Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Změna jazyka kód po problému.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Default Změna jazyka kód po problému.

Tento problém je trápí mě na dlouhou dobu. Proč, když, řekněme členském si vybral nesprávný jazyk, a napsal něco, a zaslali ji nemohu upravovat kód jazyka ručně v příspěvku? Když jsem se ji upravit z řekněme "BG" pro 'th' na tom nezáleží. Jazyk jen zůstává stejná v poště.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Taurus, jak jsem pochopil - tento příspěvek není přeloženo. Samozřejmě můžete upravit zprávu a dát jiný kód jazyka uvnitř?
    Pamatujte, že pokud ještě pokusit dát chybný kód Lang - stále není přeložena.
    Si můžete vyzkoušet pomocí Google po jazyk - stačí použít Překladatel Google a získat "Najít jazyk". Po tom - dát dobrý jazykový kód v post.

Pokud se stále ještě dobré - vložte zde url s touto funkcí.

Díky

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Nemohu změnit kód jazyka. Jsem si jistý, že to je správný kód jazyka také. Ale každý příspěvek, který byl nejprve špatně, a pak upravovat vložit správný kód jazyka, rovněž nebude překládat.

Zde je místo:

Windows 7 Témata: World of Warcraft od TheBull - Strana 8

To je v thajské jazyk, a dokonce i editaci, aby thajské není žádný rozdíl. Je to prostě stále nepřeložené.

Datum registrace
    05. 2010

právo - to je thai.
    Taurus, prosím, aby mi s přístupem k účtu po vydání - budu kontrolovat sám.
    Díky

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Text automatically translated from: Malay to: Czech
    Translated text
    Přihlásit se PM'd detaily. Díky Kamil.
    Original text

Datum registrace
    05. 2010

Ok, díky - budu kontrolovat to pro vás a řešit

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Díky Kamil. Proč je teď můj příspěvek nad dostal nějaké příznaky a co ne. "Malajsie"??

Jako výchozí jazyk nastavena angličtina. Proč je můj příspěvek výše ukazuje jinak?

Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Byl jsem na vašich stránkách - to vypadá jako problém s databází cache. změna jazyka nezpůsobil změny v databázi cache.
    Pravděpodobně to byl jediný problém, protože jsem testovací zprávu na fóru a všechno je dobré práce (post editovat, atd.). - Není to zpráva je odstraněna z kurzu.

Pro tento jediný příspěvek, pokud Každé vydání tohoto příspěvku, cache v databázi nebyla přepsána
    Nyní - vypadá to, vyřešit - kromě jednoho razítka (jako prostor) je nucena opětovného vstupu do databáze (samozřejmě Zpráva bude stále v původní podobě - se můžete podívat - stačí upravit příspěvek). A po tomto návratu, je dobré si Váš příspěvek.

V tuto chvíli nemohu vysvětlit, co se děje s tímto jeden bug - Možná dočasný nedostatek spojení s Google.
    Pokud se to stane znovu a pokud je možné reprodukovat tuto chybu znovu - jen popsat to krok za krokem, a pokusím se reprodukovat na své zkušební forum a vyřešit.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •