Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 15 z 15

Závit: Po instalaci jsem se prázdná stránka

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Readme je chyba, která se bude v pořádku (zítra by měl být opraven na serveru). Dal jsem si příslušné pokyny: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5163

Krok 2 říká, že k zapnutí SEO odkazů a dělal. Htaccess změny. Vy jste neudělal krok 2, protože nemáte naše pravidla v souboru. Htaccess

Ptali jste se o pomoc a my vám dal přesné instrukce, co dělat. Pokyny, které byl ignorován a instalace byla provedena ještě jednou, v závislosti na něco jiného, co jsme vám dali jako odpověď na vaše problémy. Prosím, to, co žádáme, aby. Když to budete dělat špatně postup stokrát jste se nezdaří stokrát. Ano - měli jsme chybu v readme. A my jsme vám dali opravit postup. Nebojte se je použít

Pouze nezbytné změny v readme je odstranit tento text, což není pravda už:
    Poznámka: Pokud používáte vBSEO naleznete v sekci Integrace vBSEO první.
    Jinak po nahrání vBET soubory, nebudete moci používat fórum (i správce CP), dokud se vBSEO Integraiton.
    Nemohu se tuto změnu nyní, protože síť byla jsem zablokoval porty a nemám přístup na náš FTP server nyní. Jen prosím ladem pokyny dané místo, nebo předstírají, že citovaný text neexistuje v našem readme
    Naposledy upravil vBET; 03-10-10 na 18:07.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Dnes je jasné. Věřil jsem si soubor Read Me, tak jsem po ní. Já to zítra znovu podle svých pod zprávou.

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Vlastní šablonu by neměl být problém. Také reinstalaci vBSEO bylo zbytečné. Pokud se taková věc stane během příštích vBET instalace prosím jen přepsat změnila vBSEO soubory s jejich původním obsahem (z balíku vBSEO).

Nemůžu říct, co přesně se stalo. Mohlo by to být špatné vBSEO integrace nebo něco jiného.

Prosím, instalaci znovu. Tentokrát se zkontrolovat, jak se chová forum po každém kroku (takže budeme vědět, co je otázka vBET nebo vBSEO integrace). V případě neúspěchu v jednom kroku - nechodí do další. Takže:
    1. Vyrobeno vBET instalace a potřebné konfiguraci (nestanoví SEO odkazy zatím nemění Další možnosti - jen to potřebné věci). Zkontrolujte, zda se fórum funguje. Zkontrolujte, zda se překladu pracuje. Pokud váš forum nefunguje - disable vBET a dejte nám vědět. Je-li správce CP nefunguje příliš - disable háčky na celém světě, pak vypnout a povolit vBET háčky na celém světě. Také dejte nám vědět.
    2. Set SEO odkazy a máte-li vBET. Htaccess pravidla. Zkontrolujte, zda se fórum a překlady pracují.
    3. Vyrobeno vBSEO integrace. Zkontrolujte, zda se fórum a překlady pracují.
    4. Změna vBET možností, jak se vám líbí (možná máte problém s nějakou konkrétní konfiguraci). Zkontrolujte, zda se fórum a překlady pracují.

Dále viz toto: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Naposledy upravil beaconsfield; 03-10-10 na 18:08.

Datum registrace
    10. 2009

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Udělal jsem to. Děkuju.

Datum registrace
    10. 2009

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma