View Full Version: Решени vBet за vb4 няма да се изпълни
Текущи vb4.0.2
Got PRO версия инсталирана, но когато го включите е появила тази грешка код:
Синтактична грешка: синтаксис грешка, неочаквано $ края в / Начало / ххх / public_html / форум / включва / class_core.php (четири хиляди и трийсет и едно): оценка () "г код на линия 146
Моля, кажете ни какво е съдържанието на линия 4031 и следващия включва / class_core.php файла.
Министерството на отбраната - Proxy за реално IP - което се нуждае от промяна в този файл.
URL на Министерството на отбраната не ще пост - не са били направени 15 мнения: (
-> Получа същата грешка с оригиналния файл Автоматични клас ядро
линии 4031, 4032 - на редактирания файл class_core
eval($template_code);
}
използване Автоматични грешка class_core файла по подразбиране е:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4010) : eval()'d code on line 146
линии 4010, 4011
eval($template_code);
}
същия код в двата файла.
е този раздел:
$template_code = self::fetch_template($this->template);
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}
if ($vbulletin->options['addtemplatename'] AND !$suppress_html_comments)
{
$template_name = preg_replace('#[^a-z0-9_]#i', '', $this->template);
$final_rendered = "\n$final_rendered\n";
}
return $final_rendered;
}
QUOTE = vBET; 1920] Моля, кажете ни какво е съдържанието на линия 4031 и следващите ви включва / class_core.php файл [/ QUOTE].
Сигурни ли сте, че е vBET вина не само погрешно редактирания файл? Pleae dissable vBET и проверете дали проблемът все още съществува. Ако отговорът е "да" това означава, че вашия файл издание катастрофи Автоматични.
Ако е vBET вина, тогава моля, добавете точно преди на оценка ($ template_code); линия:
echo 'THIS IS ONLY A TEST template name: ' . $template_name;
След промяната се бързо към вашия форум, генериране на страницата, която катастрофи, съобщения за тест на копие (ако се появят) и да качите обратно оригиналния файл. Моля, обърнете внимание, че през това време целия форум ще се разбил.
Моля, изпратете ни тестови съобщения, които можете да получите - пиш трябва да знаете в кой шаблон забие - това ще бъде последният, който се появява.
мисля, намерени на проблема .. .
-> Е въпрос на стил - като произведения на стила по подразбиране Автоматични без проблеми .. .
ще се върнем по-късно с това, което е установено.
OK така. В такава ситуация, моля използвайте поръчка за знамена и вижте го е решен въпрос. Ако отговорът е "да", след това да продължите да използвате по поръчка на място и лопатар инструкции близо до място параметър знамена:)
Решени:)
имаме Еврофутбол "марка", така че Автоматични авторското право не е необходимо да бъде показана.
код за авторското право Автоматични е отстранен.
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}
</div>
синтактична грешка си отиде след добавяне на кода на долния шаблон.
->, Вашият скрипт използва част от нея, за да добавите вашите авторски права.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146
нова грешка, нова тема за него .. .
намери друго мнение върху него
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Все още е проблем, празна страница.
е публикувал в друга нишка
Решени:)
имаме Еврофутбол "марка", така че Автоматични авторското право не е необходимо да бъде показана.
код за авторското право Автоматични е отстранен.
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}
</div>
синтактична грешка си отиде след добавяне на кода на долния шаблон.
->, Вашият скрипт използва част от нея, за да добавите вашите авторски права.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146
нова грешка, нова тема за него .. .
намери друго мнение върху него
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Все още е проблем, празна страница.
е публикувал в друга нишка
Същото се случи и тук. Може ли някой да ми каже бързо как да премахнете
Автоматичният превод, подкрепени от vBET 4.2.2
част? Все още в авторските ми права, след като аз се отстраняват всичко останало. (Маркови безплатната версия)
Същото се случи и тук. Може ли някой да ми каже бързо как да премахнете
Автоматичният превод, подкрепени от vBET 4.2.2
част? Все още в авторските ми права, след като аз се отстраняват всичко останало. (Маркови безплатната версия)
Вече ч. до вас:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):