Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 25

Θέμα: Auto μεταφρασμένες σελίδες vs κατευθύνσεις περιεχομένου της Google

Default Auto μεταφρασμένες σελίδες vs κατευθύνσεις περιεχομένου της Google

---
    Σημείωση Ο διαχειριστής: αυτή η θέση περιλαμβάνει λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με το Google δήλωση για να μεταφραστεί αυτόματα το περιεχόμενο. Επίσης η δήλωση δεν ισχύει για vBET. Παρακαλούμε δείτε εδώ για λεπτομέρειες: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Δυστυχώς, ήμουν σε διακοπές, όταν το μήνυμα δημιουργήθηκε και πολλές λανθασμένες πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το νήμα - αυτός είναι ο λόγος διόρθωση συμπεριλαμβάνεται εδώ.
    ---

Γεια σας

Ήθελα απλώς να σας ενημερώσουμε ότι ο Matt Cutts, δήλωσε ότι η αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδων εμπίπτει στο "auto περιεχόμενο που δημιουργείται από τους" κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες τιμωρούνται από την ενημερωμένη έκδοση του Google Panda.

Έτσι ακριβώς όπως μια προειδοποίηση μπορεί να θέλετε να επανεξετάσει την προσθήκη όλων των μεταφρασμένων σελίδων σας σε sitemap σας.

Στην πραγματικότητα ίσως να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να μπλοκάρει το google από τις γλώσσες αυτόματη μετάφραση εισαγωγή σε όλα τα robots.txt μέσω.

Εδώ είναι το βίντεο: YouTube - Πώς πρέπει να χειριστεί εντοπισμένο περιεχόμενο;

Regards

StarBuG
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 07-04-11 στο 14:54.

Senior Member

Ωχ ... Φαίνεται αρκετά σαφές ότι η Google δεν του αρέσει αυτό που Vbet κάνει τότε. Γιατί η Google εξακολουθεί δείκτη αυτόματη μετάφραση σελίδες όμως; Δεν έχει νόημα.

Διότι όταν επισκέπτεται τις σελίδες που δεν ξέρουν ότι είναι από αυτόματη μετάφραση.
    Είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων και δεν εξυπηρετούνται μέσω API τους με ερπυστριοφόρο τους.

Είναι εντελώς πρόστιμο αυτό δεν vBET όμως με την έννοια οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό μετάφραση που βοηθά τους ανθρώπους που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, να κατανοήσουν το περιεχόμενό σας.
    Ωστόσο, δεν είναι ένας τρόπος για να πολλαπλασιάσει το περιεχόμενο της σελίδας σας.
    Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο η Google θα δείτε αυτό το χαμηλής ποιότητας "auto περιεχόμενο που δημιουργείται» και να τιμωρήσει την ιστοσελίδα σας γι 'αυτό αργά ή γρήγορα.

Senior Member

Χάρη.

Kamil,

Μπορώ να επιβεβαιώσω απλώς παρακαλώ ότι αν θέλω να κρατήσει Vbet που λειτουργούν με το φόρουμ μου, αλλά δεν θέλετε το Google για να δείτε το auto-μεταφρασμένες σελίδες που μου χρειάζεται μόνο να κάνετε τα εξής:

1. Enter "Απαγόρευση: / forum / xx /«Σε robots.txt όπου xx δηλώνει την ξένη γλώσσα (ες) σε χρήση στο φόρουμ μου

2. Αντίστροφη τα βήματα σε αυτή τη θέση για την ένταξη sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-δημιουργούν και να υποβάλει εκ νέου sitemap.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 31-03-11 στο 10:42.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Ναι. αν απαγορεύσετε τις σελίδες σας για το Google bots - θα έχετε τις σελίδες σας δεν ευρετήριο του Google.
    Φυσικά αν αντίστροφη όλες τις αλλαγές από sitemap - το ίδιο - η σελίδα δεν αναπροσαρμόζονται.

Φυσικά ήδη έχετε τις σελίδες ευρετήριο του Google σας θα πρέπει να φορτώσετε εκ νέου το νέο sitemap.
    Προστέθηκε από Michał Podbielski:
    Δεν χρειάζεται να μπλοκάρει κάθε μετάφραση περιεχομένου, βλέπε:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 07-04-11 στο 14:49.

Senior Member

Σας ευχαριστούμε Kamil. Νομίζω ότι είναι κρίμα που το Google δεν αρέσει το περιεχόμενο που παράγεται με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε μια εξαίρεση για τα φόρουμ, επειδή Vbet είναι μια φανταστική ιδέα, ακόμη και στο σύντομο χρονικό διάστημα το είχα πλήρη λειτουργία είδα μια βελτίωση στα στατιστικά μου. Όλος δεν χάνεται αν και φυσικά επειδή το πραγματικά έξυπνο μέρος του Vbet - ότι οι ξένοι ομιλητές γλώσσας μπορούν να συμμετέχουν σε ένα φόρουμ στη γλώσσα τους - είναι βέβαια ακόμα εκεί.

Senior Member

Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι το Google τελικά θα πέσει μόνο αυτά μεταφράζονται σελίδες; Αν συμβεί κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι αν αυτό θα επηρεάσει την κατάταξη των σελίδων μητρική γλώσσα;

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από tavenger5 View Post
    Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι το Google τελικά θα πέσει μόνο αυτά μεταφράζονται σελίδες; Αν συμβεί κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι αν αυτό θα επηρεάσει την κατάταξη των σελίδων μητρική γλώσσα;
    Google φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί σελίδες VBET τώρα: δείτε τη συζήτηση στο blog μου.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτές οι σελίδες είναι spammy, έχουν ένα νόμιμο σκοπό ...
    Lost in Translation: Google Algo Ενημέρωση 06.04.2010 | SEO Blog από SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από StarBuG View Post
    Γεια σας

Ήθελα απλώς να σας ενημερώσουμε ότι ο Matt Cutts, δήλωσε ότι η αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδων εμπίπτει στο "auto περιεχόμενο που δημιουργείται από τους" κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες τιμωρούνται από την ενημερωμένη έκδοση του Google Panda.

...

Εδώ είναι το βίντεο: YouTube - Πώς πρέπει να χειριστεί εντοπισμένο περιεχόμενο;

Αυτό είναι ΔΕΝ αλήθεια. Παρακαλείσθε να δείτε το βίντεο για μια ακόμη φορά. Είπε ότι ΜΠΟΡΕΙ ισχύουν για τις κατευθυντήριες γραμμές που δημιουργούνται αυτόματα περιεχόμενο και στη συνέχεια ο ίδιος λέει για λανθασμένη εντύπωση, όταν η σελίδα δεν είναι πλήρως αναγνώσιμη για τον άνθρωπο. Έτσι, πραγματικά Google ρομπότ δεν είναι σε θέση να εξετάζει τις εν λόγω σελίδες ως περιεχόμενο που δημιουργείται αυτόματα και αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο από την ανθρώπινη και μόνο αν η μετάφραση είναι ακόμα δεν την εβδομάδα, αλλά εντελώς συνετρίβη, επειδή έχουν μεταφραστεί σελίδες μόνη της είναι πολύ καλό αυτό που περιγράφεται στην ταινία με πλαίσιο πώς URL θα πρέπει να δούμε στη συνέχεια.

Επίσης θέλω να ηρεμήσουν όλοι οι χρήστες μας, ότι αυτό που είπε ο Matt Cutts σχετικά με τις αυτόματες μεταφράσεις που μπορεί αυτόματα πέφτει Google για τις κατευθυντήριες γραμμές που δημιουργούνται περιεχόμενο ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ να vBET. Είναι επειδή:
    1. Matt λέει σαφώς ότι μιλά για απλή μετάφραση του συνόλου του περιεχομένου, και vBET δεν μεταφράζεται όλο το περιεχόμενο - σώζει ονόματα χρηστών και άλλους τομείς, εάν δηλώνονται ως μη για τη μετάφραση για vBET.
    2. vBET Δεν πρόκειται για αυτόματη μετάφραση αλλά και για την υποστήριξη πολύγλωσσων κοινοτήτων, όπου ο καθένας μπορεί να γράψει στη γλώσσα του στο ίδιο νήμα. Έτσι, για άλλη μια φορά δεν είναι μόνο απλή μετάφραση της ολόκληρη τη σελίδα, και δεν είναι για αυτόματη μετάφραση αλλά για πολύγλωσσο κοινότητες.
    3. Οι μεταφράσεις γίνονται από το ίδιο το ίδιο το Google το οποίο έχει πολύ καλή ποιότητα και όπως σαφώς δήλωσε ο Matt μεταφράσεων αυτών μπορεί να αντιμετωπίζεται ως αυτόματη περιεχόμενο που δημιουργείται μόνο αν αυτές είναι πραγματικά δεν είναι αναγνώσιμο από τον άνθρωπο.

Έτσι ελπίζουμε οι χρήστες μας να νιώθουν καλύτερα τώρα Για να αποφευχθεί η κακά συναισθήματα και εκφοβισμού εκείνων που δεν διαβάζουν όλο θέματα μόνο κεφαλίδες θα αλλάξει τον τίτλο αυτού του θέματος. Με πλήρη σεβασμό προς το συγγραφέα - το κάνουμε αυτό μόνο για την αποφυγή παρεξηγήσεων, γιατί το θέμα δεν αναλαμβάνει κάτι πολύ κακό που πιστεύουμε ότι δεν είναι αλήθεια. Ελπίζω να είναι εντάξει για το συντάκτη

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από norku View Post
    Χάρη.

Kamil,

Μπορώ να επιβεβαιώσω απλώς παρακαλώ ότι αν θέλω να κρατήσει Vbet που λειτουργούν με το φόρουμ μου, αλλά δεν θέλετε το Google για να δείτε το auto-μεταφρασμένες σελίδες που μου χρειάζεται μόνο να κάνετε τα εξής:

1. Enter "Απαγόρευση: / forum / xx /«Σε robots.txt όπου xx δηλώνει την ξένη γλώσσα (ες) σε χρήση στο φόρουμ μου

2. Αντίστροφη τα βήματα σε αυτή τη θέση για την ένταξη sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-δημιουργούν και να υποβάλει εκ νέου sitemap.
    ΔΕΝ χρειάζεται να μπλοκάρει κάθε μεταφρασμένου περιεχομένου! Παρακαλείσθε να δείτε την ταινία και πάλι - όλη αυτή η ταινία είναι για το πώς να το όνομα URL, όταν έχετε μεταφραστεί το περιεχόμενο, έτσι έχει μεταφραστεί το περιεχόμενο είναι απολύτως εντάξει για το Google!

Η σημείωση για αυτόματη μετάφραση περιεχομένου δεν ισχύει για vBET και επίσης StarBuG γράφουν ψευδείς πληροφορίες που να θεωρείται ως επικαλύψεις περιεχόμενο αυτό δεν είναι αλήθεια (δεν μπορεί να γίνει, "είναι", και αυτό μπορεί να μην ισχύουν για vBET) - βλέπε προηγούμενη θέση μου.

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί