Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: πολλαπλών γλωσσών δεν υποστηρίζουν ακόμα

Default πολλαπλών γλωσσών δεν υποστηρίζουν ακόμα

Συγγνώμη ...
    i δημοσιεύτηκε σε λάθος τμήμα, πριν

Είμαι χρησιμοποιώντας VB 4.0.2
    και VBET 420

αλλά όχι πολλές γλώσσες υποστήριξης στο forum μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη badawidollah? 26-03-10 στο 17:17.

Όλες οι διαμορφώσεις δίπλα characterset γίνονται από Admin CP-> Ρυθμίσεις-> Επιλογές-> - Προβολή όλων των ρυθμίσεων --. Μερικά βήματα χαρακτηρίζονται ως (ΜΟΝΟ για utf-8 charactersets) ή ως (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) - αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αυτό βήματα σύμφωνα με τη δική σας φόρουμ characterset (πώς να ελέγξετε characterset φόρουμ μου).

1. (Απαιτείται) Ρυθμίστε το "Περιγραφή Meta» - ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε κάποιο mod που αλλάζει περιγραφή meta για τα θέματα, παρακαλούμε να ορίσετε κάποια τιμή εδώ - διαφορετικά RSS μπορεί να σπάσει.
    2. (Απαιτείται) Set "Ενίσχυση της Canonical URL" σε "αυστηρή" - διαφορετικά ίδια σελίδα θα είναι αποδεκτή σκεφτεί πολλές διευθύνσεις URL ό, τι είναι κακό για SEO.
    3. (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Ρυθμίστε το "Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου" στο '0 '- αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά χαρακτήρες, λαμβάνοντας περισσότερο από 1 byte (δηλαδή από την ιαπωνική).
    4. (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Clear "Λευκά Stripper Χαρακτήρα" αξία - αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά ιαπωνικά σημεία (τα σημεία αυτά αποτελούν μέρος των ιαπωνικών σημάτων)

i μόνο δείτε τον αριθμό 1 και 2 μόνο
    όπου είναι ο αριθμός 3 και 4 θέση;

όπου βρίσκεται το προσωπικό εδώ;

Senior Member

Ακούγεται σαν κάτι που έχει ρυθμιστεί σωστά στο φόρουμ σας ... Χρησιμοποιείτε vBSEO;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Quote Αρχικό μήνυμα από badawidollah View Post
    Όλες οι διαμορφώσεις δίπλα characterset γίνονται από Admin CP-> Ρυθμίσεις-> Επιλογές-> - Προβολή όλων των ρυθμίσεων --. Μερικά βήματα χαρακτηρίζονται ως (ΜΟΝΟ για utf-8 charactersets) ή ως (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) - αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αυτό βήματα σύμφωνα με τη δική σας φόρουμ characterset (πώς να ελέγξετε characterset φόρουμ μου).

1. (Απαιτείται) Ρυθμίστε το "Περιγραφή Meta» - ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε κάποιο mod που αλλάζει περιγραφή meta για τα θέματα, παρακαλούμε να ορίσετε κάποια τιμή εδώ - διαφορετικά RSS μπορεί να σπάσει.
    2. (Απαιτείται) Set "Ενίσχυση της Canonical URL" σε "αυστηρή" - διαφορετικά ίδια σελίδα θα είναι αποδεκτή σκεφτεί πολλές διευθύνσεις URL ό, τι είναι κακό για SEO.
    3. (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Ρυθμίστε το "Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου" στο '0 '- αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά χαρακτήρες, λαμβάνοντας περισσότερο από 1 byte (δηλαδή από την ιαπωνική).
    4. (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Clear "Λευκά Stripper Χαρακτήρα" αξία - αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά ιαπωνικά σημεία (τα σημεία αυτά αποτελούν μέρος των ιαπωνικών σημάτων)

i μόνο δείτε τον αριθμό 1 και 2 μόνο
    όπου είναι ο αριθμός 3 και 4 θέση;
    Εάν θα έχετε ακόμα ένα πρόβλημα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Quote Αρχικό μήνυμα από badawidollah View Post
    Συγγνώμη ...
    i δημοσιεύτηκε σε λάθος τμήμα, πριν

Είμαι χρησιμοποιώντας VB 4.0.2
    και VBET 420

αλλά όχι πολλές γλώσσες υποστήριξης στο forum μου.
    Τι ακριβώς δεν λειτουργεί; Έχετε εργασίας μεταφράσεις τώρα ή δεν μπορούν να κάνουν vBET που εργάζονται σε όλα; Τι θα συμβεί όταν θα πάτε να μεταφραστεί σελίδα;

αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες
    αλλά όταν μετά σε άλλες γλώσσες, αυτό λοξοτομεί μεταφράσει

ευχαριστίες

Ορίστε αξία characterset με πεζά <<<αυτό δεν βρίσκεται
    Είμαι με τη χρήση vBSEO

και ένα ακόμη που δεν υπάρχουν είναι
    πού να θέσει αυτό. httaccess;
    Είμαι με τη χρήση vBSEO και i dont ξέρει πού να βάλει. httaccess σας σε vbseo.php

Δεν βλέπετε τους κανόνες εκεί

# (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Ρυθμίστε το "Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου" στο '0 '- αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά χαρακτήρες, λαμβάνοντας περισσότερο από 1 byte (δηλαδή από την ιαπωνική).
    # (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Clear "Λευκά Stripper Χαρακτήρα" αξία - αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά ιαπωνικά σημεία (τα σημεία αυτά αποτελούν μέρος των ιαπωνικών σημάτων)
    # (ΜΟΝΟ για charactersets utf-8) Σετ αξία characterset με πεζά - vBETTM είναι ευαίσθητη υπόθεση για characterset. Έτσι, αν χρησιμοποιείτε UTF-8 στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει "utf-8» (πώς να ελέγξετε characterset forum μου)

Είμαι με τη χρήση VBulletin4.0.2
    Νομίζω ότι του χρησιμοποιώντας utf-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< αυτό βρήκα

αλλά τα αγγλικά του
    φόρουμ μου με την Ινδονησία.

πώς;

και πού να θέσει αυτό. httaccess κώδικα;
    i dont δείτε vbseo.php κανόνες που υπάρχουν

γειά σου
    κανείς εδώ

το admin πολύ

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast