Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 25

Θέμα: Auto μεταφρασμένες σελίδες vs κατευθύνσεις περιεχομένου της Google

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από norku View Post
    Σας ευχαριστούμε Kamil. Νομίζω ότι είναι κρίμα που το Google δεν αρέσει το περιεχόμενο που παράγεται με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε μια εξαίρεση για τα φόρουμ, επειδή Vbet είναι μια φανταστική ιδέα, ακόμη και στο σύντομο χρονικό διάστημα το είχα πλήρη λειτουργία είδα μια βελτίωση στα στατιστικά μου. Όλος δεν χάνεται αν και φυσικά επειδή το πραγματικά έξυπνο μέρος του Vbet - ότι οι ξένοι ομιλητές γλώσσας μπορούν να συμμετέχουν σε ένα φόρουμ στη γλώσσα τους - είναι βέβαια ακόμα εκεί.
    Αυτό δεν είναι αλήθεια ότι η Google δεν αρέσει αυτό το περιεχόμενο. Όλα αυτά είναι παρανόηση λόγω των ψευδών πληροφοριών που StarBuG θέσει εδώ. Παρακαλείσθε να δείτε και να ακούσετε προσεκτικά την ταινία. Εδώ έχετε το περιέγραψε περισσότερο:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Quote Αρχικό μήνυμα από MOGmartin View Post
    Google φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί σελίδες VBET τώρα: δείτε τη συζήτηση στο blog μου.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτές οι σελίδες είναι spammy, έχουν ένα νόμιμο σκοπό ...
    Lost in Translation: Google Algo Ενημέρωση 06.04.2010 | SEO Blog από SEOforums.org
    Διάβασα το blog σας. Όπως βλέπω είναι αντίδραση στην τελευταία ενημέρωση ημέρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει σχέση με τις μεταφράσεις. Ειδικά που μόλις ελεγχθεί και βλέπω ότι το φόρουμ σας είναι τιμαριθμική αναπροσαρμογή σε άλλες γλώσσες: τοποθεσία:SEO Φόρουμ + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

Έτσι, επειδή βλέπω ότι υπάρχουν στο ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες σας, υποθέτω ότι ήταν μόνο κάποια προσωρινή ζήτημα ίσως ακόμη και από την πλευρά του Google Analytics, αλλά οριστικά δεν σχετίζονται με vBET. Μπορείς να περιγράψεις τι συμβαίνει τώρα;

Μέλος

ταίρι - Im ένας οπαδός του plugin σας, και έχω κάνει την υπόθεση με το google ότι του δεν αυτόματη μετάφραση spam.

Τούτου λεχθέντος - ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιο μου.

Οι VBET αυτόματη μετάφραση σελίδες έχουν ξεκινήσει από το φιλαράκο δείκτη.

Η πρότασή μου: χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική API ή τουλάχιστον να δώσει τη δυνατότητα να. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που η Google μπορεί να ανιχνεύσει ότι οι σελίδες από αυτόματη μετάφραση, εφόσον η μετάφραση είναι αρκετά καλή.

Ορισμένες γλώσσες όπως τα ισπανικά λειτουργούν πολύ καλά, κάποια dont.

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Διάβασα το blog σας. Όπως βλέπω είναι αντίδραση στην τελευταία ενημέρωση ημέρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει σχέση με τις μεταφράσεις. Ειδικά που μόλις ελεγχθεί και βλέπω ότι το φόρουμ σας είναι τιμαριθμική αναπροσαρμογή σε άλλες γλώσσες: τοποθεσία:SEO Φόρουμ + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

Έτσι, επειδή βλέπω ότι υπάρχουν στο ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες σας, υποθέτω ότι ήταν μόνο κάποια προσωρινή ζήτημα ίσως ακόμη και από την πλευρά του Google Analytics, αλλά οριστικά δεν σχετίζονται με vBET. Μπορείς να περιγράψεις τι συμβαίνει τώρα;
    οι σελίδες εξακολουθούν να αναπροσαρμόζονται, αλλά δεν εμφανίζεται για αναζητήσεις.

100% του ΔΕΝ ένα προσωρινό θέμα GA, Και η μη μεταφραστεί (π.χ. κανονική) σελίδες δεν έχουν χάσει τον όγκο αναζήτησης.

(Σχεδόν) 100% του όγκου αναζήτησης θα τις σελίδες VBET έχει σταματήσει.

Μην με παρεξηγείτε - Im 100% στο πλευρό σας εδώ, το θέμα είναι, η Google δεν είναι.

Επίσης - δεν λέω ότι το plugin VBET υπέπεσε σε σφάλμα ή σπασμένα - εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ καλά και είναι ένα μεγάλο plugin. Google πάντως έχουν ανακοινώσει ότι αντιμετωπίζουμε αυτές τις σελίδες ως αυτοδύναμη παραγωγή, και ως εκ τούτου δεν στέλνει κανένα όγκου αναζήτησης.

Θα σας ενημερώνουμε και το blog μου σε μια-δυο μέρες του χρόνου.

Μερικοί διαπιστευτήρια για σας: Im ένα επαγγελματικό SEO, έχουν για 6 χρόνια, μιλάω τακτικά σε συνέδρια - Δεν είμαι κάποιος που μιλάει με "γνώσεις μισό" ή μια παρεξήγηση του πώς λειτουργεί το Google.

Μέλος

Εδώ είναι το ενημερωμένο στατιστικά κίνησης.

@ Hilinebuilders εδώ είναι το ενημερωμένο διάγραμμα. Επίσης, φαίνεται το ίδιο ... σε Twitpic3

FYI: Έχω επίσης τόπους που κινούνται με WP-ρομπότ σε WordPress που χρησιμοποιούν το Google Translate API. Έχουν επίσης πληγεί συγχρόνως και έχασε το 100% της κυκλοφορίας τους.

Senior Member

Ευχαριστώ για το νέο σκασίματα πληροφορίες. I μπλοκάρει μεταφρασμένες σελίδες μου στις 30 Μαρτίου και στη συνέχεια αποφάσισε να αντιστρέψει τις αλλαγές μια-δυο μέρες αργότερα, έτσι είχα Vbet λειτουργεί και πάλι κανονικά για μια εβδομάδα τώρα. Έλεγξα μόνο τις σελίδες προορισμού και pageviews μου και μπορεί να δει καμία σημαντική πτώση της δραστηριότητας για την Vbet στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού. Τα πράγματα φαίνονται κανονικά εδώ, αλλά εγώ θα παρακολουθεί τα στατιστικά και αν δω το Vbet σελίδες που έπεσε Θα τοποθετήσω εδώ.

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από norku View Post
    Ευχαριστώ για το νέο σκασίματα πληροφορίες. I μπλοκάρει μεταφρασμένες σελίδες μου στις 30 Μαρτίου και στη συνέχεια αποφάσισε να αντιστρέψει τις αλλαγές μια-δυο μέρες αργότερα, έτσι είχα Vbet λειτουργεί και πάλι κανονικά για μια εβδομάδα τώρα. Έλεγξα μόνο τις σελίδες προορισμού και pageviews μου και μπορεί να δει καμία σημαντική πτώση της δραστηριότητας για την Vbet στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού. Τα πράγματα φαίνονται κανονικά εδώ, αλλά εγώ θα παρακολουθεί τα στατιστικά και αν δω το Vbet σελίδες που έπεσε Θα τοποθετήσω εδώ.
    Δεν του τη δραστηριότητα (δηλ. σελιδοπροβολές) ότι θα πρέπει να δούμε, τις σελίδες προσγείωσή του, δηλαδή της κυκλοφορίας ότι η Google για να στείλετε αυτές τις σελίδες.

η δραστηριότητα είναι τέλεια, το plugin VBET είναι τέλειο, το θέμα είναι η αποστολή δεν google κίνηση προς τις σελίδες που δημιουργεί (το οποίο είναι ένα μεγάλο μέρος της αξίας του plugin για μένα)

Senior Member

Όπως είπα, έλεγξα τις σελίδες προσγείωσης και δεν βλέπω να υπάρχει σημαντική διαφορά. Mine είναι ένα μικρό βήμα και έχω μόνο χρησιμοποιήσει vbet για μερικές εβδομάδες, αλλά τα αποτελέσματά μου δεν σημειώνουν πτώση αυτή τη στιγμή.

Edit: Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες εδώ, αλλά είμαι κοιτάζοντας το γράφημα εδώ (φιλτραρισμένο με τα δικά σας είναι) και αυτό δείχνει μια σταθερή ανόδου. Ίσως θα δω την πτώση στην επόμενη ενημέρωση, αλλά σίγουρα προς το παρόν δεν βλέπω κανένα probs.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 08-04-11 στο 17:56.

ταίρι - Im ένας οπαδός του plugin σας, και έχω κάνει την υπόθεση με το google ότι του δεν αυτόματη μετάφραση spam.

Τούτου λεχθέντος - ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιο μου.

Οι VBET αυτόματη μετάφραση σελίδες έχουν ξεκινήσει από το φιλαράκο δείκτη.

Η πρότασή μου: χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική API ή τουλάχιστον να δώσει τη δυνατότητα να. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που η Google μπορεί να ανιχνεύσει ότι οι σελίδες από αυτόματη μετάφραση, εφόσον η μετάφραση είναι αρκετά καλή.

Ορισμένες γλώσσες όπως τα ισπανικά λειτουργούν πολύ καλά, κάποια dont.
    Όπως έγραψα διάβασα το blog σας έχει ήδη
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    Αυτά λοιπόν είναι να μην εκκινήσει από το δείκτη, ή ίσως δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ...

οι σελίδες εξακολουθούν να αναπροσαρμόζονται, αλλά δεν εμφανίζεται για αναζητήσεις.
    Αυτό δεν είναι αλήθεια. Να στείλω ακριβώς αυτό το ερώτημα στο Google:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    Το αποτέλεσμα είναι μόνο μία και είναι το site σας στη σελίδα μεταφραστεί από vBET.

100% του ΔΕΝ ένα προσωρινό θέμα GA, Και η μη μεταφραστεί (π.χ. κανονική) σελίδες δεν έχουν χάσει τον όγκο αναζήτησης.

(Σχεδόν) 100% του όγκου αναζήτησης θα τις σελίδες VBET έχει σταματήσει.

Μην με παρεξηγείτε - Im 100% στο πλευρό σας εδώ, το θέμα είναι, η Google δεν είναι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ελέγχεται και είναι αλήθεια ότι οι μεταφρασμένες σελίδες σας αφαιρεθεί από το δείκτη. Και τώρα δεν ελέγχονται δεν είναι δυνατόν να φθάσουν σε αυτούς με την έρευνα. Και σε περιπτώσεις περίπτερο αποτελέσματα είναι καλό - αυτό σημαίνει ότι οι σελίδες σας στο ευρετήριο και είναι προσβάσιμα με αναζήτηση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν η κίνηση σας για μεταφρασμένες σελίδες είναι μικρότερος από πριν θα μπορούσε να είναι καλό να συγκρίνετε τις θέσεις σας στο Google δείκτη, τι είναι πολύ σημαντικό για την κυκλοφορία από τις αναζητήσεις. Ίσως λόγω της Google αλλαγές μερικές από τις σελίδες σας διευθύνω του δείκτη. Θα μπορούσε να είναι προσωρινή ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δύσκολο να πει.

Επίσης - δεν λέω ότι το plugin VBET υπέπεσε σε σφάλμα ή σπασμένα - εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ καλά και είναι ένα μεγάλο plugin. Google πάντως έχουν ανακοινώσει ότι αντιμετωπίζουμε αυτές τις σελίδες ως αυτοδύναμη παραγωγή, και ως εκ τούτου δεν στέλνει κανένα όγκου αναζήτησης.

Θα σας ενημερώνουμε και το blog μου σε μια-δυο μέρες του χρόνου.
    Ευχαριστώ για την σημείωση. Φυσικά, πρέπει επίσης να ελέγξετε την ανάλυση των πληροφοριών αυτών δεν είναι vBET λάθος ή όχι. Αυτό γίνεται για να εξασφαλίσει μεγάλο προϊόν για τους χρήστες μας και ως ένας από τους χρήστες μας ελπίζουμε ότι είστε ευτυχείς ότι μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και ελέγχοντας τα πάντα, επίσης, από την πλευρά των δυνητικών vBET σφάλματα.

Θα περιμένουμε για την ενημέρωση σας.

Μερικοί διαπιστευτήρια για σας: Im ένα επαγγελματικό SEO, έχουν για 6 χρόνια, μιλάω τακτικά σε συνέδρια - Δεν είμαι κάποιος που μιλάει με "γνώσεις μισό" ή μια παρεξήγηση του πώς λειτουργεί το Google.
    Ποτέ δεν δείχνουν ότι δεν ξέρετε τι γράφετε περίπου. Και πραγματικά συγνώμη αν σας πήρε τέτοια εντύπωση. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ιδιωτική αλλά δημόσια συζήτηση του πλοίου και έτσι πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις κρίσιμες πληροφορίες, ακόμη και αν νομίζουμε ότι ξέρετε για αυτό, γιατί είναι, επίσης, για ολόκληρη την κοινωνία μας. Έτσι, αν δείτε μερικά προφανή πληροφορίες για σας, είναι μόνο και μόνο επειδή νοιαζόμαστε για όλους τους χρήστες μας να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το θέμα Ελπίζω να είναι εντάξει για σας - εάν δεν μπορείτε να μεταβείτε σε ιδιωτική συζήτηση με το προσωπικό μας

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί