PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Chyba při aktualizaci

Ramses
22-06-10, 16:45
/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Si to po upgradu 333 - 334, nahrané všechny soubory a dováženého zboží (kontroluje přepsat stávající produkt).
Nějaké rady?

vBET
22-06-10, 16:49
Uveďte, prosím, svou přesnou verzi BB a obsah souboru global.php kolem linky 238 (a bod, který z nich je 238).

Ramses
22-06-10, 16:54
VB verze je 3,84 global.php je:

// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;

($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);

Nejsem si jistý, jestli Dreamweaver zobrazuje správná linie, tak jsem přidal kompletní kód arround to, 238 je
($ = Hák vBulletinHook: fetch_hook ("style_fetch"))? eval ($ háček): false;

vBET
22-06-10, 17:04
Prosím vypněte vBET plugin pro style_fetch hák a zkontrolovat to to funguje. Pokud ne, pak vypněte další pluginy pro style_fetch háčky jeden po druhém (může obrátit na předchozí) a zkontrolujte, kdy začne pracovat. Když najdete ten, který je vinen - Sdělte nám prosím, který z nich to je.

Ramses
22-06-10, 19:21
Díky, vypnutí vbet style_fetch řeší tuto chybu, ale teď tam nejsou vlajky zobrazuje pouze zástupné symboly.
Omlouváme se, ale viděl jsem, kde jsem udělal chybu, jsem se vrátil do druhé.
V pořádku, jsem velmi líto, že jste se zbytečnou práci jsem prostě nahrál složky ve špatném adresáři. Vše je nyní v pořádku.

kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Teď to funguje dobře, ale funkčnost vBET je zakázáno. To nemusí být tak.
Tato funkce byla zakázána, aby se analyzovat, co je špatně.

Prosím, napište se, jestli to funguje, když je aktivována plugin?

Pokud to nefunguje, je problém a je třeba opravit, aby se využít všechny funkce.

Ramses
22-06-10, 23:15
Jak jsem řekl ve svém předchozím příspěvku to byla moje chyba, jsem nahrál vbet složek do kořenového adresáře místo forum. Je to všechno v pořádku.

vBET
22-06-10, 23:30
OK, takže - jen pro jistotu. Nyní je spuštěn se všemi pluginy zapnuté - pravda? :) Protože pokud to je v pořádku s nějakým zdravotním postižením, tak ne všechny vBET části budou fungovat správně (Ptal jsem se zakázat pouze určit příčinu). Chápeme, že jste udělali chybu složky, ale také napsal, že jste zakázali háčku, který jsem popsal, a teď si nejsme jisti, jste povolen znovu.

Takže pro svého klienta dobré (vaše dobré) Chceme mít jistotu, že neztratí nic, a používáte vBET se všemi pluginy zapnuté. Potvrďte prosím, takže budeme moci dobře spát;)

Ramses
22-06-10, 23:41
Ano, Michal, jsou povoleny všechny pluginy. Dokonce i host cache na teď, doufám, že to ukáže vliv na snižování zatížení serveru brzy. Děkujeme za vaši velkou podporu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1