Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Попитай потребителя да изберете език за стартиране на сесията

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Попитай потребителя да изберете език за стартиране на сесията

Здравейте всички, аз имам vBet да изискват от потребителите, езика, който те предпочитат за сесия (родния си език или форум по подразбиране), въпросът е зададен в родния си език, но бутоните са в englsh, отгоре на това е " да / не "тип въпрос, но бутоните" Ok "и" Cancel ", така IM предположи, току-що сте използвали HTML сигнал кутия в къщата на въпрос и аз разбирам, че текстът на тези бутони не могат да бъдат променяни.

Има ли все пак да или код подходяща кутия въпросът с правилното бутони, че текстът може да бъде променен на или (и мисля, че това ще бъде по-лесно) код кутията и имат връзки, като бутоните за отговор, така че ще имате преведени въпрос и след това за бутона да има текстов линк на родния си език като този:

[Lang = PL] [URL = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] полски [/ URL] [/ Lang]

и за бутона които не бихте могли да имат

[Lang = PL] [URL = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] английски [/ URL] [/ Lang]

Възможно ли е?

Поздрави,
    Саймън

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,
    Бях на вашия сайт и аз трябваше прозорец със съобщение с текст, в моя роден (полски) език. Buttons (първата е "OK", вторият е "Anuluj" - което означава "Cancel")

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодарение Камил, тя е само, че потребителят каза, че той е ОК и Отказ, той не е казал, че са били на неговия език, моля отидете напред и да отбележи този решени

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Благодаря за Вашето потвърждение - решен

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •