Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 20 kohta 20

Thread: Pärast upgrade rankbadges saab ära võtta.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kogu koodi umbes Kasutajagrupid teil on fail / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

On ainult üks funktsioon, mida kasutatakse reaktsioon vBulletin loogika (eest konks: userdata_presave) Ja funktsiooni nimi on vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 vastust).

Muu 2 faili funktsioone, mis muudab kasutatakse eemaldamist vBET Kasutajagrupid ajal vBET un-installi ja mitte kusagil mujal.

Nii et kui see on vale, sest vBET, siis see saab olla ainult sellepärast, et funktsioon vbet_changeDefaultLanguageGroup. Midagi muud ei ole teha mingeid muudatusi nimekiri.

Nii et kui soovite blokeerida, siis lihtsaim viis on lihtsalt välja lülitada "Set sobiva vaikekeele Group" plugin. Aga see Automaatse käepide vBET nimekiri. Nii et kui soovite neid ka eemaldada lihtsalt eemaldada Admin AP.

Soovitame lihtsalt blokeerida plugin esimene. Kui leiate oma küsimus kaob, siis saame vaadata seda uuesti (me kontrollisime seda juba kaks korda), veel on meil sama asi - me ei tea, kuidas seda uuesti esile kutsuda.

Samuti saab kontrollida muid pluginaid konks userdata_presave ja muuta täitmiseks tuleb teostada enne/pärast vBET plugin.
    Viimati muutis vBET; 06-06-11 juures 20:41.

Senior liige

Pärast keelamist et plugin ja töötab ilma see umbes 48 tundi, mul ei ole olnud seda küsimust uuesti. Nii et ma arvan, et oleks ohutu eeldada, et see on, sest vBET lisatud ja täiendavate moderaatoriks ja kui sul on mõni juba mingil põhjusel teised saab ära võtta mõne cron töötab. lol, see kõlab natuke ebamäärane ma tean, aga ilma plugin see on kõik jälle hästi.

OK nii - me kontrollime seda uuesti. See oli ainus muutus, mida sa teha - puuet plugin? Kas vBET nimekiri on veel oma foorum või eemaldatud neid? Mis on täpne versiooni oma vBulettin (tahame vaadata lähedane mitte ainult meie koodi kui ka konks keskkond)?

Senior liige

Jah, see on ainus muutus tegin. Ja ma tegin puugid välja Kasutajagrupid jaoks vBET. Aga nad on ikka seal küll. Kas on lihtne eemaldada neid? Sest see võtab palju ruumi.

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    Ja ma tegin puugid välja Kasutajagrupid jaoks vBET.
    Mis see täpselt tähendab? Mida sa tegid?

Eemaldamise kohta vBET rühmad - teil on võimalik seda teha Admin CP aastal vBulletin valikud, või täidesaatev funktsioon vbet_removeDefaultLanguageGroups pärit / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Pange tähele, et kui eemaldad need me ei ale lähemalt uurima küsimust, sest see juhtub vaid oma foorum.

Senior liige

Mis see täpselt tähendab? Mida sa tegid?
    Ma tühistatud Kasutajagrupid alates vBET. Nagu siis, kui valite kasutaja AKV sellel on rist / kaubamärgi ütleme "Hispaania" täiendava kasutajagruppi. Seda ma tühistatud.

Nagu ma kirjutasin teile PM me veel ei tea, mis on põhjus küsimuse oma foorum. Ikka tegin mõned muudatused vBET kood selles valdkonnas. Praegu vBET tegelen Kasutajagrupid ainult siis, kui mõned Kasutajagrupid muutunud või kui kasutaja vaikekeele chanes. Nii et konks on lisatud tingimus:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Mul pole aimugi, kas see aitab teie küsimus, sest me ei tea mis seda põhjustab. Igatahes on võimalik, et see aitab. Nagu ma kirjutasin teile PM, teie muudatuste ajalugu sageli Kasutajagrupid juba enne veerg oli lahendatud - võib-olla, sest need, kus ei laadita andmebaasist üldse. Selle tingimuse sellistel juhtudel vBET ei tee midagi, sest putka juhtudel, kui kasutaja muudab andmeid Kasutaja CP või admin Admin CP, siis nimekiri on koormatud.

See sisaldub järgmises versioonis, nii et vaadake seda. Kui see ei tööta siis keelake konks uuesti ja me teinud uurimise uuesti.

Palun kinnitage pärast värskenduse see aidata.

TOIMETANUD - see on kinnitust leidnud. Sest kiirparandus palun:
    1. Mine Admin CP -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager
    2. Leia konks nimega Kehtestatakse asjakohased Default Language Group eest konks userdata_presave ja vajuta Edit seda
    3. Lisa algul kood:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Lisa lõpus kood:
    PHP Code:

5. Salvestage see
    Viimati muutis vBET; 01-07-11 juures 01:27.

Senior liige

OK, ma ümberehitatud praegu, ja kontrollib, kas mul on veel see probleem. Annan teile teada. Aitäh.

Senior liige

Pärast töötab koos uuendatud rohkem kui 2 päeva nüüd ja ilma puuet, et plugin või midagi muud, ma ei ole olnud seda küsimust uuesti. Nii et ma arvan, et see on ohutu öelda, et teie määrata tegi trikki. Tänan Michal. Tõeline suur aitäh! Ma tean, et see küsimus oli kohal vaid minu foorum, ja ma siiralt tänulik ekstra miil sa läksid mind aidata selles!

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tänu selle kinnitus

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •