PDA

View Full Version: Решени Не може да забраните vBET? (Спешни)

Simon Lloyd
27-10-11, 20:18
Здравейте всички, аз съм опитва да проследите проблем, който появиха за една седмица преди, за тази цел, трябва да забраните всички плъгин, обаче когато забраняване на vbet форума не зареди въобще, само напълно празна страница?

Помага някои една, трябва да направите това спешно защото ми форум стил е счупена за гости.

Поздрави,
Саймън

Simon Lloyd
28-10-11, 06:23
Майкъл, ако четете това все още имате администратор за достъп, да видите форума в регистрирания out/гост статус и ще видите Стайлинг липсва, влезте в и Стайлинг е там, Ето защо трябва да забраните vbet да се елиминира като пишеш причина.

r.dziadusz
28-10-11, 12:26
Здравей Михал в момента прави работилница, той ще ви отговори колкото е възможно по-скоро, но тук е това, което I got вместо вас, как да забраните vBET:

1. Изключване в Admin CP
2. Коментар vBET правила в .htaccess. Ако не помните, които тогава са тези проверка в vBET пакет в не качване/инструменти/пренасочване правилата директория
3. Върне интеграция промени в vbseo файлове. Най-лесният начин - просто качване оригиналните файлове. Ако не разполагате zip - го изтеглите от доставчика на страница. Най-трудните начин - просто отворете readme.html в vBET пакет и там точно които са описани кои промени е направен - просто да го направи по начин, обратна.

Simon Lloyd
28-10-11, 17:22
Благодаря за отговор, аз съм сняг с работата в момента, така че ми стил на форум за гости ще трябва да остане счупени до утре, където мога да изпълните това действие, въпреки че имам sneaking съмнение, че е до vbet, причинява това - аз ще updaate ви утре когато мога да забраните успешно vBET.

vBET
28-10-11, 21:37
Майкъл, ако четете това все още имате администратор за достъп, да видите форума в регистрирания out/гост статус и ще видите Стайлинг липсва, влезте в и Стайлинг е там, Ето защо трябва да забраните vbet да се елиминира като пишеш причина.

Имате ли гост кеш, включена? Ако да, моля опитайте да го изключите (само временно за изпитване) и проверете отново. Най-вероятно той е включен и сте направили някои промени, стил и вашите стилове се съхраняват във файлове. Така след промени стил файлове са различни (различни имена) но кеширани пълно HTML продукция в гост кеш имат URL на старите файлове със стил. Това обяснява перфектно, какво става. Ако това е причината след това моля:
1. Само изчакайте, докато гост кеш изтича и проблемът ще премине далеч себе си
2. Или ако не желаете да изчакате само чисто гост кеш

Ако това не е причината тогава моля уведомете ни и ние ще провери го отново.

Simon Lloyd
28-10-11, 22:51
Майкъл, настройка извън гост кеш работи, но аз само някога са използвани един стил, нищо някога кеширане или показано на гостите е моят стил, който използвам сега, потребителят никога не бил показа друг стил, НЯКОГА!, смятам, че ако в vbulletin настройки мога да променя стила, показано на гостите ще изплати точно ми избор, нейните хит или МИС, но предимно не оформена версия на текущия стил. Ако го направя, помолете и да изключите гост кеш тогава той държи, тя трябва да означава iscausing че vbet проблем!.

Simon Lloyd
29-10-11, 21:31
Оставих гост кеш, изключено от 22: 15 вчера и изглед на гост, нерегистриран/не сте влезли в изглед е както трябва да бъде, когато го включих обратно на 21: 20 днес изглед на гост беше прекъсната, отново, ако след това променя стила този ИД, налични по подразбиране vbulletin не изплати тази промяна insted изглед на гост получава фиксирани, но показва, определени в предишния стил, тогава когато някой се опитва да видите нишка изгледа се връща към стил, току-що смениха на ПП

Съм включих гост кеша отново, така че ми стилове са фиксирани, I посочените по-горе не промених стила или виж така няма причина защо vBET да причиняват този проблем, може да ви моля освобождаване на коригиране или ми кажете Какво мога да направя, за да получите тази работа правилно?

Simon Lloyd
30-10-11, 12:04
I решен този проблем себе си, но vBET все още има нужда корекция, така че този doen't трябва да се прави ръчно:

Достъп до Admincp > vBET кеш
> гости кеш
Забранен гост кеш и записани
Прави гости кеш време да живеят & гост кеш време да живее за по-малко подходящи страници стойности на нула
Разрешено гост кеш и е записано
Гости изгледи са сега показва вашия стил на правилни
Прави гости кеш време да живеят & гост кеш време да живее за по-малко подходящи страници стойността I ги в преди е и записан
Отметнатите регистрираните в изглед, за да потвърдите Стайлинг е все още ОК

Сега е фиксиран изглед за гости, но предполагам, когато кешираните времето се изпълнява ако гост вижда моя сайт и има проблем с Стайлинг или някои грешки, след това на всеки гост след това ще видите счупени стил или грешка, когато наистина вече да не съществува и грешка!

r.dziadusz
31-10-11, 09:47
Съжаляваме, че трябваше да го решите от ваш собствен, проверяваме възможности, защо изглежда и как да я решен веднъж за всички

vBET
31-10-11, 13:21
I решен този проблем себе си, но vBET все още има нужда корекция, така че този doen't трябва да се прави ръчно:

Достъп до Admincp > vBET кеш
> гости кеш
Забранен гост кеш и записани
Прави гости кеш време да живеят & гост кеш време да живее за по-малко подходящи страници стойности на нула
Разрешено гост кеш и е записано
Гости изгледи са сега показва вашия стил на правилни
Прави гости кеш време да живеят & гост кеш време да живее за по-малко подходящи страници стойността I ги в преди е и записан
Отметнатите регистрираните в изглед, за да потвърдите Стайлинг е все още ОК

Сега е фиксиран изглед за гости, но предполагам, когато кешираните времето се изпълнява ако гост вижда моя сайт и има проблем с Стайлинг или някои грешки, след това на всеки гост след това ще видите счупени стил или грешка, когато наистина вече да не съществува и грешка!

Здравей. vBET няма нужда промени в тази област - няма грешка във всички - ние вече обяснява как работи. Той работи като тя трябваше да - показва напълно кеширан HTML страници, докато тези изтече. И това е същото работи на вашия форум. Вашето описание на това как сте решен въпросът е доказателство. Променили сте кеш TTL много ниска стойност, така че всички страници с изтекъл срок и е заменен, когато дойде нови заявки. Всичко работи перфектно. Точно както аз описани в Моята първа отговор тук - вашите кеширани страници посочете не съществуващите файлове, CSS, защото най-вероятно някои CSS е променена на вашия форум. И както аз описано преди в такъв случай можете да просто изчакате до кеш изтичането (ако е време да живее има ниски стойности) на скрит гост кеша. Не забравяйте - не изчистват базата данни кеш - този един работи перфектно независимо какви промени, ще правите на вашия форум:)

Също така не трябва да го решите сами. В действителност вие просто е това, което аз написах ви в ми първия отговор в тази нишка:

Ако това е причината след това моля:
1. Само изчакайте, докато гост кеш изтича и проблемът ще премине далеч себе си
2. Или ако не желаете да изчакате само чисто гост кеш
Вие просто изтрити гост кеш, както ви е бил помолен. Моля забележете, че има много по-прост начин за това - не е нужно да направите всички тези стъпки, достатъчно е да отидете Admin CP - > vBET кеш - > кеш почистване. Съжалявам, не мога да посочват тази опция в последния отговор - I приема го знаете.

Simon Lloyd
31-10-11, 21:10
Благодаря за отговор Майкъл и ви разбирам перфектно, стъпки, I изпълнени са, както вие казвате, до голяма степен същото като отчитане на кеша, обаче след това и потвърждава нормален изглед, I повдигнати горните TTL на кеша 3600 (3 пъти сумата), която е зададено да не направи промени в моя форум един час, или за по-късно проверка е регистриран, изглед и отново всички CSS е липсва. Аз сега имам го настроено на 3600, така че най-много време, че ще види човек, форум без CSS ще бъде един час.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1