PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Ví někdo, proč jsou všechny mé anglické stránky zpackal, ale překlady práci?

dgparent
26-10-10, 20:07
Musel jsem upgradovat na Vbseo 3.5 a nejnovější vbet teď můj Anglické stránky jsou chaos, ale překlady fungovat dobře? Vypadá to, že to může dělat s CSS, nebo něco, co jsem v rozpacích.

dgparent
26-10-10, 21:00
Také, když jdete na site.com / forum / stránka je prázdná, ale mám to v mém htaccess

redirect 301 webscutest.com / forum / index.php webscutest.com / forum /
redirect 301 webscutest.com / forum webscutest.com / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Webscutest \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.webscutest.com/forum/ 1 dolar [L, R = 301]

Uživatelé tak mají problémy najít na fóru

kamilkurczak
26-10-10, 21:46
Musel jsem upgradovat na Vbseo 3.5 a nejnovější vbet teď můj Anglické stránky jsou chaos, ale překlady fungovat dobře? Vypadá to, že to může dělat s CSS, nebo něco, co jsem v rozpacích.

Dobrý den,
Psal jsem o tom v jiném nit. Pokud zakážete vBSEO budete mít normální, dobrý styl. Zkuste to.
Takže to je otázka vBSEO. Stačí napsat o tom na podporu vBSEO.

dgparent
26-10-10, 21:52
Ano, já vím, ale nemají odpověď, a já myslel, že tady někdo viděl na tento problém

kamilkurczak
26-10-10, 21:55
Myslíte si, používat některé cache? ale ne vBET cache - z různých mod? Možná vB cache? Pokud ano - zkuste to jasné.
Úpravy:
Jak vidím svůj hlavní stránky Fórum je již funkční.

dgparent
26-10-10, 22:03
pravdu, ale žádný z anglické stránky pracovat po kliknutí na místo, aby si

vBET
27-10-10, 01:45
Dobrý den.

Jak vidím na forum celý text vlákna je v bílé barvě na bílém pozadí. To je stejné pro přeložena a není přeložených stran. To je v opeře. Když jsem hledat pod Firefox je v pořádku vícejazyčné stránky a špatné nejsou přeloženy (opět text je v bílé barvě).
Jak to vidím já Firebug za použití Firefox nejsou přeloženy stránky, které mají mnohem méně CSS styly v ceně. Domnívám se, že nějaký soubor CSS se nepoužívá pak vůbec.

Kamil - Zkontrolujte URL v CSS souborů na této stránce. Je to všechno o stylech. Celý obsah je ve výstupu.

I - především - se zjišťovalo, to je vBET problém? Má problém se objeví i při zcela vypnuté vBET (myslím vypnout v správce CP. Htaccess a vBSEO soubory)?

vBET
27-10-10, 01:49
Myslím, že je příčinou problému:

<base href="../http://www.webscutest.com/forum/" />

Jak můžete vidět, že je špatné cesty v základu.

A to je na přeložené stránce:

<base href="http://www.webscutest.com/forum/" />
<base href="/forum/pl/../http://www.webscutest.com/forum/" />

To je důvod, proč je práce na několik broewsers a některé ne (někteří si první základně, některé poslední).

dgparent
27-10-10, 01:53
nějaký nápad, jak opravit? Kde vidíte to?

vBET
27-10-10, 01:57
Najdete ji na stránce zdroje.

Prosím, řekněte, co je přesnou hodnotu parametru fóra vBulletin URL na forum.
Kamil - v případě, že hodnota bude v pořádku, prosím, podívejte se na řešení pro klienta Serwer - znát příčinu, že je třeba rychle řešit (nejprve zjistit, to je otázka vBET vůbec).
Mám 3 v noci, teď se omlouvám, ale Kamil bude pracovat na další ráno:)

dgparent
27-10-10, 02:00
To je od adminpanel vb

Forum URL
URL fórum.
Poznámka: Nepřidávejte koncové lomítko. ('/')

vBET
27-10-10, 02:18
vBulletin změnil URL a opaqued to. Uveďte, prosím, znovu uvnitř CODE BBCode - tak budeme znát přesnou hodnotu tohoto parametru na forum.

dgparent
27-10-10, 02:20
Přidal jsem další: v URL

http://www.webscutest.com/forum

vBET
27-10-10, 02:29
Nevím, proč to těžší ... Opravil jsem to - musím potvrdit, abyste se ujistili se - prosím, podívejte se ve svém předchozím příspěvku a potvrdit to je přesná hodnota?

Pokud ano, pak je to v pořádku - v tomto případě zkontrolujte to je chyba vBET vůbec - disable vBET úplně:
1. Vypnout v admin CP
2. Komentář vBET pravidla. Haccess
3. Kopírování 2 skutečnou změnil vBSEO soubory a přepsat ji původním obalu od vBSEO.

Pokud se problém přetrvává i po vypnutí, pak to není chyba vBET a nemůžeme vám pomoci s otázkou, která není způsobena vBET.

Pokud se problém po vypnutí zmizí, pak prosím vrátit změny a dávat Kamil informace o tom - bude kontrolovat a řešit na místě.

kamilkurczak
27-10-10, 08:05
Dobrý den,
Udělal jsem všechny kroky z funkce Michal (předchozí příspěvek) a problém je stále tady (i když je vBET vypnutí).
Jak už jsem psal předtím - to je, ani vBET problém, pravděpodobně vBSEO. Stačí napsat na podporu vBSEO.
z naší strany to je všechno. Vyřešeno

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1