Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Ще преводи от език Еврофутбол мениджър все още да се използва?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Default Ще преводи от език Еврофутбол мениджър все още да се използва?

Не съм сигурен къде да публикувате това, но ...

Моят въпрос е как vBET (основният ми интерес тук е пълната версия) ще се справят, ако имам ръчно изработени преводи, заредени в langauge мениджър на Еврофутбол?

Ще vBET открият, че има превод на езика / фраза мениджър и да пропуснете изпращането на тази част на Google за превод, (т.е. само да изпратите реални мнения за преводи), или превод на Google ще замени наличните превод?

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

Ние имаме като функция искане интеграция със система за мениджър на Еврофутбол език. В този момент vBET превежда всичко. Така че, ако имате някои фрази, преведени за GUI няма да бъдат използвани от vBET в този момент.

За интеграция - ние сме в плановете за:
    1. Проверете възможностите за интеграция с система на фрази и да се интегрират, ако това ще бъде OK (някои въпроси, които вече са открили)
    2. Подкрепа в бъдеще възможността да напишете своето собствено преводи, които ще бъдат съхранявани в база данни vBET кеш (но не ще бъде изчистен, като превод на Google след 15 дни).

Както написах, ние вече виждаме някои проблеми с интеграцията с фрази система - най-важното е, че всички фрази трябва да са непрозрачни не превежда блок, за да се избегне 2-ра превод от vBET.

Но когато ние вече ще подкрепи възможността да даде свой собствен превод за vBET, тогава най-вероятно интеграция няма да се изисква.

Ако имате всички бъдещи въпроси, моля, просто напишете - ние с радост ще ви помогне

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Интегриране с управителя на езика, ще позволи да внасят преводи, другите са направили. Като за внос / износ файл е XML файл, той вероятно ще бъде сравнително лесно да се направи заявление, че обвивате всеки израз в "vBET_SNTA" таг (всеки CDATA [някакъв текст] част).

Така че, ако ще да е възможно да се обвърже всеки vBET език на език, "Еврофутбол", и да vBET превключите текущия език Автоматични за сесията, тя звучи като тя ще даде едно изпълнимо решение.

Но тъй като аз нито знам вътрешната работиш на vBET или избор на език вътре Еврофутбол, аз не разполагат с улики, ако това би било трудно или не. Може много добре да бъде, че това се натъква на трудности, на които сте посочени.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, това изглежда да бъде доста лесно, и аз вече започва тази идея няколко пъти (надявайки се, тя ще изглежда по-добре, когато започнете отново). Аз не си спомням сега всички неща, които открих (трябва да бъдат написани в някои от нашите бележки), но ако си спомням добър някои от тези:
    1. не е имало добро място кука карта език vBET на езика на Еврофутбол
    2. не съм сигурен, но Еврофутбол го хвърля в статична стойност
    3. проста непрозрачен фраза не е преведено площ не може да бъде достатъчно в случай на фрази с параметри - това наистина все още не е тествана, но вече сме се борили за това

Ние окончателно ще правя повече експерименти в тази област (най-вероятно на някои клон в SVN да поддържа нормални безопасно код), в този момент, ние мислим, че позволява да се постави свой собствен превод дава повече предимства, защото фрази могат да бъдат използвани само за GUI текстове, не за съдържание, написани от потребителите. Собствените преводи ще позволи да превежда всичко

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Ако подвижен своя собствена версия, вместо да се включиш в съществуващата версия и след това някакъв вид на режима за внос от Еврофутбол език XML, най-вероятно ще бъдат необходими. Има много фрази на Еврофутбол и не е в състояние да внесат ще го направи по-малко полезен.

Но докато има някаква форма на внос / износ система за vBet, тогава това е просто въпрос на това как по-късно да се направи конвертор от vBulletin xml до какъвто формат vBet иска. Това решение би било достатъчно добро за мен

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Lundgren View Post
    Ако подвижен своя собствена версия, вместо да се включиш в съществуващата версия и след това някакъв вид на режима за внос от Еврофутбол език XML, най-вероятно ще бъдат необходими. Има много фрази на Еврофутбол и не е в състояние да внесат ще го направи по-малко полезен.

Но докато има някаква форма на внос / износ система за vBet, тогава това е просто въпрос на това как по-късно да се направи конвертор от vBulletin xml до какъвто формат vBet иска. Това решение би било достатъчно добро за мен
    Моля, просто отворете нова тема функции искания с линк към този - там ние сме в състояние да управлява искания И ние ви трябва да бъде автор на конци в случай на бъдещи въпроси.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Моля, просто отворете нова тема функции искания с линк към този - там ние сме в състояние да управлява искания И ние ви трябва да бъде автор на конци в случай на бъдещи въпроси.
    Имаш ли малко се е отнесъл, докато "мислене на глас". Започна нова тема

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •