Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 15

Тема: Акценти не показват правилно ...

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default Акценти не показват правилно ...

Здравейте.

Аз съм с помощта Еврофутбол 4,08.

Аз използвам vbet главно два езика ... Английски и френски език. Аз, на английски език форум по подразбиране. Въпреки това, всеки път, когато френски потребител, преводът показва правилно на английски език. Въпреки това, на френски акценти не се показват. Вместо това, той показва по този начин:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Тя трябва да покаже по този начин:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Моят форум е настроен да показва и двата езика като ISO-8859-1. Ето защо, аз не съм с UTF-8

Също така, аз следват инструкциите за инсталиране, много тясно.

Единствената промяна, която направих, за да vBet е, че съм променил по подразбиране знамена, с помощта на CSS-Sprite. Въпреки това, аз погледнах кода, и нищо, което направих, трябва да ефект на начина, по който нещата се показват.

Трябва ли да конвертирате ми Гб към UTF-8, за да реши този проблем?

Всеки съвет, който ще бъде оценена. Благодаря.
    Последната промяна е направена от freddie3218; 07-03-11 В 16:12. Причина: Редактира оригиналния цитат, защото този форум го показва правилно. Добавих пространство в "& # 233" полета.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Ами .... Увреждания всеки друг плъгин, и аз все още имам същия проблем. Изглежда като буболечка в vbet

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте, да използвате UTF-8 форума и база данни или не?
    Ако не - трябва да има решение за вас. WIL да я подготвим и да пиша тук.

Ако можете, моля паста тук URL на тема с този въпрос.
    Благодаря

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    Здравейте, да използвате UTF-8 форума и база данни или не?
    Ако не - трябва да има решение за вас. WIL да я подготвим и да пиша тук.

Ако можете, моля паста тук URL на тема с този въпрос.
    Благодаря
    Не, аз не използват UTF-8 форума или база данни. Аз използвам ISO-8859-1.

Можете да видите проблема на живо, като прегледате тази тема:

$ 1 Това е тест

Благодаря.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Някакви новини за това какво го причинява?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Аз съм тестване на моя тест форум (в не UTF) и аз не може да го възпроизвежда, но можете да опитате това решение.
    Имам нещо за вас:
    1. отворен, направете копие и редактиране на този файл:
    форум корен / включва / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. в тази функция намерите:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. и коментират всички линии, без да връщане като това:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. спаси и тест!

това би трябвало да работи само за нови постове. всички съществуващи мнения, трябва да редактирате на ръка.
    Аз не Shure, че имате ISO форум, но можете да го тествате. Ако не са добри - моля, презаписване на тези промени на стария файл бу

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Здравейте,

Това беше добър опит. Въпреки това, тя не работи.

Изходът сега показва: "Сеси est ООН тест S'il ву plaà ® T ignorer CE съобщение"

Правилният изход трябва да бъде: "Сеси est ООН тест S'il ву плитка ignorer CE съобщение."

Ето защо, аз се обръща обратно.

Тук е едно нещо, което забелязах:

При публикуване и редактиране, тя не се показва правилно. Въпреки това, ако натиснете бутона на WYSIWYG редактор, за да отиде в "основния режим", тогава той ще се показва правилно в WYSIWYG редактор. Въпреки това, когато се опитвам да го спаси, тя се връща да показваме неправилно отново. Изглежда, че WYSIWYG редактор не е разбор на нещата правилно преди спестяване, когато аз съм с помощта VBET на чужд език, или когато аз съм с помощта на [Lang =] тагове. Въпреки това, ако публикувате чуждестранни фраза, без да използвате таговете [Lang = FR], тогава то ще се показват правилно, когато спестяване. Така че изглежда, че VBET не позволява WYSIWYG редактор, за да се направи разбор правилно преди да запазите ... ако това се прави никакъв смисъл.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

имате този въпрос, когато бихте искали да публикуваме на преведена страница или не? Моля, опишете какво да правя, за да има същите резултати на моя тест форум.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    имате този въпрос, когато бихте искали да публикуваме на преведена страница или не? Моля, опишете какво да правя, за да има същите резултати на моя тест форум.
    Не знам, ако можете да се възпроизвеждат на вашия форум или не. Все пак, ето какво се случва:

Еврофутбол версия 4.08
    Аз имам две езика на моя сайт: английски и френски език. Изключили всички други езици, както и всички други флагове.
    Всички английски и френски език е преведена в целия сайт правилно, с правилното акценти. Единственият път, акцентите не се показват правилно, ако някой е с помощта на френски език и мнения на френски език ... като "френски език", избрана в техните потребителски профил. В този случай, VBET ще възложи на правилното BBcode тагове автоматично, когато те пост. IE: "[Lang = FR]" Въпреки това, след като те представят своите мнение, акценти върху постовете си не ще се появи правилно. Ако натиснете бутона "редактиране на мнение", те ще видят на поста в напреднали WYSIWYG редактор, показва неправилно (имам всички сметки, да използвате WYSIWYG редактор, дори при бърз отговор, по подразбиране, така че всички потребители могат да се слагат снимки от твърдия си диск). Въпреки това, ако те превключвате "превключвател за режим на редактор" бутона напред и назад, те ще видите появи постовете си правилно. И все пак, когато те се опитват да запазите промените на постовете си, тя отново ще показване неправилно, когато те спасят.

Този проблем се случва само, когато потребителят използва "френски език" в настройките на профила на потребителя и публикуване на френски език ... по този начин vbet добавете [Lang = FR] на публикация автоматично.

Моят език форум по подразбиране е английски.

Ако имате нужда да погледнете на моя форум ... ч. Мене, и Аз ще ви изпрати необходимата информация за проверка ми админ панела за настройка.

Надявам се тази информация е полезна.

Благодаря.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Да. Мога да го потвърди на моя тест форум!
    Това е vBET бъг, така че трябва да преместите тази тема в секция "Докладване за грешка.

Забелязах, че там е кодирането въпрос с писма с ASCII код по един

Могат да се възпроизвеждат на моя тест форум, така че мога да го оправя, без достъп до вашия форум

Аз ще се опитам да намерите най-доброто решение за вас.
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 11-03-11 В 11:40.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •