مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : فعال تصدی بدان معنی است که تگ های من از گوگل indesku افتاده!

عضو جدید

Default فعال تصدی بدان معنی است که تگ های من از گوگل indesku افتاده!

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    tagger موضوع به صورت خودکار و فعال تصدی رایگان نسخه -- که به مد روز خود را NLP - ER نصب شده است.

از آنجا که من نصب شده فعال تصدی متوجه شده است که از صفحه اول گوگل برچسب ها با زبان پایه (لهستانی) سقوط کرد.

از آنچه که من می توانید آن را در فروم خود را ببینید از آن است که تنها 50 نمایه برچسب ها : ورود به سایت : آدرس فروم در گوگل ، چرا که من نمی رب یک لینک.

شاید دلیل این است که اشتباهات در Sitemapie (بنابراین من ابزار وب مستر به آنها) وجود دارد؟ به طور خاص ، آنها را نشان می دهد که برخی از لینک ها منجر به همان محل.

شاید هم فکر می کنم بیش از این NLP - ER؟ تعداد بازدید در روز کاهش یافته است به من from 13 - 10000 توسط این واقعیت است که تگ ها را از اول کاهش یافته است.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    لطفا یک لینک به سایت ما می توانید ببینید چه اتفاقی می افتد اگر هیچ تغییرمسیر یا لینک خود را به کار وجود دارد.
    همانطور که برای پورتال است ساده NLP به اطلاعات نادرست ، که در حال حاضر به زبان اصلی گوگل crawled شده در مورد 275 نتایج وجود دارد ، و من فکر می کنم کسانی که تمام تگ ها که در این انجمن وجود داشته باشد (کمتر از 120 وجود دارد ، اما برخی از آنها چند صفحه در نتایج) . آسان تایید -- پرتاب آن در یک پرس و جو به گوگل :
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    در ارتباط با این یک اشتباه در بخشی خود را ، من شک دارم که می تواند برخی از اشتباه برای برچسب نمایه شده در فروم خود را -- ارسال لینک که آن را تایید کنید.

شما خطا در نوشتن -- به جزئیات. ما قادر به پاسخگویی به اشتباهات نا مشخص و بدون کمک از اطلاعات خاص است.

کاملا در حاشیه -- فعال تصدی می کند صفحه در زبان طبیعی تغییر دهید (به پرچم اضافه شده است) پس اگر در واقع برچسب ها از اول ناپدید می شوند ، سپس به من پیشنهاد به منظور بررسی اینکه آیا آنها گاهی اوقات در فایل robots.txt نمی مسدود شد

لطفا اطلاعات لازم.
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 18-05-11 در 20:14.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •