krisp
17-12-09, 01:17
Другата нощ аз се случи да бъдете будни, малко след 4 сутринта, където форум изведнъж се като 20 мин.:
Грешка в база данни в Еврофутбол:
mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-реално свърже </ A>]: (08004/1040): Твърде много връзки
/ Var / WWW / хостове / ... / httpdocs / включва / class_core.php он-лайн 1138
MySQL Грешка:
Номер на грешка:
Искане Дата: вторник, 15 декември 2009 @ 04:28:00
Грешка Дата: вторник, 15 декември 2009 @ 04:28:00
: Http://.../ на сценарии
Referrer:
IP адрес:
Потребителско име:
Име на класа: vB_Database_MySQLi
MySQL Version:
-->
Сега, аз никога не съм опитен това и преди, и аз съм се чудех, ако това е съвпадение, че това е около кеш Vb актуализация в планирани задачи.
Проверих тази сутрин и всичко е добре, така че не повторя днес.
Сървърът изглеждаше, че не трябва да се подчертае, тъй като имах друг форум на същия сървър, без да vbet, че е добре по време на престоите ми vbet форум.
Гледайки на serverlog, там изглежда да бъде някаква дейност на бота, но не много на активността на потребителя. Ботове изглеждаше ОК 200 - но обикновените потребители се dberror. Също така странно записите в дневника на сървъра не изглежда да се сортират хронологично ...
Малко по-на puzzele ... може би можете да ми кажете, ако включва / class_core.php по линия 1138 участва в актуализиране на кеш паметта? Или може би някои от вас имат идея как да разрешите този?
Грешка в база данни в Еврофутбол:
mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-реално свърже </ A>]: (08004/1040): Твърде много връзки
/ Var / WWW / хостове / ... / httpdocs / включва / class_core.php он-лайн 1138
MySQL Грешка:
Номер на грешка:
Искане Дата: вторник, 15 декември 2009 @ 04:28:00
Грешка Дата: вторник, 15 декември 2009 @ 04:28:00
: Http://.../ на сценарии
Referrer:
IP адрес:
Потребителско име:
Име на класа: vB_Database_MySQLi
MySQL Version:
-->
Сега, аз никога не съм опитен това и преди, и аз съм се чудех, ако това е съвпадение, че това е около кеш Vb актуализация в планирани задачи.
Проверих тази сутрин и всичко е добре, така че не повторя днес.
Сървърът изглеждаше, че не трябва да се подчертае, тъй като имах друг форум на същия сървър, без да vbet, че е добре по време на престоите ми vbet форум.
Гледайки на serverlog, там изглежда да бъде някаква дейност на бота, но не много на активността на потребителя. Ботове изглеждаше ОК 200 - но обикновените потребители се dberror. Също така странно записите в дневника на сървъра не изглежда да се сортират хронологично ...
Малко по-на puzzele ... може би можете да ми кажете, ако включва / class_core.php по линия 1138 участва в актуализиране на кеш паметта? Или може би някои от вас имат идея как да разрешите този?