PDA

Zobrazit plnou verzi: vBET 4.4.2 Vydáno

vBET
01-09-11, 21:42
Ahoj:)

Vím, že jsme měli v plánu vydat první vBET3.x Google, ale už dala nový překlad API v2 (platí jeden), takže jsme museli přijmout naše plány na aktuální situaci. vBET 3.x budou mít tyto změny na další verzi:)

Takže tato verze přidává podporu pro Google Translation API v2. V tuto chvíli podporuje 3 překladu API:

Google Translation API v1 (k dispozici pouze do 01.12.2011)
Google Translation API v2 (platí jeden)
Microsoft Překlad API (zdarma)

Právě teď, pokud chcete využít placené Google API, pak musíte zapnout překlad Google API v2 ručně teď (Admin CP-> vBET-> překlady-> Pomocí Google API v2. Po 1 prosinec, budeme odstranit tuto možnost, protože bude na výběr ještě.

Od této verze pro nové instalace výchozí konfiguraci vBET používá pouze volný jazyků - takže ti, podporuje Microsoft Překlad API. Také podle času standardně vyrovnávací paměti pro život, je 90 dnů (od Google Translation API v1 není ve výchozím nastavení použit nemáme 15 dnů vyrovnávací limit - stále v popisu parametrů není o tomto omezení pro uživatele Google Translation API v1). Také nová volba je dostupná pro čištění vyrovnávací paměti - můžete říct, které tabulky by měly být čištěny. Díky tomu je chcete mít zdarma i placené překlady, můžete si vyčistit cache pro volné překlady a udržovat ji v aktuálním stavu s rostoucí kvalitou. Ve stejnou dobu nebude odstranit překlady, které jste si zaplatili, takže nebudete muset věnovat znovu a znovu pro stejný překlad:) To je také výchozí nastavení vBET - tak jen stoly pro překlady Microsoft se čistí dnes. Máte-li i nadále používat Google API Translation V1 se prosím obraťte na čištění pro zbytek jazyků respektovat Podmínky služeb Google (15 dní cache limit).

Vezměte prosím na vědomí, že nové výchozí hodnoty pro staré parametry nemají vliv na fórech při aktualizaci (budete mít své původní hodnotu). Stále nové parametry (např. tabulky, které by měly být vyčištěny), budete mít naše výchozí hodnoty, protože jste neměli předchozí hodnotu tam.

Takže ve zkratce slovy: tato verze je připraven poskytnout vám volné překlady a umožňuje tím, že mění konfigurace pro podporu všech 53 jazyků.

Novinka:

Podpora pro překlady Google API V2
Konfigurace pro čištění vyrovnávací paměti (které jazyky by se měly čistit)

Změny:

Výchozí konfigurace vBET připraven pro volné překlady

Chyby Opraveno:

Komentáře k CMS články

Snake
01-09-11, 21:54
Výborně! Pokud se i moder z VB3 do VB4 používat vbet4 bude můj vyrovnávací muset začít znovu?

vBET
02-09-11, 09:12
Výborně! Pokud se i moder z VB3 do VB4 používat vbet4 bude můj vyrovnávací muset začít znovu?

Žádné - cache zůstane jak to je. Jen se update - ne přeinstalovat (ne odinstalovat a nainstalovat znovu - po odinstalovat všechny vyrovnávací paměti tabulky jsou vynechány). Vezměte prosím na vědomí, že vBET3.x bude podporovat Microsoft a Google API Překlady Překlady API V2 - to je naší hlavní prioritou právě teď:), takže není nutné aktualizovat celou vBulletin a všechny pluginy jen kvůli tomu.

Stále máte-li licenci na 4.x vBulletin Já osobně si myslím, že to je docela dobrý motor a stojí za to aktualizovat (stačí být připraven na otázky;)), ale není to jen pro vBET nové překlady - dáme vám to v příštím vBET3.x vydání.

winsome
02-09-11, 11:08
a jak nastavit na fórum phpBB 3.8.7 řádek ??((( (free verze)

r.dziadusz
02-09-11, 13:20
Dobrý den,
Přečtěte si prosím vBulletin 3.x zde VB3 Obecné diskuse - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=111), a pokud se chcete zeptat na bezplatnou verzi našeho výrobek vBet pro vBulletin 3.x, otevírat nové vlákno ve volné verzi vBET2.3.x (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/free-version-vbet2-3-x/)

Taurus
04-09-11, 10:29
Kde mohu získat informace o placenou službu Google? Kolik to bude stát a jak je nastavit v nich? Díky.

Simon Lloyd
04-09-11, 18:21
Kde mohu získat informace o placenou službu Google? Kolik to bude stát a jak je nastavit v nich? Thanks.Take Podívejte Placená verze Google Translate API nyní otevřen pro obchod - Google Translate Blog (http://googletranslate.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html) je mohou přijít velmi drahé na fóru, že budete účtovat 0,05 dolaru na 500 slov!

Jen jsem si v průměru závitu 9 příspěvků, včetně všech postbit textu bylo 3.456 slova, která se rovná 1,76 dolarů!, Takže překlad bude stát celé jmění!

Je volný API jít úplně? Existuje nějaká alternativa, jako bablefish Altavista je?

Simon Lloyd
04-09-11, 18:30
Mějte prosím na paměti jsem dal výše nákladů je pouze pro jeden překlad.

vBET
04-09-11, 19:15
Podívejte se zde placené verze Google Translate API nyní otevřen pro obchod - Google Translate Blog (http://googletranslate.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html), může pracovat se velmi nákladné na fóru, že budete účtovat 0,05 dolaru na 500 slov!

Jen jsem si v průměru závitu 9 příspěvků, včetně všech postbit textu bylo 3.456 slova, která se rovná 1,76 dolarů!, Takže překlad bude stát celé jmění!

Je volný API jít úplně? Existuje nějaká alternativa, jako bablefish Altavista je?

Zde je podrobný ceny za překlad Google API v2: Ceny a podmínky služby - Google Translate API V2 - Google Code (http://code.google.com/apis/language/translate/v2/pricing.html)
To je $ 20,00 za 1 000 000 znaků. To je počet znaků v ne ve slovech.

Také neexistuje žádný časový limit pro cache Google Translation API v2 výsledky. Takže nemusíte se věnovat znovu a znovu na stejném překladu. Takže vaše výpočty ujít jednu věc - že po překladu první nitě, vBET již uložené tresty pro statické GUI prvky. Také podle vašich výsledek, který měl v jednom závitu 9 příspěvků souhrnné výši 17 600 znaků - to je průměr téměř 2 000 znaků za post. Toto není obyčejný příklad. Mnoho příspěvků méně než 60 znaků (stejně jako předchozí post). Například to velmi odpověď má méně než 1300 znaků, a to je dlouhá odezva, jako na mnoha fórech. Samozřejmě není žádné pravidlo, ale myslím, že jste se vyděsit k smrti pomocí pouze jeden příklad, který není příliš často k mnoha fórech.

Mimochodem - ceny jako ceny - to je na Google, jak chtějí prodávat své služby a až uživatelé budou používat tyto služby, nebo ne.

V reakci na otázku, o svobodném alternativu - Ano - vBET4.x již podporuje zcela zdarma Microsoft Překlad API - není Podporuje mnoho jazyků, jako je Google, ale to je ještě 35 jazyků. Takže vBET zákazníci mohou využívat volné překlady i poté, co bude Google API překlad V1 uzavřen. Alespoň tak dlouho, Microsoft Překlad API je zdarma, ale zde jsme také připraveni vyvinout - vBET nyní umožňuje snadno přidávat nový překlad API.

Simon Lloyd
04-09-11, 20:18
Michael, díky za podrobnou odpověď, jsem pochopil, co se snažíte říct, ale bohužel jsem dal příklad je velmi časté v mém fóru, mám mnoho mnohem mnohem déle.

Jsem rád, že když se pokusím Google je placená služba, a to vyjde příliš drahý i bude stále ba nabídnout překlady v mém fórum:)

Snake
16-09-11, 21:42
im běh VB3, takže když bude nové vbet podporu?

vBET
16-09-11, 21:46
im běh VB3, takže když bude nové vbet podporu?

Jen jsem Ti psal v závitu - vBET3.x nové verzi by mělo být provedeno do konce tohoto měsíce. Už jsme se změn v kódu, nyní jsme se to vyzkoušet také:) Tak brzy budete moci používat yo Mistosoft překlad API a Google API Translation V2 v vBET3.x:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1