Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 15

Thread: Rõhud ei näita õigesti ...

Junior Member

Default Rõhud ei näita õigesti ...

Hi.

Ma kasutan vBulletin 4.08.

Ma kasutan vbet jaoks peamiselt kahes keeles ... Inglise ja prantsuse keeles. Olen foorum vaikekeele seatud inglise keeles. Kui aga prantsuse kasutaja postitusi tõlge on õigesti kuvatud inglise keeles. Siiski, prantsuse aktsendiga ei näita. Selle asemel, kuvatakse niimoodi:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    See peaks ekraanile umbes selline:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Minu foorum on loodud kuvama mõlema keele kui ISO-8859-1. Seetõttu Ma ei kasuta UTF-8

Samuti, ma järgnes paigaldamise õpetusi väga täpselt.

Ainus muudatus tegin vBet on see, et muutsin default lippe kasutades CSS-Sprite. Kuid ma vaatasin koodi, ja midagi ma ei peaks tegema nii, et asju on kuvata.

Kas ma pean muutma oma db UTF-8 seda probleemi lahendada?

Igasugune nõu on teretulnud. Aitäh.
    Viimati muutis freddie3218; 07-03-11 juures 16:12. Põhjus: Ma edited originaal tsiteerida, sest seda foorumit kuvatakse õigesti. Lisasin ruumi "& # 233" valdkondades.

Junior Member

Noh .... Ma puudega iga teine plugin, ja ma ikka on sama probleem. Paistab, et viga vbet

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere, kas te kasutate UTF-8 foorum ja andmebaasi või mitte?
    Kui ei - ma peaks olema lahendus sulle. Ma wil valmistada ja kirjutada siin.

Kui te ei - palun kleebi siia url to thread seda küsimust.
    Tänan

Junior Member

Quote Algselt postitas kamilkurczak View Post
    tere, kas te kasutate UTF-8 foorum ja andmebaasi või mitte?
    Kui ei - ma peaks olema lahendus sulle. Ma wil valmistada ja kirjutada siin.

Kui te ei - palun kleebi siia url to thread seda küsimust.
    Tänan
    Ei, ma ei kasuta UTF-8 foorum või andmebaasi. Ma kasutan ISO-8859-1.

Näete probleemi elada, vaadates seda teemat:

$ 1 See on test

Aitäh.

Junior Member

Kõik uudised mis on selle põhjuseks?

tere,

Ma olen testimise see minu test foorumis (in mitte UTF) ja ma ei saa paljuneda, kuid võid proovida seda lahendust.
    Mul on midagi teile:
    1. avatud, teha koopia ja redigeerida seda faili:
    forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. selles funktsioonis leida:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. ja kommenteerida kõik read ilma tagastama nagu see üks:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. salvestada ja test!

see peaks töötama ainult uued ametikohad. kõik olemasolevad postid tuleks redigeerida käsitsi.
    Ma ei SHURE, et olete ISO foorumis, kuid võite seda testida. Kui ei ole hea - palun kirjuta need muutused bu vana faili

Junior Member

Hi,

See oli hea proovida. Kuid see ei tööta.

Väljund näitab nüüd: "Ceci est un test. S'il vous plaà ® t ignorer ce sõnum."

Õige väljund peaks olema: "Ceci est un test. S'il vous palmik ignorer ce sõnum."

Seetõttu ma pöördus tagasi.

Siin on üks asi, mida märkasin:

Kui postitad ja toimetamine, see ei näita õigesti. Siiski, kui ma tabanud WYSIWYG editor nuppu, et minna "Basic mode", seejärel kuvatakse õigesti WYSIWYG editor. Samas, kui ma püüan päästa, see taastab näitab valesti uuesti. Tundub, et WYSIWYG editor ei parsing asju õigesti enne salvestamist, kui ma kasutan VBET võõrkeeles või kui ma kasutan [lang =] tagide vahele. Siiski, kui ma post välisriigi mõistet kasutamata [lang = fr] silte, siis näitab õigesti salvestamisel. Seega tundub, et VBET ei lubaks WYSIWYG editor sõeluda õigesti enne salvestamist ... kui see muudab mingit mõtet.

sul on selline küsimus, kui sa soovid postitada tõlgitud lehekülje või mitte? Palun kirjeldage, mida ma peaks tegema, et on sama tulemuse minu test foorum.

Junior Member

Quote Algselt postitas kamilkurczak View Post
    sul on selline küsimus, kui sa soovid postitada tõlgitud lehekülje või mitte? Palun kirjeldage, mida ma peaks tegema, et on sama tulemuse minu test foorum.
    Ma ei tea, kui te ei kanna seda oma foorum või mitte. Samas on see mis juhtub:

VBulletin versioon 4,08
    Mul on kaks keelt sivustoni: inglise ja prantsuse keeles. Ma keelanud kõik teistes keeltes, ja kõik teised lipud.
    Kõik inglise ja prantsuse keeles on tõlgitud kogu saidi korralikult, nõuetekohase aktsendid. Ainult aeg aktsendid ei kuvata on, kui keegi kasutab prantsuse keele ja ametikohtade prantsuse keeles ... võttes "Prantsuse keel" valitud oma kasutaja profiili. Sel juhul VBET seob õige BBCode koode automaatselt, kui nad pärast. IE: ["lang = fr]" Siiski, kui nad esitavad post, aktsendid oma post ei kuvata korralikult. Kui nad vajuta "edit post" nuppu, siis näed oma ametikohale arenenud WYSIWYG editor kuvatakse valesti (mul on kõik kontod loodud kasutada WYSIWYG editor, isegi kiire vastus vaikimisi nii, et kõik kasutajad saavad lisada pilte oma kõvaketast). Siiski, kui nad lülitada "lüliti toimetaja mode" nuppu edasi ja tagasi, nad näevad post kuvata korralikult. Aga kui nad üritavad muudatusi salvestada oma posti, siis taas ekraanil valesti, kui nad päästavad oma ametikohale.

See probleem juhtub ainult siis, kui kasutaja kasutab "prantsuse keel" oma kasutaja profiili seadeid ja postitad prantsuse keeles ... mistõttu vbet lisada [lang = fr] ametikohale automaatselt.

Minu foorum vaikimisi keel on inglise keel.

Kui teil on vaja võtta ringi vaadata minu foorum ... pm mulle ja ma saadan teile vajalikku teavet, et kontrollida oma admin panel setup.

Loodan, et see teave on kasulik.

Aitäh.

Jah. Võin kinnitada, see minu test forum!
    See on vBET bug et mul on vaja liigutada see teema sisse veateatevahendit osa.

Märkasin, et on olemas encoding küsimus tähti ASCII koodi all

Ma reprodutseerida see minu test foorum nii ma saan seda parandada, omamata juurdepääsu oma foorum

Püüan leida parim lahendus sulle.
    Viimati muutis kamilkurczak; 11-03-11 juures 11:40.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •