Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Ohhh ne. VB 4.0.5 instalovat gone bad

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Default Ohhh ne. VB 4.0.5 instalovat gone bad

Ahoj, Nainstaloval jsem vBET a následoval pokyny, jak nejlíp jsem uměl. Některé z nich jsou těžko pochopitelné. I upravil functions_vbseo_createurl.php a functions_vbseo_url.php
    Použít VBSEO a upravovat, jsem pomocí soubor .htaccess Tato stránka nejlepší, co jsem mohl s pokyny. A teď mé místo je prázdná bílá stránka. Díval jsem se ve vašem okolí FAQ po dobu 2 hodin večer. Mé místo je v složce hlavní stránce.
    Příklad: mainsite / forum
    A tak jsem vložil moje forum URL, ale můj web je prázdná bílá stránka. Ocenil jakoukoliv pomoc. Celá moje stránky dolů ...

Děkuji
    Koupil jsem si plnou verzi

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Pokud máte prázdnou stránku, měli byste zkontrolovat máte nainstalovaný příslušný libriaries. Musíte mít nainstalovaný CURL a iconv.
    Viz zde pro detaily:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Prosím o maintime stačí nastavit vBulledin dissabled a komentovat vBET. Htaccess pravidla, takže fórum bude fungovat. Také nám prosím zašlete svůj aktuální celý obsah souboru htaccess -. Prověříme vaše pravidla. Stále největší pravděpodobností - prostě nemáte odpovídající libriaries.

Existuje také více možné důvod - pokud je vaše stránka načítání a načítání a načítání - pak měli kontrolovat, máte spojení se společností Google. Někdy jsou servery blokování odchozích požadavků - prosím Všimněte si, že vBET vyžaduje Povolit odchozí požadavky na Google - Google dělá překlady. Lze zkontrolovat pomocí tohoto tipy: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Dobrý den, děkuji za tipy! Já jsem Google kontrolu a výsledky byly>
    Spuštění překladatelské zkoušky
    Výsledek testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Testovací chyba:

Takže všechno je dobré tam. Můžu jít do admin stránky cPanel

CURL, a iconv je nainstalován! Jsem stále zmatený

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Zjistil jsem, že jsem nahradil kód functions_vbseo_url.php a mám přidané kódu před tím. Tak jsem to opravili. Ale místo stále nefunguje. Je to prázdné. Co například soubor je v nevkládejte složky? Nevidím příklad. Htaccess souborů.
    Naposledy upravil El Caballo; 21-09-10 na 14:20.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Nyní mohu vidět můj sedět a mít ho zablokoval. Vím, že není 24 / 7 podporu. Ale tihle kluci prostě Odpověď na hodinu denně? Za 90 dolarů přidat na, pokyny jsou v pořádku. Ale těžko těžko těžko pochopitelné

Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Viděl jsem své předchozí zprávy a jsi popsal další kroky, které fallowed - váš popis mi řekl, že jste stále ve vývoji. Je nám líto - jsem nenašel, že žádáte o pomoc.

V první řadě - máte nyní zakázáno vBET, komentoval vBET htaccess, a odstranit vBET integraci kódu vBSEO.?
    Pokud ano a fórum je stále havaroval pak to není chyba vBET. Nemůže být chyba, pokud vBET vBET nefunguje.
    V takovém případě se ujistěte, že pracujete na originální soubory vBSEO znovu (tj. kopie těchto 2 se opět změnil z obalu vBSEO).

Takže to je první krok - aby vaše fórum opět k dispozici.

Další člověk je - vBET běhu. První - jej povolit a pro testy nastavit odkazy na jazyk? Typ - to nevyžaduje žádné změny htaccess.. Přechod na další krok pouze v případě, překlady pracují.

Další -. Změní na SEO odkazy a upravit htaccess souborů. Příklad pravidla jsou součástí balíčku vBET, ale přečtěte si pozorně popis pod odkazem v možnosti vBET - Je třeba upravit pravidla, pokud si fórum využívá adresář URL. Přechod na další krok pouze v případě, překlady pracují.

Integrace s vBET vBSEO dle pokynů uvedených v integraci readme.html souboru.

Prosím, krok za krokem. Začněte s vypnutím vBET úplně. Řekni, který krok dělá problém a co tento problém je.
    Naposledy upravil vBET; 21-09-10 na 22:43.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Dobrý den, jsem odinstalovat celou věc a odstraněny vBET integrace kód vBSEO. I PM'ed o vás instalací, já prostě nemají čas vyzkoušet různá nastavení na toto téma. Stačí pracovat vBET. Může někdo mi poslat nebo PM mi, co mám dát na vás, takže můžete instalovat?

Díky
    Omlouvám se za časový rozdíl.

Datum registrace
    10. 2009

Již poslat PM. Proto, že jste si koupili instalaci služby a my se postaráme o instalaci jsem uzavření tohoto vlákna.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Děkuji

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •