Когато обновя до vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 е напълно не превръщането страници за това.
Когато обновя до vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 е напълно не превръщането страници за това.
Здрасти
Може ли моля представете ми повече информация:
-които превод API са използвате (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-Изпълнете тест за ап Апис, които използвате: ТЕСТОВЕ
Няма отговор, аз счита, че решен, ако имате въпроси, свързани с този въпрос, аз ще забележи, тя се отваря, за други отворете нов нишка
моята страница с превод не преведе съдържание, при разглеждане на. само се превеждат статичен текст на форум.
自動車保険
моята страница с превод не преведе съдържание, при разглеждане на. само се превеждат статичен текст на форум.
i използва Microsoft и Apertium превод.
В теста I връзка ви е не тест за google apertium (това е създаден след vBET с Microsoft чрез фирмата е създадена)
Може ли изпълнете тест за Microsoft от Mazure, можете да го намерите:
Изтегляне на файлове - > не качване - > инструменти - > microsoftbyazuretest.php
Просто да го качите в главната папка вашите форум и въведете местоназначение URI във вашия web браузър
Как да поправя това?Стартиране на тест за API за превод на Microsft от фирмата
Маркер за пълен:
{"грешка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Липсва задължително поле/u0027client_id/u0027. / r/nTrace Идентификатор: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 02:17:06Z на 2011-12-09"}
Резултат от изпитването: "ArgumentException: няма информация на приносител, открити в маркер: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 130.547119141
Най-вероятно не вмъквате нищо във вашияAdmincp -> vBET -> Преводи доставчиците->Microsoft Португалската превод API клавиш от лазурния(Бета)
За да използвате Microsoft превод чрез фирмата, имате първо абонамент за API за превод на Mcrosoft (също свободен опция) тук кликнете
и след това регистрирате ви aplication тук, чрез попълване на квадратни скоби, (там е клиент име на поле, които трябва да се използва в API за превод на Microsoft Comercial ключ от Azure(BETA))
Съжалявам, I регистриран API на Microsoft и приложение, но не мога да дефинирате, какво е API броят на фирмата.
Моля, кажете ми данни.
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 13-12-11 В 20:32. Причина: Изображение на изтрити
Заповядай:
Вашият Microsoft Comercial превод API тайна от фирмата е вашата "клиент тайна" - започва с GSBlBL...
Вашият API за превод на Comercial на Microsot ключ от фирмата е вашата "Идентификатор на клиента" - започва с добавки...
Също така изтрих изображението, becouse, някой друг може да използва тайна, надежда вашия клиент ИД/клиент, не![]()