PDA

Zobrazit plnou verzi: Pre-Prodej/Upgrade Otázka - Je vBET stále udržována?

gmhastings
25-02-17, 18:04
Dobrý den,
Já jsem stále běží starší verze vBET (na můj starší v3.8.9 vBulletin) - a při pohledu na upgrade webu na nejnovější v5 stable verze a pak upgrade vBet na aktuální verzi (za předpokladu, že funguje). Ptám se, protože nevidím žádné příspěvky, na dlouhou dobu...

Také mám zájem o upgrade na místě mít povoleno SSL a pochopit, že vBulletin 5 'SSL kompatibilní' -- bude vBET také fungovat, pokud instalace je nakonfigurován pro SSL?

Prosím, můžete, dejte mi vědět na tyto?

Díky
:)

Marcin Kalak
28-02-17, 18:43
vBET byl rafinovaný funkčnost a zákazníci se jen zřídka hlásit problémy, takže tam je málo nových pracovních míst.
vBET 5 je testován na verzi vB 5.1.9. Můžete otestovat vBET 5 na naší testovací fórum: Fórum - Test forum vBET 5 (http://www.vb5.vbenterprisetranslator.com/). Stačí se přihlásit na testovací účet.
V tuto chvíli nejsou žádné otevřené otázky týkající se SSL. vBET pracuje na výsledek, než je předán na vnější straně, takže šifrování by neměla mít žádný dopad na práci vBET.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations