatud (käsitsi) liikmele, kui cron jookseb, ta võtab käsitsi lisada need ära.

Loodan, et te mõistate.

Senior liige

See on nüüd suur küsimus minu jaoks. Mul on rohkem kui 50 000 liiget, ja te peate mõistma, et mul on käsitsi lisada need kasutajagrupid igapäevane selles etapis. Kas ei ole nii minu jaoks käsitsi lülitada see nimekiri vBET nüüd lisab? Ma isegi ei mõista, miks sa tegid seda!?

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    See on lihtsalt vaikimisi seadistatud vBulletin nimekiri. Ridadesse, jne nr mod. Ma tõesti ei mõista, miks vBET kasutab nüüd kasutajagrupid?
    See oli taotlenud siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Ma saan aru, see on suur küsimus teile. Et see nii kiiresti kui võimalik siis lihtsalt PM mulle oma ligipääsu võimaldavaid andmeid Admin CP ja FTP. Samuti palun ütle mulle, mis täpselt moderaatoriks võin lisada siia ja mis täpselt cron (nime) Ma olen joosta, et näha küsimus. Ma kontrollida ja õige see koht - see annab kiiremini tulemusi. Ma tegelen sellega isiklikult ja teha seda täna, kui saadate mulle details piisavalt kiiresti (I on saadaval 4-5 mitu tundi täna, 1 tund vaheaega nüüd). Kui te ei taha jagada oma juurdepääsu üksikasjad, siis ikka pean üksikasjad, kuidas konfigureerida oma test foorum vt mõju.

Lisaks veel üks küsimus, et aru saada probleemi õigesti - ei kasutajagrupid on eemaldatud (nii moderaatoriks kaovad foorum) või lihtsalt määramine kasutajal moderaatoriks kaob. Nii et teil on vaja lisada nimekiri uuesti või määrata kasutajal moderaatoriks jälle?

Senior liige

Tänu Michal. PM saata.

Mida ma näen, kuidas võetakse ära, mida cron on minu "Legend" ja "Xtreme" kasutajagrupid / ridadesse. Ma tõesti ei tea, kuidas seda seletada. Loodan, et te näete minu foorum. Ma olen ka täpselt ei tea, mida cron. Aga iga päev pärast lisada need käsitsi, nad on läinud jälle. Nii et ma olen aim tuleb cron ajakohastamine usertitles ja auastmed.

Täname abi eest!

Nagu ma kirjutan PM - Ma kontrollisin kõik igapäevased cron ülesandeid oma foorum ja ei leidnud midagi. Sel hetkel me ei suuda probleemi uuesti esile kutsuda, nii et me ei ole võimelised tööd selle kallal. Samuti nagu ma kirjutasin teile ma tõesti doupt, et see on vBET probleem - teil on probleem, ainult mingil erilisel kasutajad kaotavad kasutajagrupid ja teised mitte lahti sama nimekiri - kui oleks midagi automaatselt ilmselt see mõjutaks kõikide kasutajate seda kasutajagruppi . Ma kontrollisin vBET koodi nimekiri uuesti ja leidsin midagi mis võiks tekitada selles küsimuses. Nii et äkki see on tingitud mõnede meetmete läbi neid kasutajaid - palun räägi neile teada oli seal mõned ühised meetmed.

Varsti - ma ei usu, et see on vBET süü, aga ikkagi olen valmis kontrollida andmeid, kui sa annad meile teavet, kuidas uuesti esile kutsuda. I topelt kontrollitud kõik igapäevased cron ülesandeid oma foorum ja ei leidnud midagi. Palun andke meile üksikasjalikumat teavet, kuidas uuesti esile kutsuda.

Senior liige

OK, 2 päeva, ma läksin tagasi vana vBET. Mitte üks probleem nende 2 päeva jooksul. Eile õhtul ma ümberehitatud ja täna hommikul pidin uuesti lisada täiendavaid Kasutajagrupid vähemalt 10 liiget. See peab olema midagi pistmist täiendav nimekiri vBET nüüd ka lisab. Nii et palun ütle mulle, kuidas kõrvaldada need täielikult vBET sest ma ei saa töötada niimoodi. Aitäh.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •