Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 20 на 20

Тема: След ъпгрейд rankbadges стане отнета.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Цялата код за потребителски групи, които имате във файл / Включва / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Има само една функция, която се използва като реакция на логика Еврофутбол (за кука: userdata_presave) И името на функцията е vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 мача).

Други 2 функции в файл, който прави промени се използва за премахване на vBET потребителски групи по време на vBET ООН инсталиране и никъде другаде.

Така че ако е грешен поради vBET, тогава може да бъде само поради на функция vbet_changeDefaultLanguageGroup. Нищо друго не прави никакви промени по потребителски групи.

Така че, ако искате да го забраните, тогава най-простият начин е просто да изключите "Set съответния език по подразбиране Груп" плъгин. Но това ще забрани автоматичното дръжка за vBET потребителски групи. Така че, ако искате, тези също да бъдат заличени само го премахнете от Admin CP.

Ние препоръчваме просто да изключите плъгина за първи път. Ако откриете вашия проблем изчезва, а след това можем да го проверите отново (ние го проверява вече два пъти), все още имаме едно и също нещо - ние не знаем как да възпроизведете проблема.

Също така можете да проверите други плъгини за кука userdata_presave и променете реда на изпълнението, за да се изпълни преди/след vBET плъгин.
    Последната промяна е направена от vBET; 06-06-11 В 20:41.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

След блокирането на този плъгин, и без него сега за около 48 часа, аз не са имали този проблем отново. Така че аз мисля, че ще бъде безопасно да се предположи, че това е защото vBET добавен и допълнителен потребителски групи, и ако имате малко по-вече, по някаква причина другите получава с някои Cron работи. хаха, че звучи малко по-неясни, което знам, но без плъгин всичко е добре отново.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така - ние ще го проверете отново. Това е единствената промяна, сте направили - изключване на плъгина? Дали vBET групи са все още на вашия форум или сте премахнали тези? Каква е точната версия на vBulettin си (ние искаме да погледнете отблизо не само в нашия код, но също и в околната среда на кука)?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Да, това е единствената промяна, която направих. Тогава взех кърлежи от потребителски групи за vBET. Но те са все още там макар. Има един лесен начин да премахнете тези? Защото ЕС заема много място.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Тогава взех кърлежи от потребителски групи за vBET.
    Какво означава това точно? Вие какво е направил?

За премахването на vBET групи - можете да го направите администратор CP в vBulletin възможностите, или чрез функцията за vbet_removeDefaultLanguageGroups от / Включва / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Моля, обърнете внимание, че, ако премахнете тези ще да не се пиво, да погледнем по-отблизо този въпрос, защото това се случва само на вашия форум.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Какво означава това точно? Вие какво е направил?
    Маркирани към Потребителска от vBET. Както, когато изберете потребител в страните от АКТБ ще имат отметка / марка от нека казват "испански" като допълнителна потребителска група. Това са маркирани.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както ви писах в PM, ние все още не знаят каква е причината на проблема на вашия форум. И все пак съм направил някои промени в vBET код в тази област. Точно сега vBET ще се справят с потребителски групи, само когато някои потребителски групи променя или когато потребителя по подразбиране chanes език. Така че в кука се добавя състояние:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Нямам представа, ще помогне на вашия проблем, тъй като ние не знаем какво го причинява. Така или иначе това е възможно, че ще помогне. Както ви писах в PM, промени историята често Потребителска от преди колона е изчистена - може би защото там, където не зарежда от база данни на всички. С това условие в такива случаи vBET няма да направи нищо, защото в кабината случаите, когато потребителят смени данни от потребителя CP или администратор от Admin CP, след това на потребителски групи са заредени.

Това ще бъде включен в следващата версия, така че моля да го проверите. Ако тя няма да работи след това, ще забрани на куката отново и ние ще правят разследване отново.

Моля, потвърдете, след актуализация Дали тя помага.

Редактирано - това е потвърдено. За бързо решение на проблема, моля:
    1. Отиди на Admin CP -> Plugins Продукти -> Plugin Manager
    2. Намерете име кука Задаване на подходящата група за език по подразбиране за кука userdata_presave и кликнете Редактирам за него
    3. Добави в началото на кода:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Добави към края на код:
    PHP Code:

5. Запишете го
    Последната промяна е направена от vBET; 01-07-11 В 01:27.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ОК, аз модернизирани сега, и ще провери дали все още имам този проблем. Аз ще ви уведомим. Благодаря.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

След като работи с актуализация за повече от 2 дни, и без да изключите този плъгин или нещо друго, аз не са имали този проблем отново. Така че аз мисля, че е безопасно да се каже, че ви определят свърши работа. Благодарение отново Михал. Един истински голямо благодаря! Знам, че този въпрос е само на моя форум, и аз искрено се оценяват допълнителни усилия, отидох да ми помогне по този!

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

благодаря за това потвърждение

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •