Επιστροφή στο Forum: Solved Οι χρήστες θα πρέπει να κατευθυνθούν προς Ισπανικά Μεταφράση
Γεια σας, έχω το εξής πρόβλημα και αν και έχω έναν χρήστη από την Ισπανία, που μιλάει γερμανικά. Επειδή θέλει να εξετάσει το φόρουμ στα γερμανικά, δεν ισπανικά (έχω επιλέξει να ανακατευθύνει την vBET userLanguage Ενισχυμένη) Κατά τον έλεγχο που έχει προεπιλεγμένη γλώσσα του, όπως το γερμανικό. Αλλά είναι ακόμα στην ισπανική και δεν διαβίβασε στη γερμανική μετάφραση;
Όταν αναγκάζεται ανακατεύθυνση είναι τότε γίνεται πριν από το χρήστη ελέγχεται - είναι επειδή λειτουργεί για την πρώτη αίτηση - πριν χρήστης εισέλθει ώς επισκέπτης Δεν είμαστε σε θέση να δουν χρήστη προεπιλεγμένη γλώσσα αν ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί ακόμα, γιατί δρα σαν επισκέπτης τότε.
Αναγκαστική ανακατεύθυνση λειτουργεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης χρήστη. Έτσι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ανάγκασε ανακατεύθυνση ή να ζητήσει από το χρήστη να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας του προγράμματος περιήγησης. Επίσης ανακατεύθυνση γίνεται μόνο στην αρχή - μετά το πρώτο αίτημα χρήστης μπορεί να πάει όπου θέλει.
Αυτό δεν είναι bug - λειτουργεί ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):