Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Ohhh όχι. VB 4.0.5 εγκατάσταση χαλάσει

Νέο μέλος

Default Ohhh όχι. VB 4.0.5 εγκατάσταση χαλάσει

Γεια σου, έχω εγκαταστήσει vBET και ακολούθησε τις οδηγίες όσο καλύτερα μπορούσα. Μερικοί είναι δύσκολο να κατανοηθεί. I επεξεργαστεί functions_vbseo_createurl.php και functions_vbseo_url.php
    Μπορώ να χρησιμοποιήσω VBSEO και θα το επεξεργαστεί .htaccess αρχείο χρησιμοποιώντας Αυτή η σελίδα το καλύτερο θα μπορούσα με τις κατευθύνσεις. Και τώρα ιστοσελίδα μου είναι μια κενή λευκή σελίδα. Κοίταξα στην περιοχή σας Συχνές Ερωτήσεις για 2 ώρες απόψε. Το site μου είναι σε ένα φάκελο της κύριας τοποθεσίας.
    παράδειγμα: mainsite / forum
    Γι 'αυτό και εισάγεται URL φόρουμ μου, αλλά την περιοχή μου είναι κενή λευκή σελίδα. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ολόκληρο το χώρο μου είναι κάτω ...

Σας ευχαριστώ
    Αγόρασα την πλήρη έκδοση

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Αν έχετε κενή σελίδα θα πρέπει να ελέγξετε έχετε τα κατάλληλα libriaries εγκατασταθεί. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο CURL και iconv.
    Δείτε εδώ για λεπτομέρειες:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Παρακαλούμε για την maintime μόνο που vBulledin dissabled και σχόλιο vBET. Htaccess κανόνες, έτσι ώστε το φόρουμ σας θα λειτουργήσει. Επίσης, παρακαλούμε να μας στείλετε το πραγματικό σας πλήρες περιεχόμενο του αρχείου htaccess. - Θα ελέγξει τους κανόνες σας. Ακόμα πιθανότατα - απλά δεν έχουν τα κατάλληλα libriaries.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη μαζί σας λόγο - αν η σελίδα σας είναι φόρτωση και τη φόρτωση και την φόρτωση - τότε θα πρέπει να ελέγξετε δεν έχετε σύνδεση με το Google. Μερικές φορές οι servers είναι το κλείδωμα εξερχόμενες αιτήσεις - παρακαλείστε να σημειώσετε ότι vBET απαιτεί να επιτρέπονται εξερχόμενα αιτήματα στην Google - η Google κάνει μεταφράσεις. Μπορείτε να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας αυτό το συμβουλές: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Νέο μέλος

Γεια σας, σας ευχαριστώ για τις άκρες! Έκανα google έλεγχο και τα αποτελέσματα ήταν>
    Ξεκινώντας δοκιμασία της μετάφρασης
    Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Σφάλμα δοκιμής:

Έτσι, όλα είναι καλά εκεί. Μπορώ να πάω στην σελίδα διαχείρισης cPanel

CURL και iconv είναι εγκατεστημένο! Είμαι ακόμα συγκεχυμένη

Νέο μέλος

Ανακάλυψα ότι έχω αντικατασταθεί κώδικα σε functions_vbseo_url.php και θα του προστεθούν κωδικό ενώπιόν του. Γι 'αυτό και σταθερό αυτό. Ωστόσο, η εγκατάσταση εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Είναι κενό. Τι παράδειγμα το αρχείο στο να μην ανεβάσετε φάκελο; Δεν βλέπω ένα παράδειγμα. Htaccess αρχείο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη El Caballo? 21-09-10 στο 14:20.

Νέο μέλος

Μπορώ να δω τώρα κάθονται μου και έχουν ειδικές ανάγκες. Ξέρω ότι δεν υπάρχει υποστήριξη 24 / 7. Αλλά αυτοί οι τύποι απλώς απάντηση για μια ώρα την ημέρα; Για 90 δολάρια προσθέσετε, οι οδηγίες είναι ok. Αλλά, σκληρά σκληρός δύσκολο να κατανοηθεί

Γεια σου. Είδα προηγούμενα μηνύματα σας και περιγράφονται τα επόμενα βήματα σας σε παύση της καλλιέργειας - περιγραφή σας μου είπε ότι είστε ακόμα σε εξέλιξη. Συγνώμη - δεν βρήκα ότι ζητάτε για περισσότερη βοήθεια.

Πρώτα απ 'όλα - έχετε απενεργοποιημένη τώρα vBET, σχολίασε vBET htaccess αρχεία και να απομακρύνονται κωδικό ενσωμάτωση vBET από vBSEO.?
    Αν ναι και το δικό σας φόρουμ είναι ακόμα συνετρίβη τότε δεν είναι vBET σφάλμα. Δεν μπορεί να είναι vBET σφάλμα εάν vBET δεν λειτουργεί.
    Σε αυτή την περίπτωση βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε σε πρωτότυπα αρχεία vBSEO πάλι (δηλαδή αντίγραφο αυτών των 2 άλλαξε και πάλι από τη συσκευασία vBSEO).

Έτσι, αυτό είναι το πρώτο βήμα - βήμα να σας εκ νέου.

Επόμενο είναι - να vBET τρέξει. Πρώτη ενεργοποίηση, και για δοκιμές σύνολο συνδέσμους για να γλώσσα; τύπος - αυτό δεν απαιτεί οποιεσδήποτε αλλαγές htaccess.. Μετακίνηση στο επόμενο βήμα μόνο όταν οι μεταφράσεις που εργάζονται.

Επόμενη -. Αλλαγή SEO συνδέσεις και να επεξεργαστείτε το αρχείο htaccess. Παράδειγμα των κανόνων που περιλαμβάνονται στο πακέτο vBET, αλλά σας παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή κάτω από τον σύνδεσμο σε vBET επιλογές - θα πρέπει να τροποποιήσει τους κανόνες, αν το φόρουμ σας χρησιμοποιεί τον κατάλογο στη διεύθυνση URL. Μετακίνηση στο επόμενο βήμα μόνο όταν οι μεταφράσεις που εργάζονται.

Ενσωμάτωση vBET με vBSEO σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο ένταξη readme.html αρχείο.

Παρακαλώ κάντε το βήμα προς βήμα. Ξεκινήστε με αναπηρία vBET εντελώς. Πείτε το οποίο βήμα σας κάνει να το πρόβλημα και τι αυτό το πρόβλημα είναι περίπου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 21-09-10 στο 22:43.

Νέο μέλος

Γεια σας, έχω απεγκαταστήσει το όλο θέμα και να απομακρύνονται vBET κωδικό ολοκλήρωσης από vBSEO. I PM'ed για να το εγκαταστήσετε, απλά δεν έχουν το χρόνο να δοκιμάσετε διαφορετικές ρυθμίσεις σε αυτήν. Απλά χρειάζεται μια λειτουργική vBET. Μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ ή με ό, τι χρειάζεται να δώσω σε σας παιδιά ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε;

Ευχαριστίες
    Συγγνώμη για χρονική διαφορά.

Ήδη στείλετε σε PM. Επειδή έχετε αγοράσει υπηρεσία εγκατάστασης και εμείς θα φροντίσουμε για την εγκατάστασή σας είμαι το κλείσιμο αυτό το νήμα.

Νέο μέλος

Σας ευχαριστώ

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί