PDA

View Full Version: Lahendatud Päringu url ei kuvata sätestatud keelega alammenüüsid

mario06
09-01-12, 07:52
Probleem: Alammenüüsid keelega seadke päringu url ei kuvata.
Avatakse uus teema, nagu.
Regards

r.dziadusz
09-01-12, 23:24
Tere
Mul on kontroll oma olukorda, kuid Palun kannatust, nagu me ei officialy toetust vBulletin versiooni, mul on vaja leida ja parandada teie probleemi aega

r.dziadusz
10-01-12, 21:51
Tere
Pärast mõne reasearch ma tean, mis on probleem. Teie versioonis seal vBET kohta mõned vBulletin veanumber:

MÄRKUS: See integratsioon võimaldab teha oma arhiivi lehekülgedel, et oleks võimalik tõlkida, kuid PEALE arhiiv sub-foorumi lehekülge - on viga vBulletin mis ei võimalda seda teha.

Me ei saa selle probleemi lahendamiseks. Kuna ma kirjutasin oma teise lõime oma foorum oodata subforum töötab hästi. Tutvu:
Klõpsake (http://www.all-unlock.com/archive/index.php/?language=ar)

Kui veel küsimuste paluge see probleem, kui ei ole ma märgib selle lõime suletud

r.dziadusz
10-01-12, 21:52
Tere
Pärast mõne reasearch ma tean, mis on probleem. Teie versioonis seal vBET kohta mõned vBulletin veanumber:

MÄRKUS: See integratsioon võimaldab teha oma arhiivi lehekülgedel, et oleks võimalik tõlkida, kuid PEALE arhiiv sub-foorumi lehekülge - on viga vBulletin mis ei võimalda seda teha.

Me ei saa selle probleemi lahendamiseks. Kuna ma kirjutasin oma teise lõime oma foorum oodata subforum töötab hästi. Tutvu:
Klõpsake (http://www.all-unlock.com/archive/index.php/?language=ar)

Kui veel küsimuste paluge see probleem, kui ei ole ma märgib selle lõime suletud

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations