PDA

View Full Version: Lahendatud Kuidas paigaldada vbet koos photopost

bcraytor
15-02-11, 10:09
Mul on probleeme paigaldus VBET koos photopost, kuigi olen püüdnud vihjed eelnevaid postitusi.

Olen vBulletin paigaldatud kataloogi / home / xxxx / public_html ja photopost in / home / xxxx / public_html / photopost. Tõlge lipud ilmuvad photopost foorum, kuid neile klõpsates põhjustab 404-vea. Kas sa annad mulle selged juhised loomise VBET töötada sellega. Mul on ka photopost vaadata ja photopost kuulutused samadel directories public_html / vaadata ja public_html / kuulutused.

Youngster
18-02-11, 23:46
Tere, ma püüan sind aidata, sa võisid mulle url oma foorum i kontrollib kõiki asja ja annab nõu, kuidas edasi minna kõik.

kamilkurczak
02-03-11, 09:13
ei vastus - lahendatud, kui ei, kirjutage siia ja ma avada see teema taas. Tänan

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1