PhotoPost Pro ile çakışıyor. insanları seçmek bir çeviri PhotoPost pp / tr / galeri vb vbseo bağlantılar için bu yolu kullananlar da 404 hataları verir ve
i url / albüm görmezden eklemek bile wghen
PhotoPost Pro ile çakışıyor. insanları seçmek bir çeviri PhotoPost pp / tr / galeri vb vbseo bağlantılar için bu yolu kullananlar da 404 hataları verir ve
i url / albüm görmezden eklemek bile wghen
Last edited by tsak76; 15-02-10 at 13:46.
PhotoPost Pro için henüz entegrasyon sorunları yoktu ve biz nasıl çalıştığı hakkında detayları bilmiyorum.
Bir süre deneme ve yok kontrol 'ile bağlantıları ile çalışma olacakdil
Görmezden Hakkında - PhotoPost bağlantılar olduğunu yazdı / Galeri, Ancak engellendi / Albüm - Bu bir konudur. Blok uygun bağlantıyı ve PhotoPost tercüme olmayacaktır.
Ben de PhotoPost için bir çözüm ilgileniyorum ... siteme pedicabforum / .com
Bir çözüm bulundu, paylaşabilirsiniz ....
Tx
Yani şu anda PhotoPost Pro için tüm çeviriler destek ayarlayabilirsiniz.
Lütfen bana nasıl çalıştığını görmek ve belki de bunu destekleyecek bir şekilde anlamaya daha PhotoPost Pro ve BB yüklü herhangi bir foruma (test forumu olabilir) bilgi erişim PM. Uzun Powered by PhotoPost Pro tarafından oluşturulan sayfalar üretilir çeviri destek için bir yol olmalıdır. Sadece forum dizini dışındaki sayfalar için destek.
Photo Post Pro ile entegrasyon desteklenir şimdiBu gerçekten erken oldu, ama burada gerçek bir not vermek için sadece değnek bu nedenle başka bir yerde yazdı. Talimatlar için buraya bakınız:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html