PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Το Google έχει αφαιρεθεί όλα ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες

pepito69
03-03-11, 22:38
Γεια σου,
Το Google έχει αφαιρεθεί από το δείκτη, όλα τα μεταφρασμένα URL:

site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site:www.egiptoforo.com/forums/en

κλπ. ..

Βρήκα κάποιος εδώ στο φόρουμ που είχε το ίδιο πρόβλημα, αλλά οφείλεται σε σφάλμα της mysql. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο φόρουμ μου.
Δεν είχα αλλάξει de robots.txt ... i συνέβη σήμερα. Είχα δείκτη για παράδειγμα: 47.000 url στα εβραϊκά, 20.000 στα γαλλικά, κλπ. ...

Παρακαλώ βοηθήστε

Ευχαριστίες

kamilkurczak
04-03-11, 09:17
Έχετε κάποιο e-mail από το Google ή MySQL λάθη στο αρχείο καταγραφής; Παρακαλούμε γράψτε όλα πληροφορίες.

pepito69
04-03-11, 10:18
Όχι δεν είχα αρχικά οριστεί κανένα e-mail από το Google και δεν υπάρχουν λάθη MySQL στο ημερολόγιο μου.
Ήταν χθες, και εγώ δεν αγγίζει τίποτα.

basketmen
04-03-11, 12:22
όσο γνωρίζω, οι σελίδες ευρετήριο μέσα σε ένα φάκελο μπορεί να αφαιρεθεί, αν οι σελίδες δεν μπορεί να προσπελαστεί από την Google για μεγάλα χρονικά διαστήματα (δηλαδή 24 ώρες ή περισσότερο)

από την εμπειρία μου, έχω περίπου 4.000 σελίδες μέσα σε ένα φάκελο domain.com / d / χρήση άλλων mod (καμία σχέση με vbet), αλλά επειδή αυτό mod είναι σπασμένα για λίγες μέρες, αφού μπορώ να ελέγξω και πάλι στο site της Google: domain.com / δ / έχουν φύγει όλα τα ευρετήριο των σελίδων

προσπαθήστε να πάρετε τις συνδέσεις από άλλες τοποθεσίες σε κάθε μεταφρασμένη σελίδα σας σπίτι φόρουμ πάρα πολύ, δηλαδή: να πάρει τις συνδέσεις από άλλους δικτυακούς τόπους για να egiptoforo.com / forums / PT / και egiptoforo.com / forums / en /

Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι στην vbet, αλλά στο forum / site / server

ο διπλός έλεγχος όλων των πράγμα, ελέγξτε το Google webmaster εργαλεία πολύ https://www.google.com/webmasters/tools/

pepito69
04-03-11, 13:19
όσο γνωρίζω, οι σελίδες ευρετήριο μέσα σε ένα φάκελο μπορεί να αφαιρεθεί, αν οι σελίδες δεν μπορεί να προσπελαστεί από την Google για μεγάλα χρονικά διαστήματα (δηλαδή 24 ώρες ή περισσότερο)

Αυτό δεν συμβαίνει.

Είχα πολύ των εξωτερικών συνδέσεων και πολλές σελίδες.

Σε εργαλεία webmaster έχω την κλασική προβλήματα στην vbet: χαμηλή ανταπόκριση και αντίγραφο metatags και Τίτλοι. Τίποτα νέο ....

Σκέφτομαι το απενεργοποιήσετε το mod και ήταν σημαντικό για μένα. αλλά νομίζω ότι η Google δεν αρέσει αυτόματο περιεχόμενο όπως λένε στο webmaster οδηγό. Google κινείται εναντίον ότι κατά τη γνώμη μου. Ελπίδα να είναι λάθος, διότι Vbet, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο mod παρά το γεγονός ότι γνωστά προβλήματα και περιορισμούς.
Κοιτάξτε, είχα thousends του URL στο ευρετήριο μεταφρασμένες εκδόσεις και τώρα τίποτα!

basketmen
04-03-11, 14:16
Αυτό δεν συμβαίνει.

Είχα πολύ των εξωτερικών συνδέσεων και πολλές σελίδες.

Σε εργαλεία webmaster έχω την κλασική προβλήματα στην vbet: χαμηλή ανταπόκριση και αντίγραφο metatags και Τίτλοι. Τίποτα νέο ....

Σκέφτομαι το απενεργοποιήσετε το mod και ήταν σημαντικό για μένα. αλλά νομίζω ότι η Google δεν αρέσει αυτόματο περιεχόμενο όπως λένε στο webmaster οδηγό. Google κινείται εναντίον ότι κατά τη γνώμη μου. Ελπίδα να είναι λάθος, διότι Vbet, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο mod παρά το γεγονός ότι γνωστά προβλήματα και περιορισμούς.
Κοιτάξτε, είχα thousends του URL στο ευρετήριο μεταφρασμένες εκδόσεις και τώρα τίποτα!
μπορούμε να περιμένουμε και να δούμε, αν υπάρχει άλλο μέλος που χρησιμοποιεί vbet πάρει πάρα πολύ ίδιο πρόβλημα, βλέπω πάρα πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν vbet ειδικά την δωρεάν έκδοση, διότι οι απόψεις νήματα στο φόρουμ υποστήριξης είναι πάρα πολλά, και από vb.org Installed πληροφορίες

αν το αυτόματο σελίδες είναι καλής ποιότητας, νομίζω ότι δεν μειώνονται πολλές από τις σελίδες αναπροσαρμόζονται

και είναι καλύτερα αν υπάρχει εγχειρίδιο μεταφράσει χαρακτηριστικό επίσης, να αυξηθεί η μετάφραση ποιότητας, όπως το είχα ζητήσει εδώ έτσι ακριβώς όπως της Wikipedia, το άρθρο είναι ίδια μόνο που μεταφράζονται εγχειρίδιο σε άλλη γλώσσα από το μέλος

kamilkurczak
04-03-11, 14:43
παρακαλούμε να ελέγξετε το e-mail ή το αρχείο καταγραφής και να βρούμε κάποια λάθη mysql ή κάτι τέτοιο.
Μήπως yu έχουν ένα αρχείο robots.txt; μπορείτε να επικολλήσετε ένα πλήρες περιεχόμενο αυτού του αρχείου;

pepito69
04-03-11, 16:10
Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.egiptoforo.com/robots.txt

dsimms
04-03-11, 19:36
Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Νομίζω ότι τα ρομπότ σας είναι υπερβολή. Δεν έχω δει ποτέ τέτοια
ένα τεράστιο ρομπότ στη ζωή μου. Νομίζω ότι θα πρέπει απλά χρησιμοποιήστε
ένα πρότυπο ρομπότ που θα κρατήσει αράχνες από τη δημιουργία ευρετηρίου
μερικές από καταλόγους φόρουμ σας, και thats που. Είστε
προσπαθώντας να κρατήσει έξω κάθε αράχνη στον κόσμο, και να κάνω
Δεν νομίζω ότι είναι ένα καλό πράγμα ... τι φοβούνται;

Τώρα που το σκέφτομαι αυτό. Είμαι σε VPS, και πήρα χάκερ
Έκθεση e-mail, και ένα bot της Google ήταν για την απαγορευμένη λίστα ip. Είναι
πιθανό ότι ο διακομιστής σας έχει απαγορεύσει κάποια bot ip και
αν έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούσαν να έρθουν πίσω και αράχνη,
τότε θα μπορούν να de-δείκτη; Το βρήκα πολύ παράξενο
ότι ένα bot Google κατέληξε σε απαγορευμένες ip λίστα μου ... ναι, ποιο
θα μπορούσε το Google αράχνη να κάνει για να έχουν πάρει απαγορευμένες;

pepito69
04-03-11, 19:58
Το πρόβλημα δεν είναι robots.txt
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά το πρόβλημα είναι μόνο σε trasnlated αυτά δεν με κύριο φόρουμ. Αλλά εγώ θα απλοποιήσει τα ρομπότ ...
Ευχαριστώ και πάλι, αλλά αυτό το μυστήριο αποστακτήρες σε.

dsimms
04-03-11, 23:39
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά το πρόβλημα είναι μόνο σε trasnlated αυτά δεν με κύριο φόρουμ. Αλλά εγώ θα απλοποιήσει τα ρομπότ ...

Είμαι περίεργος να μάθω επίσης:)

όπως είμαι βέβαιος ότι αυτοί που τρέχουν ελεύθερη / κατέβαλε εκδόσεις θα
επίσης να είναι ενδιαφερόμενο / ανησυχούν ότι θα μπορούσαν να deindexed επίσης.

Το ερώτημα λοιπόν είναι:

Ήταν αυτό το σφάλμα σας, ή googles σφάλμα.

Πόσων χρονών είναι το domain σας;

pepito69
05-03-11, 11:06
Γεια σου,
domain μου είναι 4 χρονών. Και ποτέ δεν είχε πρόβλημα πριν με το google.
Πρέπει να πω ότι είχα πολλές URL αναπροσαρμόζονται σε μετάφραση γλώσσες. Πάνω από το φόρουμ vbet και άλλα που έχω δει.

pepito69
05-03-11, 17:06
I απεγκατασταθεί vbet mod, θα διαγράψει κάθε κανόνα relationed να vbet, περιμένετε 4 ημέρες και το εγκαταστήσετε ξανά από το μηδέν.

dsimms
05-03-11, 18:48
I απεγκατασταθεί vbet mod, θα διαγράψει κάθε κανόνα relationed να vbet, περιμένετε 4 ημέρες και το εγκαταστήσετε ξανά από το μηδέν.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό πρόκειται να βοηθήσει, έτσι ώστε κάθε φορά που βλέπετε κάποιο
συνέβη είστε ακριβώς πρόκειται να απεγκαταστήσετε και ξεκινήστε από την αρχή;

Google φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα με τους άλλους να πάρει μπροστά από
τίποτα, και κάθε φορά κάτι που φαίνεται να είναι καλή, τότε
google χωματερές σε όλη σας, η Google ελέγχει λίγο πολύ destinty μας,
και η Google δεν έχει γίνει γνωστό για να παίξει δίκαιη είτε ... google αρκετά
πολύ ελέγχει το διαδίκτυο, τι συμβαίνει στο intenet, και
τι θέλουν να δω να συμβαίνει στο διαδίκτυο, αλλά εγώ δεν είμαι ειδικός,
αλλά ακούω το ίδιο ole ιστορίες ... Έχω μια καυτή ιστοσελίδα, τώρα όλα
μια ξαφνική Google δεν μου δείχνει την αγάπη πια ... και οι τομείς
που ήταν τα αστέρια και να πάρει την κυκλοφορία, αποδεικνύονται για να πάρει πολύ λίγο ...

Τομέας μου είναι πολύ, πολύ νέος ... ήταν κάτω όπως 2 ημέρες, και έχασα
περίπου 70 backlinks, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ήταν ήδη έρχονται, ή
δεν χάνω τα backlinks επειδή ήμουν κάτω για 2 ημέρες, και
με την ιστοσελίδα μου να είναι τόσο νέα, γιατί είμαι πάρει γρήγορα backlinks ούτως ή άλλως;

Το Google είναι περίεργο, αλλά δεν είναι εδώ για να βοηθήσουν,
είμαστε εδώ για να βγάλουν λεφτά, και να βοηθήσουν τον εαυτό τους πρώτα ....

και μερικές φορές, ακόμη και η μικρότερη αλλαγή τοποθεσίας μπορεί να σας πάρει έξω .... δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς
Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς λειτουργεί το σύστημα, τότε θα κάνουμε μια μικρή αλλαγή τοποθεσίας, τότε αρχίζουμε
χάνοντας τους τόνους της κυκλοφορίας, και η πρώτη σκέψη μας είναι να κατηγορήσει το Google.

pepito69
06-03-11, 10:43
Θα σας πω σε λίγες εβδομάδες, έχω πάρα πολύ χρόνο ... ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
Υπάρχει πιθανότητα να είναι δικό μου λάθος, εγώ πρέπει να το ανακαλύψουμε.

dsimms
06-03-11, 15:59
Θα σας πω σε λίγες εβδομάδες, έχω πάρα πολύ χρόνο ... ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
Υπάρχει πιθανότητα να είναι δικό μου λάθος, εγώ πρέπει να το ανακαλύψουμε.

Όπως ανέφερα και πριν την ιστοσελίδα μου είναι πολύ νέα. έχει κορυφωθεί περίπου
1.400 συνδέσεις σε μόλις δύο εβδομάδες μετά σταμάτησε. Δεν είμαι σίγουρος
τι συμβαίνει τώρα, φαίνεται να χάνει όπως 20-50 συνδέσεις ανά
ημέρα τώρα, έτσι δεν είμαι σίγουρος τι φταίει, ας ελπίσουμε ότι δεν είναι
vbet, αλλά ποιος ξέρει σε αυτό το σημείο. Έχω άτομα με ειδικές ανάγκες ένα mod που έχει
ήταν ύποπτα μαύρο καπέλο, έτσι ελπίζω ότι θα είναι το πρόβλημα,
Τώρα που έχω απενεργοποιήσει την mod να κάνουν την ημέρα από μερικές ημέρες / εβδομάδες
για να μάθετε αν μου σύνδεσμοι σταματήσει ρίψη και να αυξηθεί εκ νέου, αλλά
τότε και πάλι μπορεί να είναι τίποτα αλλά sandbox, ή το Google χορό ....
αλλά με την περίπτωση ενός 4 ετών τοποθεσία, δεν θα πρέπει να sandboxed.

Πώς ξέρετε ότι είναι ακριβώς vbet Σύνδεσμοι που απομακρύνονται;

pepito69
06-03-11, 20:09
Πώς ξέρετε ότι είναι ακριβώς vbet Σύνδεσμοι που απομακρύνονται;

Εύκολα, απλά πληκτρολογήστε στο site αναζήτησης Google: www.yourdomain.com / forums / it

Οι αλλαγές στον αριθμό των συνδέσεων σε ευρετήριο του Google οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα, διαφορετικά οι διακομιστές της Google, δεν είναι ευρετηρίασης τον ίδιο αριθμό των URL, και υπάρχουν περισσότερα από 50 servers.

κάθε φορά που κάνετε:
το συνδέει με ένα διακομιστή της Google.

vBET
06-03-11, 22:38
αλλά νομίζω ότι η Google δεν αρέσει αυτόματο περιεχόμενο όπως λένε στο webmaster οδηγό. Google κινείται εναντίον ότι κατά τη γνώμη μου. Ελπίδα να είναι λάθος, διότι Vbet, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο mod παρά το γεγονός ότι γνωστά προβλήματα και περιορισμούς.

Παρακαλώ πείτε μας, όπου στο webmaster εργαλεία είναι γραμμένο ότι η Google δεν αρέσει μεταφραστεί sites; ... Επίσης, εδώ το περιεχόμενο δεν είναι αυτόματη - μετάφραση είναι αυτόματη - το περιεχόμενο είναι το μόνο αυθεντικό από το πολύ τα θέματα που σας γραμμένο από την ίδια τους χρήστες σας.
Η Google δεν είναι εναντίον μεταφραστεί πλαίσιο - η απόδειξη είναι πολλά φόρουμ που χρησιμοποιούν vBET και την ευρετηρίαση. Μπορείτε απλά να το ελέγξετε στο παράδειγμα στην ιστοσελίδα μας. Αν η Google ήταν εναντίον του τότε δεν θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται. Ακόμα και αυτό το πολύ το νήμα που είναι νέο είναι ήδη αναπροσαρμόζονται σε άλλες γλώσσες (έλεγξα για τους Πολωνούς) τι εύκολα αποδείξεις ότι η Google είναι ευρετηρίαση μεταφρασμένες σελίδες.

Έτσι, αυτό είναι το πρόβλημά σας δεν είναι γενικό.

Σε αυτό το vBET στιγμή δεν λειτουργεί στο φόρουμ σας - έτσι δεν είμαστε σε θέση να εργαστούμε για το θέμα σας, ούτε να σας δώσει οποιαδήποτε άλλη υποψία ότι - παρακαλώ ενεργοποιήστε vBET. Όποια και αν ήταν ο λόγος έκδοσης σας, απενεργοποιώντας vBET σας έκανε μόνιμη. Θα έχετε ποτέ ευρετήριο μεταφραστεί σελίδες, αν δεν θα έχει μεταφραστεί σελίδες στο φόρουμ σας. Όπως έγραψα - δεν ξέρουμε πλέον τι ήταν ο λόγος. Θα μπορούσε να είναι ακόμη κάτι προσωρινά από την πλευρά της Google τι θα μπορούσε να πάρει πίσω όπως ήταν, χωρίς καμία αλλαγή. Ίσως ... Τώρα δεν είναι το θέμα πια - τώρα δεν έχετε καμία vBET έτσι αυτή τη στιγμή είναι φυσιολογικό πράγμα που δεν έχετε ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες - επειδή τώρα δεν έχετε μεταφρασμένες σελίδες. Παρακαλούμε πρώτη στροφή vBET καθεξής.

vBET
06-03-11, 22:52
Είμαι τον έλεγχο της το νήμα από την αρχή έτσι συγνώμη είναι fomething είχε ήδη γράψει. Έλεγξα robots.txt σας και είδα wird υπάρχει περιεχόμενο, όπως:
Απαγόρευση: / forums / pt / * λειτουργία
Όπως ξέρω robots.txt δεν υποστηρίζουν μπαλαντέρ, όπως * - αυτό θα μπορούσε να είναι το μέρος του προβλήματος. Δεν πρέπει, γιατί πρέπει να πω ότι οι συνδέσεις με την ακριβή έναρξη URL: / forums / pt / * ο τρόπος λειτουργίας δεν θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται, αλλά ίσως κάτι αλλάζει στο Google ρομπότ και τώρα να μην εισέρχονται σε οποιαδήποτε συνδέσμους που αρχίζει από: / forums / pt / (στο παράδειγμα γιατί δεν είναι σημάδια * επιτρέπεται η ανάγνωση και η διεύθυνση URL σταματά σε αυτό το σήμα που δεν επιτρέπεται για την ευρετηρίαση όλων των μεταφρασμένων σελίδων σας). Αυτό θα ήταν κάποια εξήγηση για την κατάστασή σας από το βλέπω τέτοιου είδους κανόνες για όλες τις γλώσσες σας.

Για άλλη μια φορά δεν θα πρέπει να είναι ο λόγος εδώ, αλλά άλλο τρόπο δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σημάδια * απαγορεύσει σε κανόνες, έτσι ίσως έχει κάτι κοινό με το θέμα σας. Αφαιρέστε / σχόλιο αυτών των κανόνων.

Επίσης, ελέγξτε τι webmaster εργαλεία σας λέει για το δεσμό που έχει αποκλειστεί από το robots.txt. Φυσικά τώρα - γιατί με ειδικές ανάγκες vBET - μπορούμε να έχουμε λάθος εργαλεία webmaster ανάλυση, επειδή μεταφράζεται δεσμοί αυτοί δεν υπάρχει πια στο φόρουμ σας. Έτσι, για άλλη μια φορά - για πρώτη φορά σε vBET, μετά από ότι αυτή τη στιγμή είναι ανάγκη να περιμένουμε, γιατί τα εργαλεία webmaster δεν παρουσιάζουν τα πραγματικά στοιχεία - ιστορικά (και ποτέ δεν ξέρει πότε είναι ενημερωμένο). Έτσι σειρά του πρώτου vBET. Στη συνέχεια, αν σε 2 εβδομάδες δεν αλλάζει τίποτα, θα διερευνήσει περισσότερο. Θα ήταν ευκολότερο εάν vBET θα είναι όλη την ώρα σε λειτουργία, τώρα θα έχουμε επιπλέον πράγμα - Google χρόνο αντίδρασης ...

vBET
06-03-11, 23:01

robots.txt δεν είναι ακόμα απλοποιημένο και είναι πιθανές maker θέμα. Και αν διαβάσετε προηγούμενο post μου εδώ θα δείτε πιθανές εξηγήσεις γιατί μόνο μεταφρασμένες σελίδες δεν αναπροσαρμόζονται λόγω της robots.txt σας - δυνατότητες - δεν μπορώ να πω οριστικά ότι ήταν ο κατασκευαστής ζήτημα, αλλά επίσης δεν θα πρέπει οριστικά να πω ότι δεν είναι, ειδικά ότι έχετε εκεί παράνομες καταστάσεις.

vBET
06-03-11, 23:03

Κακή ιδέα. Μπορείτε φυσικά να μεταφραστεί Σύνδεσμοι που δεν λειτουργεί και δεν υπάρχον στο φόρουμ σας. Διευθύνσεις URL που δεν υπάρχει, δεν μπορεί να αναπροσαρμόζονται.

vBET
06-03-11, 23:13
Εύκολα, απλά πληκτρολογήστε στο site αναζήτησης Google: www.yourdomain.com / forums / it

Οι αλλαγές στον αριθμό των συνδέσεων σε ευρετήριο του Google οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα, διαφορετικά οι διακομιστές της Google, δεν είναι ευρετηρίασης τον ίδιο αριθμό των URL, και υπάρχουν περισσότερα από 50 servers.

κάθε φορά που κάνετε:
το συνδέει με ένα διακομιστή της Google.

Λάβετε υπόψη σας ότι:
1. Ακριβώς όπως είπατε Google έχει πολλά servers σε όλο τον κόσμο και εκείνων που έχουν να περιοδικά αναδιανομή δεδομένων μεταξύ των άλλων. Γι 'αυτό μερικές σελίδες μπορεί να είδε ήδη αναπροσαρμόζονται σε μία ήπειρο, αλλά δεν έχει ακόμη σε άλλα.
2. Λάβετε υπόψη σας ότι η Google δείχνει APROXIMATE αριθμό των αποτελεσμάτων που σημαίνει ότι:
α) δεν είναι πραγματικός αριθμός
β) τον αριθμό των αποτελεσμάτων μπορεί να αλλάξει ακόμα και όταν ο πραγματικός αριθμός των σελίδων ευρετήριο δεν
γ) αριθμός των αποτελεσμάτων μπορεί να είναι ακόμα το ίδιο, ακόμη και εάν ο αριθμός των σελίδων ευρετήριο άλλαξε
δ) Η Google χρησιμοποιεί heuristics δεν αλγορίθμων, έτσι ώστε τα αποτελέσματα δεν είναι πραγματικά ντετερμινιστικά - κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δείτε το στην κορυφή των αποτελεσμάτων, λόγω της μνήμης cache και ούτω καθεξής, αλλά αν θα μπορούσε να είναι ορατό όταν ανεβαίνετε σε πραγματικά χαμηλές τιμές
ε) μαγεία μπορεί να συμβεί?)

Σοβαρά - παρακαλώ διαβάστε αρκετές τελευταίων μηνυμάτων μου σε αυτό το νήμα - ελπίζω ότι μπορεί να βοηθήσει:)

vBET
06-03-11, 23:56
Απλά κοίταξε για μπαλαντέρ στο robots.txt (δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις προηγούμενες γνώσεις μου δεν θα πρέπει να το robots.txt) και βρήκε αυτό το άρθρο που λέει ότι πρέπει να εργαστεί:

http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Ακόμα βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συγγραφείς:

Μερικοί SEO του δεν συμφωνούν με τη χρήση των μπαλαντέρ, ή τουλάχιστον το βλέπουν ως ελαφρώς επικίνδυνο ή μακριά από τις βέλτιστες πρακτικές.

Θα κάνω κάποια περισσότερη έρευνα σε αυτόν τον τομέα.

Επεξεργασία.
Εδώ βρήκα περισσότερα για μπαλαντέρ σε robots.txt:
http://tools.seobook.com/robots-txt/ - Σύμφωνα με πληροφορίες της Google και το Yahoo δεν επιτρέπει τη χρήση χαρακτήρων μπαλαντέρ.

Ακόμα - βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τον αποκλεισμό όλων σας μεταφραστεί περιεχόμενο από κάποια από μπαλαντέρ κανόνα. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία για webmasters να καθορίσει (πρώτα να vBET τρέχουν ξανά). Όπως έγραψε ο συγγραφέας του τελευταίου αναφέρεται το άρθρο:

Εξετάστε σχετικές διευθύνσεις URL, αν χρησιμοποιείτε wildcards Robots.txt: εγώ τον εαυτό μου κατά λάθος το κόστος πάνω από $ 10.000 σε κέρδη με ένα σφάλμα robots.txt!

dsimms
07-03-11, 01:37
Κακή ιδέα. Μπορείτε φυσικά να μεταφραστεί Σύνδεσμοι που δεν λειτουργεί και δεν υπάρχον στο φόρουμ σας. Διευθύνσεις URL που δεν υπάρχει, δεν μπορεί να αναπροσαρμόζονται.

Έκανα πω εκ των προτέρων για την απλοποίηση robot.txt του - δεν είμαι ειδικός, αλλά
Σκέφτηκα δεξιά από το ρόπαλο να έχει μια τέτοια τρελή robots.txt δεν
κάνει από τότε. ένα robot.txt πρέπει να είναι απλή, όχι υπερβολή ....

Νομίζω ότι αναφέρεται επίσης σ 'αυτόν ότι δεν ήταν μια καλή ιδέα, είτε για να
Αφαιρέστε το mod όπως ότι δεν θα έλυνε το πρόβλημα, γιατί αυτό που
θα συμβεί αν αρχίσει ξανά από την αρχή, δεν είχε στη συνέχεια να εξετάσουν την άρση
το mod για άλλη μια φορά, αφού δεν λυθεί αυτό η πρώτη φορά που,
απλά δεν κάνει από μόνο για να un-εγκατάσταση του mod χωρίς την επίλυση του ζητήματος.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1