PDA

View Full Version: Решени Зададен входен файл

schan
20-02-14, 20:46
Здравейте,

Получавам това съобщение всеки път, когато се опитам да разгледам форум. Използвах .htaccess, която е била предоставена с инструкцията за инсталиране. Аз съм с разширени приятелски url на vBulletin. Мога да ви изпрати копие на моя .htaccess ако искате. Някакви идеи защо маршрута не работи? Когато забраните автоматични, всичко работи добре. Когато се използва английски, всичко работи добре.

Благодаря,
-Schan

Marcin Kalak
21-02-14, 13:10
Моля да ми изпрати връзка към страница където има проблем.

schan
24-02-14, 23:57
Това е на изпитвателна площадка и е защитен чрез .htaccess файл. Нека да създадете временен акаунт за вас. Мога ли PM да ви?

schan
25-02-14, 00:20
Ей Марчин,

Ето малко повече информация, че съм разбрал. Може да видите теми и постове когато задам "Приятелски URL" към основния. Ако то е разширено, тя не работи. Можеш ли да обясниш защо? Също така след аз шибалка език от моя профил, ме пренасочва, но езика не се променя, защото кодът на езика в URL адреса е все още там. Мислех, че си функции ще се грижи за това. Това е бъг или трябва да се грижи за себе си?

Благодаря,
-Schan

schan
26-02-14, 10:23
Здравейте,

Само проверка, за да видите дали има актуализация.

Благодаря,
Schan

Marcin Kalak
26-02-14, 12:16
Аз не мога да вляза. Трябва ли да ми изпрати правилните данни?

schan
27-02-14, 03:32
Всичко е движение сега. Вече не трябва да отстраните проблема. Благодаря.

Marcin Kalak
27-02-14, 10:46
Радвам се, че сте решили въпроса.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1