Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Photopost Pro

Μέλος

Default Photopost Pro

Δεν έρχεται σε σύγκρουση με Photopost Pro. όταν οι άνθρωποι έχουν επιλέξετε μια photopost μετάφραση δίνει σφάλματα 404, αλλά και εκείνους που χρησιμοποιούν vBSEO συνδέσεις αυτό το δρόμο για αλλαγές pp / en / gallery κ.α.

ακόμη και wghen μπορώ να προσθέσω αγνοήσει url / άλμπουμ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsak76? 15-02-10 στο 13:46.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Δεν γίνονται ακόμη τα θέματα της ένταξης στο για Photopost Pro και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί.

Εάν μπορείτε να πειραματιστείτε λίγο και ελέγξτε μήπως θα συνεργαστεί με τις συνδέσεις με το 'γλώσσα«παράμετρος. Αν ναι, τότε αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε επιπλέον .htaccess αρχείο στον κατάλογο photopost να υποστηρίζουν συνδέσεις μετάφραση SEO. Παρακαλούμε γράψτε μας σχετικά με τα αποτελέσματα

Σχετικά με αγνοώντας - γράψατε ότι οι συνδέσεις με photopost / Gallery, Αλλά θα μπλοκαριστεί / Άλμπουμ - Ότι είναι το θέμα. Αποκλεισμός κατάλληλη σύνδεση και photopost δεν θα μεταφραστεί σε όλες.

Είμαι επίσης ενδιαφέρονται για μια λύση για Photopost ... Το έχω στο site μου pedicabforum / .com

Παρακαλώ μερίδιο, αν βρεθεί μια λύση ....

Tx

Έτσι, αυτή τη στιγμή μπορείτε να ορίσετε να μην υποστηρίξει τις μεταφράσεις σε όλες για Photopost Pro.

Αν μπορείτε παρακαλώ να μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες σε κάθε φόρουμ (μπορεί να είναι το φόρουμ για δοκιμή), που έχουν εγκαταστήσει Photopost Pro και vBET από ό, τι μπορώ να δω πώς λειτουργεί και ίσως να βρείτε έναν τρόπο πώς να το υποστηρίξει. Εφ 'όσον οι σελίδες που δημιουργούνται από Photopost Pro που παράγονται από vBulletin θα πρέπει να είναι ένας τρόπος για την υποστήριξη της μετάφρασης. Ακριβώς όπως εμείς την υποστήριξή της για τις σελίδες μας, έξω από τον κατάλογο φόρουμ.

Ενοποίηση με το Pro Photo Δημοσίευση υποστηρίζεται τώρα Ήταν πολύ νωρίτερα, αλλά το έγραψε σε άλλο χώρο έτσι ακριβώς ραβδί για να δώσει την πραγματική σημείωση εδώ. Για οδηγίες ανατρέξτε εδώ:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί