Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 4 FirstПърви 1234 ПоследенLast
Резултати 21 за 30 на 32

Тема: Допълнителна емисия langtitle разбор

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от moman View Post
    Nevermind намери друг: преведени заглавия PM не биват анализирани в страницата, заглавия на private.php

Фиксиран чрез добавяне на плъгин private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Аз наистина не може да възпроизведе този въпрос на нашия сървър. Подозирам, че не сте инсталирали подходящо vBET 3.3.3-моля да го проверите. Ние p.t. и p.p. от have много време изход този наш clients прав uploaded нов пила и p.t. от forget към внасям нов произведение пила или определителен член противоположен. Проверихте ли изпълнението на функцията vbet_global_complete съществуват в описано място? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Също така ние сме нашите форуми vBET 3.3.4 бета версия, така че може да бъде този бъг съществува в 3.3.3 и ние вече го е фиксирани (не помни, че). И все пак, моля, потвърди, че реалните ви инсталация е ОК - най-добре направена актуализация към 3.3.3 отново.
    Последната промяна е направена от vBET; 15-06-10 В 00:00.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от moman View Post
    И още:

Не можах да намеря начин да се определи това чрез плъгини. Вместо това, аз този код, за да usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Точно под
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Ако тази страница е използването на global_complete кука след това трябва да се обработват в vBET 3.3.3-Моля, вижте предишния отговор за това. Ако global_complete не се използва - тогава такава промяна на файл ще бъде необходимо или може да го добавите към някои кука, ако съществуват някои на тази страница.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Моят продукт файл и всички PHP файлове се показват като v3.3.3, тъй като те трябва да бъдат. Въпреки това, имам промени много файлове и са доста плъгини инсталирани на моя форум, така че това е малко вероятно, че може да има конфликт.

Забелязал съм, че време за изпълнение на global_complete кука е 1000. Ако това не бъде по-висока, за да се избегне конфликт с други плъгини?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Аз съм потвърди наличието на глобалната функция разбор. Аз много внимателно обновен до 3.3.3, така че аз се съмнявам, че съдържанието на файла може да бъде проблем тук. Въпреки това, аз не виждам допълнително грешки, така че мисля, че съм добър за времето същество.

Аз също съм щастлив да кажа, че работата vBET на удари на моя сървър е пренебрежимо малка, така че не може да бъде обновяване на миналото 3.3.3, поради големия брой на персонализации / работни поправки съм прилагане на моите собствени. С 800 онлайн, аз съм имал сървър товари под 1,00, и с 1200 онлайн, те са около 3,00. Не е зле за двойна шестнадесетичен-ядрени Xeon сървър, мисля!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Мисля, че прекалено!

Така че - да се върнем към въпроса. vBET трябва да се справят автоматично тези нарязани langtitle (с ...) - ние не сме в състояние да го възпроизведе на нашите форуми и искат да направят ново освобождаване скоро. Би било чудесно, ако намерим причината за това и да го оправим, ако е на наша страна. Ако можете PM достъп детайл до вашия форум, или дори вашия тестов екземпляр, където тези неща се случват бихме могли да го - бихме могли да го оправим

В този момент без възможност за възпроизвеждане дори не можем да сме сигурни дали наистина е vBET бъг (не някакъв конфликт с друг проблем с мод или конфигурация). Значи сега сме в мъртва точка в тази област. Още веднъж - с удоволствие бихме решили този въпрос на ваша страна, ако желаете. Има възможност новото издание на VBET да бъде този уикенд - би било чудесно да се затворят всички въпроси преди

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Открих, че ние наистина имаше бъг. Global langtitle разбор е вътре на ненужни състояние, така че не винаги е била оценена. Това вече е коригиран и ще бъде включен в следващата версия.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Бихте ли да публикувате бързо решение за, че? Аз не могат да ъпгрейднат до 3.3.4 сега

Аз съм се познае, че ненужните състояние е по-долу:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Какво държите с актуализация?

Но аз ще погледна в, SVN, за да проверите какви промени е направено за разрешаване на проблема, но все още - ще ви трябва последната версия първо да бъде в състояние да направи бързо решение на проблема, ако ние го публикуваме.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Аз направих няколко модификации на кода, с течение на времето, и аз съм забравил къде и защо. Аз не искам да се счупи неща, които вече работят!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, обърнете внимание, че ние не сме отговорни за код, промени от нашите клиенти - ние сме не просто в състояние да направи това. Ако промените си в съответствие с нашите бързи поправки след това можете да бъдете спокойни - те ще бъдат включени в следващата версия, така че всичко ще бъде наред. Ако сте направили някои други промени в кода, след това ние съвети, за да пишете някакъв документ, който ще ви води за личните си допълнителни стъпки по време на актуализации - в противен случай ще останат със стари vBET версия, защото О, не знам какво и какво сте променили.

Моля, имайте предвид, че открих какви промени са необходими за решаване на този проблем, но не мога да публикува QUIK корекция на форума (защото той включва разбити BBCode вътре). Така pelase питате за него чрез електронна поща (contact@vbenterprisetranslator.com) и аз ще ви я изпратим там.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •