С модове с увреждания:
Предупреждение: Присвояване на връщаната стойност от нови по референция е отхвърлена в.../includes/init.php(351): оценявам() би кодекс на линия 139
Не може да се добави "бисквитките", горен вече е изпратено.
Файл: /var/ www/site.com/ forum/includes/class_core.php
Линия: 5755
С модове разрешено/обратно на:
Предупреждение: Присвояване на връщаната стойност от нови по референция е отхвърлена в.../includes/init.php(351): оценявам() би кодекс на линия 139
Предупреждение: Само променливи трябва да бъдат присвоявани по референция в.../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php ред 851
Текущи nginx, така че аз се опитах:
(без;
пренапише ^ / forums/((urllist|sitemap_). * /. ()XML|txt)(/.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 миналия
пренапише ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi) / $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & пренасочени = / форуми/последно;
пренапише ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi)/(.*)? $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & пренасочени = / форуми / $2 последен;
Изглежда трябва да премине пренаписва на dbSEO и автоматични, как да го направя?
Аз вече имат правила, подобни на:
ако (! д $ request_filename) {
пренапише ^ / форуми /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php последните;
}
}
ако ($ request_filename ~ "\\. PHP $") {
пренапише ^ / форуми /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php последните;
}
но насочени към dbseo последно;
Текущата nginx довереник:
{местоположение форум /
try_files $uri $uri / /forum/dbseo.php?$args;
презапис
^ / форуми / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
/forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & пренасочени = / форуми/последно;
презапис
^ / форуми / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
/forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & пренасочени = / форуми / $2 последен;
Ако ($request_uri ~ * ^ / форум/mobiquo) {
почивка;
}
Ако (-f $request_filename) {
изтича 30d;
почивка;
}
ако ($ request_filename ~ "\\. PHP $") {
пренапише ^ (/forum/.*)$ /forum/dbseo.php последните;
}
ако (! д $ request_filename) {
пренапише ^ / forum/(.*)$ /forum/dbseo.php последен;