Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 20

Závit: Disabaling jazyk. Htaccess

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Disabaling jazyk. Htaccess

Dobrý den, podle mého. Htaccess jak v rámci fóra složky a mimo jsem vbet přepsat pravidla začátku, která vypadá takto
    RewriteRule ^ / (af |? SQ | AR | BE | BG | CA | zh-CN | HR | cs | da | NL | en | et | TL | FI | FR **********.. .
    Můj jazyk je forum inglsh tak bych měl být odstranění "en", takže to vypadá takhle?
    RewriteRule ^ / (af |? SQ | AR | BE | BG | CA | zh-CN | HR | cs | da | NL | et | TL | FI | FR **********.
    Pokud se i odstranit "en" a mohu zobrazit mé stránce fóra nebo index stránky mimo fórum v jiném jazyce say / pt / se / en / flag práce se mi dívat se na fórum, na výchozí jazyk?

S pozdravem,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Váš hlavní kód jazyka by měl zůstat v. Htaccess, samozřejmě anglické vlajky budou fungovat bez tohoto kódu. Htaccess.

Proč chcete smazat tento kód. Htaccess?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Nechci nutně chcete odstranit, byl jsem kontrolu množství dotazů, které jsem při mé forum zatížení (23!) A všiml si, že pomocí jazyka tabulky I. ....en / short ********** en / střední .. atd, když ve skutečnosti to by nemělo být cache jakéhokoli jazyka tabulky pro mě jako můj fórum jazykem je angličtina, je můj prohlížeč nastavena angličtina a Můj diskusním fóru jazyk nastavena angličtina, tak jsem myslel, že mám něco špatně.

Snažím se snížit zatížení serveru a mé dotazy.

S pozdravem,
    Simon

Datum registrace
    05. 2010

Můžete vypnout vyrovnávací systém pro některé jazyky (např. angličtina), použití této možnosti:
    admincp-> vBET Cache-> Database Cache-> Hosté Cache informací

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ok, díky , Jsem implementoval i toto http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html jak Přidal Michal

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Kamil, jsem vypnul en v databázi cache a hosty vyrovnávací pak běžel čištění vyrovnávací paměti (což jsem nikdy neudělal), a má všechny tyto chyby?
    Čištění Database Cache
    Objasněno tabulky: EN
    HOTOVO. Čistit: 3 tabulky v 1 sekundy (3 vyrovnávací paměti tabulky za jednotlivé jazyky)

Čištění souborů Host Cache

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

********************... Includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornění: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
    Vymazány soubory: EN
    HOTOVO. Odstraněno: 199 obrázků za 2 sekundy

Čistit 1 Jazyk (y)
    Čištění skončil
    To nejsou všechny chyby, nemohl jsem po nich zde znaků to nedovolí a já jsem nemohl ani nahrát jednoduchý textový soubor, protože upevňovací systém nefunguje.

Datum registrace
    05. 2010

ok,

Zkontrolujte prosím chmod na soubory uvnitř vbet_guestcache Složka
    Zkontrolujte chmod na vbet_guestcache / en / složky (třeba 777)

Za druhé, podívejte se (a vložte zde) vbet_guestcache lokalizaci na serveru. Zkontrolujte prosím, že uvnitř vbet_guestcache / en / soubory stále existují, nebo ne (a zkontrolovat chmod souborů vnitřní - by měla být 777)

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Všechny soubory byly v vbet_guestcache chmod 755, ale nyní 777, je soubor umístěn zde / public_html / forumz / vbet_guestcache a / public_html / forumz / vbet_guestcache / EN je prázdný, ale to by bylo, když jsem provedl čistou vyrovnávací paměti, jak je uvedeno výše.

Tito jsou nyní správné?

EDIT: Na kontrolu další vbet_guestcache souborů (třeba), jsem zjistil, že vše, co v této složce je chmod 644

Datum registrace
    05. 2010

Musíte se na chmod 777 pro všechny složky a podsložky vyrovnávací paměti uvnitř (použití 'chmod 777-R vbet_guestcache ").

a otestovat znovu.

Za druhé - máme: Žádný takový soubor nebo adresář, Tak jsem se zkontrolovat cestu k adresáři

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Všechny vbet_guestcache a podsložek nyní 777 pm já si přístupové údaje, takže si můžete prohlédnout

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •