Επιστροφή στο Forum: Solved Μετάφραση διεύθυνση url ...
Και πάλι, περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε μένα στο google. Προηγουμένως σχετικά με την εντολή του site:... είχα 150.000 αποτελέσματα, και τώρα ξαφνικά 24.600. Και έτσι, υποψιάζομαι ότι πρόκειται για έναν μεταφραστή, και ιδίως τις μεταφρασμένες διευθύνσεις URL. Σας υποψία είναι βασίζεται στο γεγονός ότι οι σημαίες είναι κρυφό συνδέσεις σε θέματα, αλλά όχι όπως είναι. Έχω ένα θέμα:.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.htmllink η σημαία που δηλώνει το στο:../en/.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.htmla έρχεται πραγματικά σε μια διαφορετική διεύθυνση:../en/.../random-lig-pes-2010-pc-23209.htmlWyrywkowo αναθεωρηθεί αποτελέσματα στο google, και κυριολεκτικά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης σε άλλη γλώσσα. Πρόκειται για φόρουμ, ετικέτες, σελίδα vbcmps, αλλά οποιοδήποτε θέμα. Κανονικά μια τραγωδία.Θα μπορούσατε σας παρακαλώ μου έξω για αυτό-ίσως-λάθος συλλογισμός; lubCzy, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κείμενο για να μεταφράσει τις διευθύνσεις URL, είτε-τι θα ήταν μακράν το καλύτερο-τρόπος να αποκαλύπτω κάτω από τις σημαίες είχαν τις ίδιες διευθύνσεις, τι είναι το μετά φόρτωση της σελίδας.
Γεια σου. Οι αυξομειώσεις τάσης στην προσθήκη ευρετηρίου, υπάρχουν ορισμένες Google-ιδιαίτερα όταν αλλάζει αλγόριθμος του Google ή ανανεώνει τους ευρετήρια. Επαναφορά συχνά γρήγορα τα υπόλοιπα ευρετήρια.Συνδέσεις μετάφρασης δεν υπάρχει εδώ τίποτα για να τα πράγματα επειδή όταν ξεκινάτε δεν μεταφραστεί σύνδεση και είστε σε το μεταφρασμένο vBET ανακατευθύνετε 301, η οποία καθορίζει ρητώς ότι μόνιμα πραγματοποιήθηκε ανακατεύθυνση της σελίδας. Επιπλέον, οι ανακατευθύνσεις είναι μόνο όταν αλλάζετε τη μετάφραση που βρίσκονται ήδη σε ένα νήμα (συνδέσεις δεν μεταφράζονται σε όλες τις γλώσσες για λόγους απόδοσης). Εάν αλλάξετε μια μετάφραση του φόρουμ, μεταφράζονται ήδη τις συνδέσεις.Ωστόσο τώρα στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ένας από τους λόγους εξαιτίας των οποίων η Google μπορεί να προτιμήσει ευρετηρίου σελίδες δεν μεταφράζονται-εάν χρησιμοποιείτε vBSEO και εσείς έχετε ενεργοποιήσει το κανονικό σύνδεση σε αυτό είναι η αιτία. Με αυτήν τη ρύθμιση, η vBSEO προστίθεται στη σύνδεση κεφαλίδας λέει ότι η πραγματική διεύθυνση είναι η διεύθυνση χωρίς προσθήκη γλώσσας. Και εάν έχετε αυτό ενεργοποιημένη, Google θα αντιμετωπίζουν μεταφρασμένες σελίδες, ως κάτι που πρέπει να έχουν μια άλλη διεύθυνση-μια διεύθυνση που έχει ήδη μια συλλογή τοποθεσιών αναπτύσσεται εκεί απευθείας.Πρόβλημα με κανονικό σύνδεση που προστίθεται από vBSEO έχει ήδη αναφερθεί και επιλυθεί-θα συμπεριληφθεί στα το vBET 3.3.0) Μέχρι τότε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε κανονικό σύνδεση με το vBSEO ή απλώς περιμένει:) αυτό τον ισχυρισμό επιβεβαιώνει ότι vBSEO δεν προσθέτει το κανονικό tag url σελίδες-γιατί αυτές έχουν ευρετήριο.
Σας ευχαριστώ, αλλά με κάποιο τρόπο με ικανοποιεί αυτή η απάντηση.Χρησιμοποιώ vBSEO, αλλά είχα και εγώ ανίκανος Canonical URLs, και ακόμη μεταφρασμένες σελίδες είναι αναπροσαρμόζονται κατά τρόπον ώστε να είναι τραγική, δεν θέλω να πω ότι δεν είναι ευρετήριο σε όλα. Μετά από 1,5 m-ca που εργάζονται για την επιχείρηση 2.0 και 1/2 χρόνο να vbet 2.x κατόπιν αιτήματος»: http://.../en/ ", google επιστρέφει ένα αποτέλεσμα: Αποτελέσματα1-10 of περίπου 114!"Τοποθεσία: http://.../zh-CN/ ", google επιστρέφει ένα αποτέλεσμα: Αποτελέσματα1-10 of περίπου 158! ποια 2/3 είναι η σελίδα με το vbcmps... και μια μέρα στο φόρουμ εμφανίζεται ~ 50 νέα θέματα.Δεν νομίζω έτσι θα πρέπει να εργαστεί vbet, όταν μια τέτοια ενέργεια "Πάρτε περισσότερα κυκλοφορίας, χρηστών και τα εισοδήματα από το AdSense!", μπορείτε να μετακινήσετε μεταξύ το παραμύθι.
Πρόσθετη κυκλοφορία δεν είναι μόνο ένα παραμύθι. Δείτε εδώ: vBulletin.org θέα φόρουμ ενιαία θέση-vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1890731&postcount=623) και επίσης εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/48-186-000-new-pages-indexed-google-only-one-translation.htmlvBET δεν ευρετήριο τις σελίδες. Κανένα λογισμικό στο φόρουμ δεν δημιουργεί ευρετήριο τις σελίδες. Ο δείκτης λειτουργεί μόνο που είναι έξω από την υποδομή σας. Ρομπότ μπορεί να δώσει καθοδήγηση poprzes sitemap, robots.txt, 301 ανακατευθύνσεις ή κανονική σύνδεση.Πώς να κατανοήσουμε κανονική σύνδεση που έχετε και εσείς έχετε απενεργοποιήσει. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στο forum και το περιεχόμενο του αρχείου robots.txt
Πρόσθετη κυκλοφορία δεν είναι μόνο ένα παραμύθι. Δείτε εδώ: vBulletin.org θέα φόρουμ ενιαία θέση-vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1890731&postcount=623) και επίσης εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/48-186-000-new-pages-indexed-google-only-one-translation.htmlvBET δεν ευρετήριο τις σελίδες. Κανένα λογισμικό στο φόρουμ δεν δημιουργεί ευρετήριο τις σελίδες. Ο δείκτης λειτουργεί μόνο που είναι έξω από την υποδομή σας. Ρομπότ μπορεί να δώσει καθοδήγηση poprzes sitemap, robots.txt, 301 ανακατευθύνσεις ή κανονική σύνδεση.Πώς να κατανοήσουμε κανονική σύνδεση που έχετε και εσείς έχετε απενεργοποιήσει. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στο forum και το περιεχόμενο του αρχείου robots.txt
Σας ευχαριστούμε για το - ως συνήθως λακωνική - την απάντηση, ρώτησα για οδηγίες σχετικά με το τι πρόβλημα μου ... : P Ευτυχώς, έπαυσαν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Αποφασισμένοι. ps. Ηλεκτρονική διεύθυνση πρέπει πιθανώς να γνωρίζετε, έστω και μόνο λόγω του γεγονότος ότι η άδεια και η διεύθυνση της σελίδας έχει εκχωρηθεί στο nick μου σε αυτό το φόρουμ?)
Γεια σας. Η πρόθεσή μου δεν είναι ποτέ μια λακωνική πληροφοριών διοίκησης. Αν ναι, έχετε λάβει ένα συγγνώμη. Η πρόθεση της διοίκησης είναι σαφείς και διαφανείς πληροφορίες. Μελάγχρωση μπορεί να συγκαλύψουν την ίδια δήλωση. Στην πραγματικότητα - το σύστημά μας έχει ένα φόρουμ μήνυμα στην διεύθυνση που σχετίζεται με την άδεια. Zaglądnę εκεί την επόμενη φορά:) Είμαι ευτυχής που βρήκατε μια λύση - αν μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους, αν κάποιος άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα;
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):