Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1020

Tema: Disabaling kalba. Htaccess

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Disabaling kalba. Htaccess

Hi, i mano Htaccess tiek viduje forume katalogo, ir už jos ribų. Vbet perrašyti taisykles, kurios pradžioje atrodo
    RewriteRule ^ / (AF |? Kv | ar | | BG | Ca | zh-CN | HR | CS | DA | NL | en | et | TL | FI | FR **********.. .
    Mano forumas kalba inglsh todėl turėtų būti pašalinti "lt", todėl ji atrodo?
    RewriteRule ^ / (AF |? Kv | AR | BE | BG | CA | zh-CN | HR | CS | DA | it | nl | et | TL | fi | fr **********.
    Jeigu aš ištrinti "en", ir aš peržiūrėti mano forumas puslapį arba puslapį indeksas už kita kalba forume pasakyti / PT / / en / vėliavos darbas man žiūrint forume numatytąją kalbą?

Linkėjimai,
    Simonas

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Jūsų pagrindinė kalba kodeksas turėtų likti. Htaccess, žinoma anglų vėliava dirbs be šio kodo. Htaccess.

, Kodėl norite ištrinti šį kodą. Htaccess?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš nebūtinai norite ištrinti, ir aš buvo patikrinti užklausų kiekį, kad aš turiu, kai mano forumas apkrovų (23) ir pastebėjau, kad jis buvo, naudojant kalbos lenteles I. ....en / trumpas ********** lt / vidutinės .. ir tt kai iš tiesų jis neturėtų būti spartinimo bet kokia kalba lenteles man, kaip mano forume yra anglų kalba, mano naršyklė į anglų ir mano forume komandiravimo kalba yra nustatytas į anglų, taigi aš maniau, kad gal aš kažką ne.

Aš bandau sumažinti savo serverio apkrovos ir užklausas.

Linkėjimai,
    Simonas

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

kai kuriomis kalbomis (pavyzdžiui, anglų), naudodami šią parinktį galite išjungti talpyklą sistema:
    admincp-> vBET Cache-> Duomenų bazė Cache-> Prisijungę talpyklos detalės

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Gerai, ačiū I įgyvendino per http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html Michal parašė

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Kamila, aš neįgaliesiems lt duomenų bazės talpyklą ir svečių talpyklą, tada bėgo talpyklą siurblys (kurį aš niekada daryti) ir gavo visas šias klaidas?
    Duomenų bazė talpyklos valymas
    Išvalytas lenteles: lt
    Atlikta. Išvalytas: 3 lentelių 1 sekundės (3 lenteles pagal kiekvieną kalbą talpyklą)

Valymo Svečių talpyklos failus

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line

********************... / Vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Įspėjimas: atsieti ([kelias] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php 39 on-line
    Išvalytas failus: lt
    Atlikta. Pašalinami: 199 bylos 2 sekundes

Išvalytas 1 Kalba (-os)
    Valymas baigtas
    Tai yra ne visos klaidos, galėčiau rašyti juos čia simbolių limitas neleidžia, ir aš negalėjau net paprastą tekstinį failą įkelti, nes jūsų tvirtinimo sistema neveikia.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai,

patikrinkite jūsų chmod failus viduje vbet_guestcache aplankas
    patikrinkite chmod vbet_guestcache / lt / aplanką (turėtų būti 777)

antra, prašome patikrinkite, ar (ir įklijuokite čia) vbet_guestcache lokalizacijos į jūsų serverį. Prašome patikrinti, kad vbet_guestcache / lt / files viduje vis dar egzistuoja, ar ne (ir patikrinkite CHMOD failus viduje - turėtų būti 777)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Visi viduje vbet_guestcache failus chmod 755, bet dabar yra 777, failas yra čia / public_html / forumz / vbet_guestcache ir / public_html / forumz / vbet_guestcache / lt yra tuščias, tačiau ji būtų, kaip aš atliekama talpyklą valyti, kaip nurodyta pirmiau.

Ar šie dabar teisingai?

EDIT: Tikrinti kitą vbet_guestcache failą () Manau, kad to aplanko viduje viskas yra chmod 644

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Jums reikia pagaminti chmod 777 visos talpyklos aplankus ir poaplankius viduje (naudoti chmod 777-R vbet_guestcache ").

ir išbandyti jį dar kartą.

Antra - mes turime: Nėra tokio failo ar katalogo, Kad aš patikrinti jūsų kelias į katalogą

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Visi vbet_guestcache ir sub aplankai dabar 777 Aš pm prieigos duomenys, taip galite patikrinti

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •