Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 20

Θέμα: Μετά rankbadges αναβάθμιση παίρνει αφαιρεθεί.

Exclamation Μετά rankbadges αναβάθμιση παίρνει αφαιρεθεί.

Είμαι έχοντας πλέον τεράστια προβλήματα με τα μέλη μου. Δεδομένου ότι ο καθένας αναβάθμιση συνεχίζει να χάνει επιπλέον rankbadges τους. Αυτά πάρει την προστιθέμενη χειροκίνητα ως πρόσθετο ομάδες μελών. Αλλά τη στιγμή που το cron τρέχει για να ενημερώσετε το καθένα τάξεις χάνει το χέρι που εγγράφονται αυτά. Αυτό δεν συνέβη πριν από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Παρακαλείστε να ενημερώσετε!

Χάρη.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου. Πριν από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση vBET δεν χρησιμοποίησαν τις ομάδες σε όλα. vBET4.3.0 έκδοση είναι oficially θεωρείται ασταθής beta έκδοση, έτσι ώστε τα ζητήματα με τη νέα functionalisies μπορεί να συμβεί. Συγγνώμη για τα προβλήματα, θα εργαστούμε για την επίλυσή του.

Παρακαλείστε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με rankbadges. Είναι εγγενές λειτουργικότητα vB ή από κάποιο mod; Σε περιπτώσεις περίπτερο - πού να βρω; Ποια εργασία cron αφαιρεί; Επηρεάζει άλλα πρόσθετα ομάδων ή μόνο εκείνων που σχετίζονται με rankbadges; Είναι συμβεί όταν εργασία cron τρέχει με vBET dissabled;

Είναι ακριβώς ορίζεται ως ομάδες μελών vBulletin προεπιλογή. Τάξεις, κλπ. Δεν mod. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί vBET τώρα χρησιμοποιεί ομάδες μελών;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Ποια εργασία cron αφαιρεί; Επηρεάζει άλλα πρόσθετα ομάδων ή μόνο εκείνων που σχετίζονται με rankbadges; Είναι συμβεί όταν εργασία cron τρέχει με vBET dissabled;

Εάν αυτό είναι vB προεπιλογή - παρακαλώ γράψτε ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να το repoduce του φόρουμ για το τεστ μου; Αν σας το περιγράψω για μένα - εγώ θα προσπαθήσει να κάνει τα ίδια αποτελέσματα όπως εσείς.

Ευχαριστίες

Η ενημέρωση των χρηστών τάξεις και τους τίτλους cron αφαιρεί. Με vBET άτομα με ειδικές ανάγκες είναι μια χαρά.

Πώς να το εξηγήσουμε αυτό; Hmmmmm

Δημιούργησα αρκετές πρόσθετες ομάδες μελών, και αυτά τα παίρνει επίσης μια rankbadge (που είναι συνδεδεμένες με την συγκεκριμένη ομάδα μελών κ.λ.π.) Τώρα φαίνεται ότι, όταν υπάρχουν περισσότερες από μία ή δύο επιπλέον ομάδες μελών έχουν προστεθεί (χειροκίνητα) σε ένα μέλος, όταν το cron τρέχει, παίρνει αυτά προστεθούν με το χέρι αυτοί μακριά.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε.

Αυτό γίνεται τώρα ένα τεράστιο ζήτημα για μένα. Έχω περισσότερα από 50 000 μέλη, και πρέπει να καταλάβετε ότι έχω να προσθέσω χειροκίνητα αυτές τις ομάδες καθημερινά σε αυτό το στάδιο. Δεν είναι ένας τρόπος για μένα για να απενεργοποιήσετε το χέρι αυτό Μελών vBET εκεί προσθέτει τώρα; Δεν χρειάζεται καν να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό!!;;

Quote Αρχικό μήνυμα από Taurus View Post
    Είναι ακριβώς ορίζεται ως ομάδες μελών vBulletin προεπιλογή. Τάξεις, κλπ. Δεν mod. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί vBET τώρα χρησιμοποιεί ομάδες μελών;
    Αυτό είχε ζητηθεί εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο θέμα για εσάς. Για να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα παρακαλώ μόνο μου PM τα στοιχεία πρόσβασης σας στο Διαχειριστή CP και FTP. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε που ακριβώς ομάδα μελών που μπορώ να προσθέσω εδώ και τα οποία ακριβώς εργασία cron (ονομαστικά) θα πρέπει να τρέξετε για να δείτε το θέμα. Θα ελέγξω και να το διορθώσει σε θέση - αυτό θα δώσει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Θα χειριστεί αυτό προσωπικά και να το κάνουμε σήμερα, αν μου στείλετε τα στοιχεία αρκετά γρήγορα (εγώ θα είναι διαθέσιμο για 4-5 περισσότερες ώρες σήμερα, με 1 ώρα διάλειμμα τώρα). Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε τα στοιχεία πρόσβασής σας, τότε ακόμα που χρειάζομαι λεπτομέρειες πώς να διαμορφώσετε το φόρουμ για δοκιμή μας για να δείτε το αποτέλεσμα.

Επίσης, ένα ακόμη ερώτημα για να κατανοήσει σωστά το θέμα - δεν Μελών αφαιρούνται (ομάδα μελών, ώστε να εξαφανιστούν από το φόρουμ) ή απλώς χρήστης ανάθεση σε ομάδα μελών εξαφανίζεται. Έτσι θα πρέπει να προσθέσετε Μελών και πάλι ή να αναθέσετε στο χρήστη να ομάδα μελών και πάλι;

Χάρη Michal. PM έστειλε.

Αυτό που βλέπω να πάρει λαμβάνονται μακριά από το cron είναι «μύθος» μου και «Xtreme« Ομάδες Μελών / τάξεις. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ελπίζω ότι μπορείτε να δείτε στο forum μου. Είμαι, επίσης, δεν είναι ακριβώς σίγουροι για το ποιο cron. Αλλά κάθε μέρα, μετά την προσθήκη αυτών των μη αυτόματα, θα έχουν φύγει και πάλι. Έτσι, είμαι μαντέψουν ότι πρέπει να είναι το cron ενημέρωση usertitles και τάξεις.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Όπως έγραψα σε πμ - έλεγξα όλες τις καθημερινές εργασίες cron στο φόρουμ σας και δεν βρήκαν τίποτα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να αναπαράγει το θέμα, έτσι δεν είμαστε σε θέση να εργάζονται σε αυτό. Επίσης, όπως σας έγραψα εγώ πραγματικά doupt ότι είναι vBET θέμα - θα πρέπει το θέμα ότι μόνο ορισμένα ειδικά χρήστες χαλαρά ομάδες μελών τους και άλλοι δεν έχουν χαλαρά ίδιο Μελών - αν θα ήταν κάτι που αυτομάτως κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα επηρεάσει όλους τους χρήστες με αυτό ομάδα μελών . Έλεγξα vBET κώδικα για ομάδες μελών και πάλι δεν βρήκα τίποτα αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το ζήτημα. Έτσι, ίσως προκαλείται από ορισμένες ενέργειες που εκτελούνται από τους χρήστες - παρακαλούμε να μιλήσετε με τους ένα μάθετε υπήρξε κάποια κοινή δράση που αναλήφθηκε.

Λίγο - δεν πιστεύω ότι είναι vBET σφάλμα, ακόμη είμαι πρόθυμος να ελέγξετε τις λεπτομέρειες όταν μας δίνετε πληροφορίες πώς να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Έλεγξα διπλά όλες τις καθημερινές εργασίες cron στο φόρουμ σας και δεν βρήκαν τίποτα. Παρακαλούμε να μας δώσει πιο λεπτομερείς πληροφορίες πώς μπορείτε να αναπαραγάγετε το ζήτημα.

Εντάξει, για 2 ημέρες, πήγα πίσω στην παλιά vBET. Δεν είναι ένα πρόβλημα σε αυτές τις 2 ημέρες. Χθες το βράδυ αναβαθμιστεί, και σήμερα το πρωί είχα να προσθέσω και πάλι πρόσθετες ομάδες μελών σε τουλάχιστον 10 μέλη. Θα πρέπει να έχει κάτι να κάνει με την πρόσθετη vBET Μελών τώρα προσθέτει επίσης. Επομένως, σας παρακαλώ να μου πείτε πώς να αφαιρέσει αυτά τα εντελώς από vBET γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Χάρη.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί