Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 15

Тема: мулти езици, които не поддържат още

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default мулти езици, които не поддържат още

Съжаляваме ...
    и е публикувал в грешен раздел, преди да

Аз съм с VB 4.0.2
    и VBET 420

но не много езици поддържат в моя форум.
    Последната промяна е направена от badawidollah; 26-03-10 В 17:17.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Всички конфигурации до characterset са направени от Admin CP-> Settings-> Options-> - Показване на всички настройки --. Някои стъпки са маркирани като (само за charactersets UTF-8) или (изисква се за UTF-8 charactersets) - това означава, че ще направи тези стъпки според Вашите форум characterset (как да си проверя characterset форум).

1. (Задължително) Set "Мета Описание" - дори ако използвате някои Министерството на отбраната, която променя мета описание за теми, моля, задайте някаква стойност, тук - в противен случай RSS може да бъде прекъснат.
    2. (Задължително), "Привеждане в изпълнение на Canonical URL" "Строго" - в противен случай същата страница ще бъде приемливо мисъл много URL адреси, какво е лошо за SEO.
    3. (Задължително за НЕ UTF-8 charactersets), "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0" - в противен случай vBuletinTM може да се счупят някои символи, като повече от 1 байт (т.е. от японски).
    4. (Задължително за НЕ UTF-8 charactersets) Clear "Празни стриптизьорка характер" стойност, в противен случай vBuletinTM може да се счупят някои японски признаци (тези знаци са част от японски знаци)

Виждам само номер 1 и 2
    , където е под номер 3 и 4 място?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

къде е персонала тук?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Това звучи като нещо е конфигуриран правилно на вашия форум ... Възможно ли е да използвате vbSEO?

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от badawidollah View Post
    Всички конфигурации до characterset са направени от Admin CP-> Settings-> Options-> - Показване на всички настройки --. Някои стъпки са маркирани като (само за charactersets UTF-8) или (изисква се за UTF-8 charactersets) - това означава, че ще направи тези стъпки според Вашите форум characterset (как да си проверя characterset форум).

1. (Задължително) Set "Мета Описание" - дори ако използвате някои Министерството на отбраната, която променя мета описание за теми, моля, задайте някаква стойност, тук - в противен случай RSS може да бъде прекъснат.
    2. (Задължително), "Привеждане в изпълнение на Canonical URL" "Строго" - в противен случай същата страница ще бъде приемливо мисъл много URL адреси, какво е лошо за SEO.
    3. (Задължително за НЕ UTF-8 charactersets), "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0" - в противен случай vBuletinTM може да се счупят някои символи, като повече от 1 байт (т.е. от японски).
    4. (Задължително за НЕ UTF-8 charactersets) Clear "Празни стриптизьорка характер" стойност, в противен случай vBuletinTM може да се счупят някои японски признаци (тези знаци са част от японски знаци)

Виждам само номер 1 и 2
    , където е под номер 3 и 4 място?
    Моля, просто изберете всички опции във vB - тогава можете да намерите интересна опция от ctrl + f и име на параметъра за писане Ако ще да има проблем, моля да ни уведомите

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от badawidollah View Post
    Съжаляваме ...
    и е публикувал в грешен раздел, преди да

Аз съм с VB 4.0.2
    и VBET 420

но не много езици поддържат в моя форум.
    Какво точно не работи? Имате ли работещи преводи в момента или не може да направи vBET работи изобщо? Какво се случва, когато ти отиваш да преведена страница?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

тя може да се превеждат на много езици
    но когато се публикуване на други езици, не мога да го преведе

благодаря

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Задайте стойност characterset с малки букви <<<това не е намерен
    Аз съм използвайки vbseo

и един по-не е намерен
    къде да поставите. httaccess?
    Аз съм с vbseo и аз не знам къде да поставите. httaccess в vbseo.php

Аз не виждам там правилата

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

# (Задължително НЕ UTF-8 charactersets) Set "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0" - в противен случай vBuletinTM може да се счупят някои символи, като повече от 1 байт (т.е. от японски).
    # (Задължително за НЕ UTF-8 charactersets) Clear "Празни стриптизьорка характер" стойност - в противен случай vBuletinTM може да се счупят някои японски признаци (тези знаци са част от японски знаци)
    # (Само за UTF-8 charactersets), на characterset стойност по-малки - vBETTM случай чувствителни за characterset. Така че, ако използвате UTF-8, след това се уверете, че сте задали "UTF-8" (как да си проверя characterset форум)

Аз съм използвайки VBulletin4.0.2
    Мисля, че неговото използване на UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< това е открих

но неговата английска
    моя форум с Индонезия.

как?

и къде да поставите. httaccess код?
    аз съм vbseo.php правила там

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

здравей