Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 12

Konu: Daha fazla ihtiyacı tercüme nasıl görmek için bir yolu var mı?

Kıdemli Üye

Default Daha fazla ihtiyacı tercüme nasıl görmek için bir yolu var mı?

2 soru olarak google çevirmen için büyük bir para toplamı her ay şu anda ödüyorum.

BB tüm sayfayı çevirmek? menüler ve açıkçası 35000 kere çevrilmesi gerekiyor gibi bir his var.

Önbellek correclty çalışma ve kaç zaten önbelleğe esimate olduğunu sigortalamak için kontrol vs kaç doesnt exsist miyim?

Teşekkürler
    Chris

Hatta benim sayfama her dilde tamamen çevrilmiş değil de? Çalışma olarak gerçek olduğundan emin olmak istiyorum çeviriler 50 bin bu yıl spenf önce.

Yasak

Çeviri maliyetlerini düşürmek için buraya bir bakın lütfen: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html ve burada: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Bir önbellek veritabanına yazıldığından emin olun ve konuklar önbellek dosyası oluşturulur. Ana şey bir veritabanı önbelleği, önbellek, serbest çevirmenler Konuklar ve veritabanı önbelleği temizleyin.
    Sayfa tamamen sınırları çevirileri tükenme tarafından tercüme edilemez.

Kıdemli Üye

Ama bunları kontrol etmek veya çevirmek için sol ne olduğunu görmek için bir yolu var mı?

Yasak

Hayır. Eğer varsa yok çevirmenler BB sonra otomatik olarak orijinal metni görüntüler. Elle çevrilen sayfasını kullanarak tercüme edilmemiş bir metin çevirebilir http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Kıdemli Üye

Önbellekte kayıtlı Nasıl OMG .. önce otomatik (zamanlanmış görev) kaldırılacaktır. 0 devre dışı bırakmak için ayarlayın.

Bu yüzden tüm çeviriler beiong 5 gün sonra kaldırıldı******5, ayarlanır

Eğer bu 0 ise de devre dışı bırakır altındaki tüm önbellek seçenekleri nelerdir ?

Bana en kısa sürede küçük bir fortuine çeviriler sadece atılıp bence O çoktan yatırdım olarak bildirin lütfen

Yasak

Veritabanı önbellek temizleme devre dışı bırakmak için ayarlayın:
    • = Tr->Önbellek- > Veritabanı Önbellek->To Live Önbellek Süresi (TTL)BB için 0
    • = Tr->Önbellek- > Veritabanı Önbellek- > Önbellek temizleme strateji BB için Engelli

Veritabanı önbelleği kullanarak ilgili bilgiler burada açıklanmıştır: Veritabanı önbelleği kullanmak ve burada: Temizlemeyin veritabanı önbelleği.
    Last edited by Marcin Kalak; 10-10-15 at 10:27.

Kıdemli Üye

Hiç bir şansın özgür olmak vardı.. kelimenin tam anlamıyla binlerce dolar silinmiş çevirileri

Yasak

BB her zaman ilk kullanılabilir ve bu dil çifti seti desteği ise serbest çevirmen kullanır. Daha fazla bilgi: Birçok kullanım makine çevirisi sağlayıcıları (Apı).

Kıdemli Üye

Denedim defalarca apertium ama her zaman daha sonra tekrar deneyin bir hata veya başka bir isim deneyin Ive?

Yasak

Apertium sunucuları ne yazık ki bazen kullanılamaz.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •