Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 16

Θέμα: κατεστραμμένες συνδέσεις

Question κατεστραμμένες συνδέσεις

Γεια σας,
    Συνδέσεις μου φαίνεται να είναι σπασμένο σε μετάφραση.

Παράδειγμα: Στην προεπιλογή μου (ρωσικά) επιλογές γλώσσας που μοιάζει με
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

αλλά όταν είμαι με τη χρήση της μετάφρασης, το ίδιο συνδέσεις αλλαγές σε αυτό:

Τα πάντα λειτούργησαν τέλεια μέχρι την τελευταία ενημέρωση του vBulletin και μικρές αλλαγές στο. Htaccess

Εδώ είναι το αρχείο μου htaccess.:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Παρακαλείστε να ενημερώσετε.

Σας ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 19-10-11 στο 00:30. Λόγος: BBCode προστεθεί

Συνταξιούχος?)

Έχετε έκανε την αναβάθμιση σωστά (upload φάκελο upload-μία φορά), Και θα σας παρακαλούσα για το check σίγουρα όλες τις ρυθμίσεις, εάν έχουν οριστεί σωστά;
    Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στα εξής:
    vBSEO - > πίνακα ελέγχου - > Γενικές Setings - > αντικατάσταση μη-αγγλικών χαρακτήρων σε διευθύνσεις URL; -> διατηρεί μη αγγλικούς χαρακτήρες στις διευθύνσεις URL
    Επίσης μπορεί να είναι κάποιο ζήτημα σέρνεται πρόγραμμα περιήγησης (περιγραφή στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης που μου δείχνουν "αρκετά" url), έχω να το ερευνήσει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 08-10-11 στο 09:20.

Question

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Χρησιμοποιώ vBet για περισσότερα από το χρόνο και είναι εργάστηκε perfecty.
    Σίγουρα το πράγμα,
    vBSEO - > πίνακα ελέγχου - > Γενικές Setings - > αντικατάσταση μη-αγγλικών χαρακτήρων σε διευθύνσεις URL; -> διατηρεί μη αγγλικούς χαρακτήρες στις διευθύνσεις URL
    έχει ρυθμιστεί σωστά.

Έχετε έκανε την αναβάθμιση σωστά (upload φάκελο upload-μία φορά), και θα σας παρακαλούσα να με σιγουριά ελέγξετε όλες τις ρυθμίσεις, εάν έχουν οριστεί σωστά;
    Ναι, όλα αυτά τα αρχεία φορτώθηκε σε derection φόρουμ μου.

Έχω βρει άλλες παράξενο πράγμα:
    Τα θέματα μεταφραστεί σωστά, αλλά είναι κάποια μηνύματα tranlsted στα θέματα, και κάποια από αυτά όχι.
    Ακόμα και ένα μέρος των μηνυμάτων που μεταφράζονται, και κάποια από αυτά όχι.
    Είναι πολύ παράξενο.

Οποιαδήποτε πρόταση για το γιατί συνέβη;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sergarch? 08-10-11 στο 23:04.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλώ κρατήστε ένα θέμα για κάθε ένα νήμα. Λίγο - θα μπορούσε να φθάσει το όριο σας και γι 'αυτό δεν μεταφράζονται προτάσεις οι οποίες δεν έχουν γίνει cache. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες / help - παρακαλώ να ανοίξει νέες νήμα για νέα έκδοση.

Σχετικά με το θέμα - παρακαλώ PM πρόσβαση λεπτομέρειες Admin CP, FTP και vbseo CP έτσι θα είμαστε σε θέση να ελέγξετε και να διορθώσετε. Επίσης παρακαλούμε PM ακριβή διεύθυνση URL όπου μπορούμε να δούμε το θέμα.

PM έχει αποσταλεί εχθές.
    Κάθε ενημερωμένη πληροφορία;

Πηγαίνοντας εκεί τώρα.

Παρακαλώ δείτε μμ - μπορείτε να στέλνετε αρκετές λεπτομέρειες πρόσβασης.

Είμαι ακόμα σε αναμονή για τις λεπτομέρειες της πρόσβασης, αλλά ήμουν έλεγχο λίγο και είδα ένα πράγμα. Είναι εργάζεται για κάποιες μεταφράσεις. Όπως είναι απολύτως εντάξει για
    - Ιαπωνικά:. Xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 html
    - Της Κορέας:. Xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 - 마하 - 횸마 - 우리 - 감운띰 - 위뜐한 - 옃혼 html

Όμως, όπου δεν λειτουργεί εκεί έχετε EXACY ίδια διεύθυνση URL (μόνο κωδικός γλώσσας είναι διαφορετική):
    - Λευκορωσίας:
    - & Τουρκικά:

Αυτό μου δίνει μια θεωρία τι μπορεί να συμβεί (εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα ελέγχου). Έτσι όταν εργάζεται μετάφραση στη συνέχεια όλα είναι εντάξει. Εδώ κατά πάσα πιθανότητα ήδη φτάσετε σας όριο και μετάφραση δεν είναι διαθέσιμο (αυτή τη στιγμή vBET απενεργοποιημένη περίπτερο σας υπηρεσίες παροχής). Και γι αυτό το λόγο σας έχουν κατεστραμμένοι σύνδεσμοι - δεν έχεις μετάφραση έτσι ώστε να είναι ορατή για ό, τι ήταν αποστολή να μεταφράσετε (άλλαξαν για τις ανάγκες API).
    Κάτι περίεργο είναι εδώ, γιατί η ίδια σελίδα έχει μεταφραστεί και διεύθυνση URL δεν, ακόμη είναι δυνατό, αν το URL σας μεταφράστηκε νωρίτερα (όταν εμφανίζονται ως τελευταία θέση στην κύρια σελίδα) και η σελίδα αυτή μεταφράστηκε αργότερα. Στην περίπτωση αυτή πονούσε μετάφραση για σύνδεση θα μπορούσε να έχει ήδη αφαιρεθεί από τη μνήμη cache και μετάφρασης για την ίδια τη σελίδα εξακολουθεί να είναι cached.

Τέλος πάντων θα είμαι σε θέση να επιβεβαιώσει, όταν έχω πλήρη πρόσβαση - αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το κάνω και μπορώ μόνο να μαντέψει τι θα συμβεί.

EDIT
    Δεν εκείνους που δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Χρειάζομαι περισσότερο την πρόσβαση για να βρείτε αυτό μας συμβαίνει.

EDIT 2
    Εδώ URL είναι οριστικά μεταφραστεί αλλά εμφανίζονται λάθος: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-% E3% A2mes-parmi-νου-qui-sont-ou-mahatma.html
    Έτσι προηγούμενη θεωρία μου δεν είναι σωστό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 09-10-11 στο 13:52.

Μια πιθανή υπαινιγμός - Στην αρχική σελίδα σας σε κώδικα HTML που βλέπω:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Παρακαλώ Σημειώστε ότι vBET είναι διάκριση πεζών-κεφαλαίων στην περίπτωση της κωδικοποίησης και είναι σαφώς περιγράφεται στην διαδικασία εγκατάστασης:
    (ΜΌΝΟ για charactersets utf-8) Set characterset τιμή σε πεζά - vBET είναι διάκριση πεζών-κεφαλαίων για characterset. Έτσι εάν χρησιμοποιείτε utf-8 έπειτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει «utf-8»
    Έχετε οριστεί UTF-8, αντί του utf-8. Αυτό μπορεί να είναι η αιτία. Pease αλλάξετε (οδηγίες του readme.html από το πακέτο vBET) και να πω αυτό πράγματι βοήθησε. Εάν δεν σας παρακαλώ δοκιμάστε με cache απενεργοποιημένη για μια στιγμή ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσετε νέο νήμα για τη δοκιμή με τον τίτλο που σίγουρα δεν ήταν η μετάφραση ακόμη (το περιεχόμενο της μνήμης cache μπορεί να διακοπεί εξαιτίας των ρυθμίσεων του λάθος). Θα το ελέγξω τον εαυτό μου, αλλά σας Admin CP δεν είναι στα αγγλικά και δεν είμαι σε θέση να εργάζονται εκεί.

Παρακαλώ πες βοηθάει τις υποδείξεις; Χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη εδώ;

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί