Όταν αναβαθμίζω να vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 δεν μετουσιώνει σελίδες εντελώς.
Όταν αναβαθμίζω να vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 δεν μετουσιώνει σελίδες εντελώς.
Γεια
Θα μπορούσε παρακαλώ παρέχετε μου περισσότερες πληροφορίες:
-που μετάφραση API είναι σας χρησιμοποιώντας (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-Εκτελέστε δοκιμή για app API που χρησιμοποιείτε: ΔΟΚΙΜΈΣ
Καμία απάντηση, θεώρησα ότι θα λυθεί, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα σημειώνω ανοικτό, για οποιαδήποτε άλλη ανοίξτε νέο νήμα
σελίδα μου μετάφραση δεν μεταφράζονται περιεχόμενο κατά την προβολή. μόνο στατικό κείμενο στο φόρουμ είναι μετάφραση.
自動車保険
σελίδα μου μετάφραση δεν μεταφράζονται περιεχόμενο κατά την προβολή. μόνο στατικό κείμενο στο φόρουμ είναι μετάφραση.
Χρησιμοποίησα τη Microsoft και η μετάφραση του Apertium.
Κατά τη δοκιμή μπορώ να συνδέσω σας ήταν χωρίς δοκιμή για google apertium (αυτό είχε δημιουργηθεί μετά τη δημιουργία vBET με το Microsoft μέσω μπλε)
Σας παρακαλώ να εκτελείτε δοκιμή για την Microsoft από την Mazure, μπορείτε να βρείτε στο:
λήψη αρχείων - > not-αποστολής - > εργαλεία - > microsoftbyazuretest.php
Μόλις το αποστέλλει στο φάκελο ρίζας του φόρουμ και πληκτρολογήστε προορισμό URI σε πρόγραμμα περιήγησης στο web
Πώς να το επιδιορθώσει;Έναρξη δοκιμής για Microsft API μετάφραση από μπλε
Πλήρες διακριτικό:
{"σφάλμα": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: λείπει το απαιτούμενο πεδίο/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
Αποτέλεσμα της δοκιμής: ï» © "ArgumentException: καμία πληροφορία στον κομιστή βρέθηκε στο διακριτικό: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 130.547119141
Κατά πάσα πιθανότητα δεν εισαγάγετε τίποτα στο σαςadmincp -> vBET ->? Μεταφράσεις Παρόχους->το Microsoft Comercial Μετάφραση κλειδί API από το Azure(BETA)
Για να χρησιμοποιήσετε Microsoft μετάφρασης μέσω μπλε έχετε πρώτα για Mcrosoft μετάφραση API (επίσης ελεύθερη επιλογή) εγγραφείτε εδώ κλικ
και στη συνέχεια καταχωρήστε σας η εδώ, με τη συμπλήρωση αγκύλες (υπάρχει ένα όνομα υπολογιστή-πελάτη που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Το API Microsoft Comercial μετάφραση κλειδί από Azure(BETA))
Λυπάμαι, μου εκχωρηθεί Microsoft API και την εφαρμογή, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίζουν ποιος είναι ο αριθμός των API του μπλε.
Παρακαλώ να μου πείτε λεπτομέρειες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 13-12-11 στο 20:32. Λόγος: Εικόνα διαγραφεί