Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Брендинг Безкоштовний купив, але все ж текст кредитів в підвал

Exclamation Брендинг Безкоштовний купив, але все ж текст кредитів в підвал

Привіт

Я купив брендингу вільної ліцензії, але до цих пір кредитні текст в колонтитулі.
    Тільки посилання кредитних була вилучена.

Брендинг вільних коштів не згадується про продукт, це те, що я купив.

Як я можу видалити його?

І так, це повинен бути стандартний варіант.
    Ви не можете продати брендингу безкоштовно, а потім його бренд-якому випадку і чекати користувачам редагувати файли кожного разу при оновленні!

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Привіт ласка, зверніть увагу, що за замовчуванням пакет BF має видаляється лише кредитні зв'язку, але як власник ліцензії BF у вас є повне право видаляти інформацію про продукт. Інструкція буде відправляти у PM.

Та я знаю, що Ви звертаєтеся саме так.

Однак це не є доброю практикою.

Брендинг вільних коштів "вільним від брендингу", і це не те, що ви доставляєте!

Редагування файлів продукту, щоб видалити брендинг кожен раз, коли я оновлення дратує.
    Я платять за брендинг безкоштовний продукт, тому, будь ласка доставити один.

Я настійно рекомендую вам переглянути поточну обробку брендингу вільний

Я як раз збирався писати на попереднє повідомлення, що ми не будемо включати його більше в наступних релізах, але хочуть, щоб це було приємним сюрпризом і видалити його, перш ніж відправити
    Здається, не буде сюрпризом

Інформація, як видалити було відправляти в PM, як описано в останні повідомлення

Так - я повністю згоден, що користувачі з BF ліцензії хочуть абсолютно ніякої інформації про версію продукту.
    Зверніть увагу, що ми не продаємо брендингу безкоштовний продукт, але брендингу вільною ліцензією, яка дозволяє користувачам видалити кредитних посилання (ми навіть видалити його за замовчуванням, якщо хтось робить оновлення або нова установка). Це все відповідно до ліцензії. Якщо хтось відчуває себе в оману те, швидше за все він не читав ліцензійної угоди. Існує описав те, що кошти Брендинг Безкоштовна ліцензія і що це дозволяє. Зверніть увагу, що ім'я ліцензії не підлягає інтерпретації - це явно описується ліцензії себе. Ми поставляємо те, що ми продаємо. Будь ласка, не кричати, що ми не робимо, тому що це не так - тільки, будь ласка, прочитайте ліцензійну угоду, і ви будете знати, які кошти vBET Брендинг вільної ліцензією.

Також зверніть увагу, що в останніх версіях версію BF ми залишаємо інформація версію продукту, головним чином для вирішення проблем, - це допомагає розпізнати, яка версія використовується без доступу до панелі адміністратора. Але так як більшість користувачів використовує BF їх право видалити інформацію про версії, ми навряд чи мають шанс використовувати це + як ви описали це тільки додатковий етап оновлення для версії BF, щоб видалити його знову + додаткові завдання для нас відповідь, як його видалити.

Тому ми вирішили прибрати його за замовчуванням в наступному випуску BF Може бути, це буде налаштованим - так що користувачі BF зможуть вирішити, може бути, тільки що вилучили. Ми побачимо,

Дякуємо.

Просто до відома:
    Номери версій в авторському тексти завжди великий ризик безпеки, оскільки сканування мережі для використання жертв набагато простіше, якщо кожен веб-сайт розповість вам, що він працює експлуатаційні версії.

Це одна з причин для мене купити брендингу безкоштовні версії

Таким чином, ви більш забезпечених і ви не будете мати, щоб видалити цю інформацію більше

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •