Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 14

Thread: Kasutajad postitad erinevates keeltes

Senior liige

Default Kasutajad postitad erinevates keeltes

Tere Palun öelge, kui kasutaja postitusi öelda hollandi pärast vaatamist foorum hollandi kui ma näen post kas see on inglise keeles?

Samuti kui palju andmebaasi kasutamine või andmebaasi tabelid on olemas?

Kas extra koormust server?

Kas SEO on ohutu?

Kas kõik tõlked automaatselt, st kõik hispaania alati näha seda Hispaania Kõik vene alati näha vene ********** jne?

Regards,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Staff)

Tere, vBET ei tunne sõnum keel (seadistatav). Nii et kui kasutaja kirjutab hie sõnum tahes toetatud keel, siis vBET tunneb oma keeles (Google) ja seejärel automaatselt läbipaistmatu see asjakohane BBKoode.

vBET loob uusi cache tabeleid, kuid ei teinud muutusi native vBulletin tabelid.

Muidugi on ette nähtud täiendav koormus - see ei ole tõlgitud võluväel

Kogu tõlkimine on automaatne

Senior liige

Text automatically translated from: Spanish to: Estonian
    Translated text
    Test:
    Minu nimi on Simon, ma ei ole loll
    Original text

Senior liige

Ma arvan, et siis im paludes see võimalik töötada ilma lipud üla-või keelevaliku rippmenüüst?
    Ma tahan külastajaid oma lehele automaatselt vaadake saidi nende keeles (eeldades, nende brauseritega on seatud oma riigi standard) ei ole vaja klõpsata nuppu või midagi, sest ma ei taha olla lippe või rippmenüüst vaid järgselt on kasulik, Mul on ka kohandatud koodi bb thats sõeluda läbi eraldi php fail regex kas see on probleem?

Senior liige

Text automatically translated from: Spanish to: Estonian
    Translated text
    Katse 2:
    Minu nimi on Simon, ma ei ole loll! Muuda dual keele test
    Original text
    Mulle meeldis see test
    Viimati muutis Simon Lloyd; 01-10-10 juures 14:30.

Senior liige

Kuigi mulle meeldib mod (hästi testid ive teha) ma kardan toetust reaktsiooniaeg on väga halb, panin eile, kell 02:14 (GMT) ja ikka ei reageeri, 19 tundi hiljem!

See ei anna mulle enesekindlust osta.

Senior liige

Tule guys 30hrs nüüd, sest vastus, kas sa tahad müüa seda kraami või mitte?

Senior liige

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Ma arvan, et siis im paludes see võimalik töötada ilma lipud üla-või keelevaliku rippmenüüst?
    Ma tahan külastajaid oma lehele automaatselt vaadake saidi nende keeles (eeldades, nende brauseritega on seatud oma riigi standard) ei ole vaja klõpsata nuppu või midagi, sest ma ei taha olla lippe või rippmenüüst vaid järgselt on kasulik, Mul on ka kohandatud koodi bb thats sõeluda läbi eraldi php fail regex kas see on probleem?
    Viimane kord küsida siis ma ei viitsinud osta, kuid install lihtne google arendajad jQuery versioon lihtsalt lehekülgi tõlkida!

Palun vastake minu querie ning järgmistele kui võimalik:

Olen vbseo ja vbseo saidi kaart on midagi ekstra pean tegema pärast ostu see mod (arvestades, et ma kunagi saanud vastust siit) veendumaks, et kõik toimib?

Hello. Pange tähele, et meie teenus ei ole 24 / 7. Tööpäevades me iga päev. Nädalavahetustel tavaliselt liiga, ikka saab mitte nii tihti. Ka meil on kliente kogu maailmas, nii et mõnikord reaktsiooniaeg on mõjutanud aja erinevus (tavaliselt oleme öösel magada ).

Vabandame nii hilja vastust. Pange tähele, et Kamil (meie töötajad poiss) just tulin tagasi puhkust, nii et alates: teisipäev läheme tagasi parem reaktsiooniaeg

Ka käesoleval juhul - ma lihtsalt igatsen oma küsimusele, sest see oli söötis poolt test sõnum. Kui ma siia tulin ma nägin ainult katse ja ei lasknud tähelepanu sõnum enne, kui see (nii oli saata minut pärast minutis). Vabandust - see oli minu viga. Isegi praegu ma olin segaduses, mis see on ja oli tagasi tulla alguses see vestlus välja selgitada, miks te kirjutate mõningate 30 tundi, kui olin eile siin ja seal oli midagi mulle adresseeritud. Nüüd ma tean, et seal oli midagi, mida ma märkasin - ma igatsen oma sõnum eksitav hoidmine test sõnum. Üks kord veel palun minu vabandused.

Vastates küsimusele saab täiesti välja lülitada lipud ning seadke suvand suunata kasutajad automaatselt nende keeled, lähtudes nende brauseri seaded (vBET kasutab päised saatma brauser seda). Ikka see ei ole soovitatav:
    1. Vaikimisi Google ei näe sinu lisalehti. See, kui lisate neid arvesse sitemap. Kui sa ei tee seda, siis need leheküljed ei ole indekseeritud, nii et sa ei saada täiendavat liiklust uusi kohti - inimesed lihtsalt ei teada, et
    2. Kasutajad võivad tulla mitte nende arvutid. St kui keegi on pärit Poolast, kuid läheb oma foorum mõnest internetikohvikus Inglismaal, siis brauser näitab vBET et keel peab olema inglise keeles. Keelates lipud sa ei anna kasutajale võimalus muuta keelt.

Custom BBKoode ei tohiks olla probleem, kui need on tõesti BBKoode. Meil oli juba küsimus üks mod, mis kasutas oma "BBKoode", kuid küsimus oli, sest nad tõesti ei kasutanud bbcode - just teksti, mis nad sõeluda ise. Pange tähele, et BBCode on mitte ainult teksti [] parsitavaks regulaaravaldis. BBCode on spetsiaalne märk, mis on registreeritud vBulletin mootor ja see on parsitavaks vBulletin mootori (pead plugin vastavate konksude). Kui sa ei kasuta seda niimoodi, siis sa tõesti ei pea bbcode, just spetsiaalset märgistust tunnustanud oma koodi. Sellisel juhul saab olla küsimus. Kuna sellisel juhul ei ole bbcode, nii et see ei parsitavaks vBulletin ja kui lang BBCode on sõeluda, siis saad teksti tõlkida oma erimärgid, mis pole BBKoode isegi kui on sees [] (sest vBulletin ei tundnud ta nii nii jätta) - nii et see tekst saata tõlkida ja Google võite kahjustada oma erimärgid (so asetades ruumi enne sulgemist]).
    Viimati muutis vBET; 02-10-10 juures 22:47.

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Viimane kord küsida siis ma ei viitsinud osta, kuid install lihtne google arendajad jQuery versioon lihtsalt lehekülgi tõlkida!

Palun vastake minu querie ning järgmistele kui võimalik:

Olen vbseo ja vbseo saidi kaart on midagi ekstra pean tegema pärast ostu see mod (arvestades, et ma kunagi saanud vastust siit) veendumaks, et kõik toimib?
    Ma lihtsalt vastates teie küsimusele, kui sa kirjutasid selle ühe

Saad ka integreerida Sitemap Generator, on URLid tõlkelehekülge lisatud sitemap. See ei ole vajalik (kui sul on lipud, Google leiad neid lehekülgi niikuinii, ikka see võib võtta rohkem aega, sel juhul).
    Viimati muutis vBET; 02-10-10 juures 23:12.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •