Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Branding Free ostetud, kuid siiski teksti krediiti jalus

Exclamation Branding Free ostetud, kuid siiski teksti krediiti jalus

Tere

Ostsin branding vaba litsentsi, kuid siiski krediidi tekst on jalus.
    Ainult krediidi link eemaldatud.

Branding tasuta vahendeid ei mainita ravimi, et on, mida ma osta.

Kuidas ma saan eemaldada?

Ning jah, tuleb see standard variant.
    Sa ei saa müüa branding vaba ja siis brändi ta niikuinii ja ootavad kasutajate muuta faili iga kord on upgrade!

Michał Podbielski (vBET Staff)

Hi Pange tähele, et vaikimisi BF pakett on ainult eemaldada krediidi link, aga nagu BF litsentsi omanik teil on täielik õigus eemaldada ka teavet toote kohta. Juhised saatke PM.

Jah ma tean, et sa sellega hakkama sel viisil.

Kuid see ei ole hea tava.

Branding free tähendab "tasuta branding" ja et ei ole, mida te pakkuda!

Redigeerimisel oma toodet faile eemaldada branding iga kord, kui ma upgrade on tüütu.
    Ma payed branding tasuta toode nii et palun pakkuda üks.

Olen kindlalt soovitame teil vaadata oma praeguse käitlemise branding tasuta

Ma olin just kirjutada eelmise sõnumi, et me ei sisalda seda enam järgmise releases, vaid tahavad seda tore üllatus ja eemaldatakse see enne saata
    Tundub, seal on mingi üllatus

Informatsioon, kuidas eemaldada seda saata PM lihtsalt kirjeldatud viimase postituse juurde

Jah - ma täiesti nõus, et kasutajad BF litsentsi taha mingit teavet toote versiooni.
    Pange tähele, et me ei müü branding tasuta toode, kuid branding vaba litsentsi, mis võimaldab kasutajatel eemaldada krediidi link (me isegi eemaldage see vaikimisi, kui keegi teeb upgrade või uus paigaldus). See kõik on vastavalt litsentsi. Kui keegi tunneb eksitada siis tõenäoliselt ta ei loe litsentsileping. Seal on kirjeldatud, milliseid vahendeid Branding vaba litsentsi ja mida see võimaldab. Pange tähele, et litsentsi nimi ei kuulu tõlgendamise - see on selgelt kirjeldatud litsentsi. Pakume mida me müüme. Palun ärge karjuma, et me seda ei tee, sest see ei ole tõsi - just lugege litsentsilepingut ja sa tead, mida tähendab vBET Branding Free litsentsi.

Samuti palun, et viimase viimise BF versioon jätame tooteversioon info peamiselt toe teemadel - see aitab ära tunda, mis versiooni kasutatakse ilma juurdepääs Admin AP. Aga kuna enamik BF kasutajate kasutab oma õigust kustutada versiooni info, me vaevalt on võimalus kasuta seda + nagu sa kirjeldasid oli see ainult täiendav upgrade samm BF versioon kõrvaldada uuesti + lisaülesanded meile vastust, kuidas seda eemaldada.

Nii et me otsustas eemaldada vaikimisi järgmise BF vabastamist Võibolla see seadistatav - nii BF kasutajad saavad otsustada, võibolla lihtsalt eemaldada. Me näeme

Aitäh.

Lihtsalt teadmiseks:
    Version numbrid copyright tekstid on alati suur turvarisk, sest skaneerimine net ära ohvreid on nii palju lihtsam, kui iga veebileht ütleb teile, et see töötab kasutatavuse versiooni.

See on üks põhjustest mind osta branding tasuta versioone

Nii et teil on rohkem kindlustatud ja sa ei pea eemaldada seda teavet enam

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •