Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: vBET означава, че ми се тагове, които са паднали от indesku Google!

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Default vBET означава, че ми се тагове, които са паднали от indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Bulgarian
    Translated text
    Имам инсталиран на вашия начин НЛП-ER - автоматично нишка тагера и vBET безплатната версия.

Тъй като аз инсталиран vBET забелязали, че падна от индекса на Google ми тагове с основен език (Полша).

От това, което мога да го видя на вашия форум се индексират само на 50 тагове: въведете място: адрес на форум за Google, защото аз не мога да поставите връзка.

Може би това е така, защото има грешки в Sitemapie (така че те да ми кажете за инструменти, уебмастъра)? Конкретно, те предполагат, че някои връзки водят до едно и също място.

Може би време да мисля върху това НЛП-ER? Брой посещения на ден ми падна от 13-10000 от факта, че етикетите са паднали на индекса.
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Text automatically translated from: Polish to: Bulgarian
    Translated text
    Моля, доставка на линк към сайт, ние може да видим какво ще стане, ако има някакви пренасочващи страници или връзки се работи добре.
    Що се отнася до портала е лесна НЛП дава невярна информация, която в момента е основният език на Google обходен около 275 резултати там, и мисля, че това са всички етикети, които съществуват в този форум (там са по-малко от 120, но има и няколко страници в резултатите) . Лесна проверка - той хвърли в заявка за Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    Във връзка с това е грешка от ваша страна, аз подозирам, че също може да бъде някаква грешка за индексирани тагове в собствения си форум - качване връзка, която ще го провери на първо място.

Ти пишеш грешка - да особености. Ние не сме в състояние да отговори на неопределени грешки или помощ, без конкретна информация.

Напълно в кулоарите - vBET не променя страниците на естествен език, (дава се добавя знамена), така че ако наистина таговете изчезне от индекса, тогава аз предлагам да се провери дали те понякога не са били блокирани в robots.txt файлове

Моля, изпратете необходимата информация.
    Original text
    Последната промяна е направена от vBET; 18-05-11 В 20:14.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •