View Full Version: Решени Още буболечки! Грешен URL адреси, индексирани от goodle - Много лошо!
Сега вече знам, защо съм махнал vbet преди, толкова много грешки!
Google индексира странно URL адреси, vbet_delayxx когато те са кликнали Иди на правилния URL адрес.
Виж:
http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif
Уважаеми Snake,
закъснението е масив. В този масив се съхраняват връзки, и да го покажем за examle delay7x-19959, което означава, че 7x е броят на масив и 19 959 броя за нишка, която се индексира.
Това е направено, защото тогава се изпраща 1 задача на Google, така че за изпълнение.
Индекси се променят след добър превода.
Имате грешка връзка с Google, така че те не са преведени. Така че не пренапише този закъснения (масиви), защото той беше празен.
Моля, изчистете кеша, да направи нова карта на сайта, защото вашите връзки са стари и Google трябва да ги Реиндексиране. Пренасочване са добри, така че Google трябва да го Реиндексиране.
Ако имате повече въпроси, пишете тук.
Благодаря
Защо изчистете кеша, ако URL адреси delayxx пренасочи към правилния URL адреси?
Въпросът е, че е 302 пренасочи, а не на 301, така че Google НИКОГА няма да пада тези delayxx URL адреси от индекса.
Понякога изчистване на кеш паметта дава anwser.
Аз ще го провери и да пиша тук, когато аз имам anwser
Здравейте.
Аз ще подпомага с тази тема:) Аз ще научите повече за вашия въпрос днес вечерта и ще ви даде повече отговор. В този momsnt мога да кажа, че е definitivelly vBET бъг. Тя не трябва да се случи. Аз не знам защо Google е индексиране - имаме 301 пренасочат, така че такова нещо не трябва да съществува. Разбира се, че все още в първите такива връзки, не трябва да влизат с резултати.
Както написах - аз ще ви дам повече информация по-късно и ние ще се погрижим за това.
Sugest можете отново да проверите тези delayxx URL адреси, те са 302 на пренасочващи страници!
Така че това е причината, поради която тези връзки са индексирани дори. Великата намек. Ние също така ще проверяват, прави такова пренасочване на е направено от vBSEO или от vBET и ако от vBSEO е конфигурируем (или могат да бъдат променяни от интеграцията ни код). Това е да реши въпроса с вече индексирани страници.
Все още, разбира се, ние трябва да разберем, защо vBET дори тези връзки в окончателния отговор по отношение на HTML.
добре, с нетърпение очакваме поправката. благодаря
Току-що даде много специфични задачи, за какво и как да се провери до младеж.
Също така би било много полезно, ако бихте могли да кажете къде такива връзки е генериран? В този момент, ако тези страници са индексирани и се пренасочи е 302, ние не може да бъде сигурен дори поколение бъг все още съществува в vBET, или това е просто стар бъг, което не се случва повече, но имате вече индексирани страници. Така че, моля, уведомете виждате всяка страница, където такива URL адреси трябва да се вижда в браузъра си по връзки. Моля, проверете на вашите теми, форуми, архив, RSS може би. Моля кажете направи имате някакви модове, които са специално интегрирани с vBET - може би там е проблема. Младеж ще го проверите на вашия форум (ако тя няма да бъде ограничено), все още знаете за вашия нов форум добре и може би знаете или подозирате, когато такива са генерирани URL адреси.
Im не сте сигурни какво мога да направя, можете да видите Google индексира грешката тук: сайт: www.computer-juice.com - Google търсене
Преглед на кеш паметта, за да видите кода на страницата!
Също така тя е 302 пренасочи към правилното URL, тя трябва да бъде 301, но-по-добре определят би било да не е индекс лошо URL адреси alltogether.
Уважаеми Snake,
Можете активни vBET аз ще го проверя. Пишете тук или ч. до мен, когато ще се активно vBET и активни знамена.
Той е активен, знамена се показват само за гостите в долния
Пътуване фенове (http://www.travel-fans.com)
моля активен за тях всичко е наред?
Аз не искам да ги активни за всички. Какво значение има това за вас? Просто изход.
ОК аз съм го проверява
задръжте за
Уважаеми Snake,
Аз не са открити никакви грешен URL адрес, ако я намери, да ни даде линк към него.
След това аз ще защо Вие имате 302 пренасочване
Вие не ги намеря? LOL.
Ето кои са те, отново!
http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif
Уважаеми Snake,
вие сте ми дава exacly същия проблем, но изглежда в:
сайт: www.computer-juice.com - Google търсене
Търсих някои и не съм намерил някакъв проблем с URL (vbet_delay).
wroted ч. до Вас. Чакащи за anwser и тогава аз ще провери всичко.
kamilkurczak
21-02-11, 12:04
Здравейте,
Аз ще провери това 302 да се пренасочи в Автоматични и vBET код. Имате ли vBET поддръжка на вашия сайт? Ако не, моля те да могат:)
kamilkurczak
22-02-11, 12:36
Открих, че Автоматични използване в неговата функционална 302 пренасочи. Във функцията
exec_header_redirect( имате
302 пренасочи и vBET, за да го използвате в няколко места.
в vB4, че е лесно да се определи, защото можем да използваме тази функция VB (exec_header_redirect) с 301 параметър, но в vB3 не: (
Аз ще се опитам да открия къде е този въпрос.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):